Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
Доста забавно е как Ганя се самоуспокоява със дребнавата си хитрост, бъркайки я с интелигнетност и пасивната му примиреност, която му влиза? Къде ли??
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:Тая вечер прецъках на Канал 1 няколко пъти, нещо се е объркало някъде. Софи Маринова пее на цигански, Онзи Фикито, който наскоро разбрах, че така се казвал и на кой бил син пък пее на Български, някакъв друг мангал пя, Дриско и той по едно време видях...
И ние го нацелихме. Няколко пъти. И тая пача няколко пъти се изявяваше. Тотално мангасаркса и селяндурска държава сме.
Някой спомена децата. Ярки примери са тия пачи, щом ги пускат по националната с нашите пари. Повтарям, с нашите пари

Бахти пропаднярското място е БГ. Ай, за много години

Borymeckata написа:Зак, чета те внимателно и се опитвам да си представя... не идеално, но поне приемливо за теб място за живеене. И... не успявам. А имам доста развито въображение...
Значи, къща с двор. Мястото трябва да е тихо, спокойно, чисто. Редовно сметосъбиране и снегопочистване - това се подразбира. Престъпност да няма. Чист въздух и комари да няма (това последното - от мен). Инфраструктурата - асфалтов път с добро отводняване, водопровод, канализация, надеждно електроснабдяване, бръз нет, обществен транспорт... газ? Така, комшиите - трезвеници, културни, да не са от малцинствата, да не са мутри, да не вдигат шум, да не гледат прасета, да не слушат чалга, да не лаят кучета... абе май най-добре изобщо без комшии... Какво да има наблизо - фермерски пазар с био и еко храни постоянно, хубави ДГ и училища за децата, развлечения (кино, театър...), заведения, заредена аптека, поликлиника 24/7... Пропускам ли нещо?
Май си недочел. Не искам всички от тия да са изпълнени, а няколко. Щото на повечето места ще имаш само къща и нищо друго от тия

Хайде за много години

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Зак, пускаш ли за ЗК?
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Top Gun Maverick написа:Зак, пускаш ли за ЗК?
Защо да пуска, я каква промяна докараха!
Иначе за 2023 кампанията е закрита. Догодина есента, за 2024 аз вече ще пускам.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Много ясно, че е закрита, всяка година е от началото на октомври, до началото на ноември. Едно време беше по два месеца, но я резнаха.
Просто го питах понеже търси място, а според мен от всичките му писания баш това му е мястото или поне там има шанс да го намери защото Америките са много, твърде много. Информацията за всеки един град във всеки един щат докато я пресее и ще му отнеме много време.
Просто го питах понеже търси място, а според мен от всичките му писания баш това му е мястото или поне там има шанс да го намери защото Америките са много, твърде много. Информацията за всеки един град във всеки един щат докато я пресее и ще му отнеме много време.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Има два вида българи, а вероятно се отнася за всички нации.
Едните си харесват клоаката и начина на живот и единственото което ги интересува е да имат някакви пари и с това се приключва. Обичат си свободоята, затова и Бг е перфектното място.
Другите не харесват страната и живота в България, включително дали имат малко или много пари и се спасяват кой където намери по света.
Положението е фрапиращо с инфраструктура и всичко по реда си. Това не е Европа, не е и третия свят вече, но хората си седят, плащат торби с пари за разни архитектурни изчадия правени с ми нимум и средства и си свиркат.
Това къде е, как е, какво има наоколо не е важно.
Е това са снимки от третия свят, там където повечето мислят, че се ядат доматите с колците.

Мога да пусна снимки от топ квартала за някои в София-Изток където дупките са по една педя дълбоки и всичко е леш, но дори най-гадните имоти за изриване почват от 200к евро.
Тук в Бг и 5000€ да взимат хората пак ще е същото като сега, е за някои няма проблеми и е добре.
Едните си харесват клоаката и начина на живот и единственото което ги интересува е да имат някакви пари и с това се приключва. Обичат си свободоята, затова и Бг е перфектното място.
Другите не харесват страната и живота в България, включително дали имат малко или много пари и се спасяват кой където намери по света.
Положението е фрапиращо с инфраструктура и всичко по реда си. Това не е Европа, не е и третия свят вече, но хората си седят, плащат торби с пари за разни архитектурни изчадия правени с ми нимум и средства и си свиркат.
Това къде е, как е, какво има наоколо не е важно.
Е това са снимки от третия свят, там където повечето мислят, че се ядат доматите с колците.

Мога да пусна снимки от топ квартала за някои в София-Изток където дупките са по една педя дълбоки и всичко е леш, но дори най-гадните имоти за изриване почват от 200к евро.
Тук в Бг и 5000€ да взимат хората пак ще е същото като сега, е за някои няма проблеми и е добре.
- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
За много години на всички ! Чета темата с интерес, защото и аз имам огромното желание да хвана пътя. За мен не е нормално човек посещавал други държави да иска да остане в България. Живея дорбре тук и не ми липсва нищо, обачее всичката тая чалга, цигания ,инфраструктура, мангалия, всеки втори иска да е ганстер и всеки първи е с намръщена физиономия, не мерси. И 10 и 20 бона заплата да взимам пак ще искам да живея другаде . Поздравления на всички, където живеят на вън !
1- Търговище
2- Бургас
2- Бургас
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Кроки, покажи го това на Арчи. 

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Това е за Германия от селските вечеринки. 700 евро барабар със сметките може за някоя мухлясаля маза.Binev_OuT написа:BaDxBoY написа:Познатите ми си надойдоха за празниците от Германия. Обаче има нещо интересно, вие го коментирахте по-напред.
Идват хората от Германия, взимат по около 2000-2500 нетна заплата, обикновенно за 36 или 40 часа на седмица най-много, някой ги съкратили покрай корона кризата и взимат без да работят по около 1500 евро чисто за 1 година. Жилищата горе-долу на 3 семейства слушах, че дву и тристайни им идват на около 700-900 евро топъл наем. Тука имам познати дето плащат сега по 500лв сметка за газ само. Седят тия с деца и разправят, как там всеки ден даже да си водиш детето на лекар, няма проблем. Всичко безплатно, взимаш лекарства после ти връщат парите за всичко. Болнични колкото искаш, детската градина им била на 30 метра от жилището, паркинга им бил подземен с топла връзка до жилищетоИ така мога да продължавам до утре с нещата, но да кажа какво имам в предвид. Тия хора идват и хранят Германия и разправят, че тука било най-хубаво
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама после ми разправят, че отишли на някакъв лекар тука и им искали 120лв за преглед и им предписали някакви антибиотици за по 50лв, дето въобще не били за това, което им имало
Линайка викали за едното дете, дошла на 3-тата минута там, тука ако викнеш линейка мужду 6 и 8 вечерта или сутринта , не я чакай
![]()
едит - малко ще добавя, всяка година по около 2000 евро им връщат данъци, на един сега му ударили вратата на колата на паркинга с друга врата и лека лака на вратата се е одраскал, превели му 1600 евро от другата застраховка, тука ми смачкаха 2 врати и даже бележка не ми оставихаВръщат им пари за сметките на 3-4 месеца... Абе до утре мога да продължавам.. Носят се само маркови дрехи, яде се само био храна, тука ако някой изследва храната и въздуха, трябва да ни запечатат цялото бунище от всички граници.
Та не знам, защо хората тук разправят, че в Германия примерно било най-добре, пък хората там разправят, че тука било най-добре. Смешно ми е многоЕдинственото ми обяснение е, защото тия хора идват тука за по седмица-две на почивка и не са се сблъскали с бай-ганьовщината и мизерията в тая клоака наречена държава
Тва тес неща които си писал , за коя Германия се отнасят?Щото в тая в която съм живял аз , истината е доста по-различна.
Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
alekangg написа:Има два вида българи, а вероятно се отнася за всички нации.
Интересно ми е от къде са снимките, коя по точно държава, град. Между другото четете ли форумите за 5-та серия, най-вече G30, ето това по долу е доста интересно:
Учителката на сина ми кара M550i.

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Нарочно не казах, но е точно третия свят, ето още малко от днес

Днес в празно, все пак е 1.01, иначе е 7-8 милиона
Познайте къде е

Днес в празно, все пак е 1.01, иначе е 7-8 милиона
Познайте къде е
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Бразилия/Мексико
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Някъде в Южна Америка или нещо латино, ама ...
Жиците по стълбовете съм ги виждал така САМО в Румъния из Европата, ама не съм бил в "по-източната" от нас.
Жиците по стълбовете съм ги виждал така САМО в Румъния из Европата, ама не съм бил в "по-източната" от нас.

- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
Богота Колумбия?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk