Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Криптовалути

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Дек 2021, 15:14

Питаш ли ме мен, че го сънувам това от началото на годината, ама по-зле от теб - редовно ми е пред очите и денем. :mhihi:
Е, Данчо шорта каза, 28-24к, после можело нагоре, ама не било ясно дали или, а Етера 1800. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Дек 2021, 5:05

Top Gun Maverick написа:И аз го четох това отгоре, отгоре понеже го мернах като заглавие, ама съдържа стандартните простотии. Не си струва да се чете цялото поради...ред причини, които всеки запознат разбира.
Ин мемориъм ще си тегли ножа вече след новия отрицателен пост на Канадеца в тая тема. :mhihi:

Аз съм песимист - реалист и имам някакъв жизнен опит зад гърба си . Когато ми кажат че всички ще забогатеят и ми светка червена лампа . Забогатявали са от луковици на лалета черно лалета търсили са Ел до Радо ... Хората забогатяха и в Югоагент ООД и Лайф чойс интернешънъл АД ...
Колко години го има това чудо ? Колко Ламборгинита се купиха от него тук във форума ? По-добре всички вложили да забогатеят и аз да съм кривия отколкото обратното :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 21 Дек 2021, 8:54

Хазарт играеме, не ни бутай кефа ;)

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Дек 2021, 9:57

Ами луковиците поставят началото...виж, Битконът поставя началото на цял нов отрасъл, който има голям шанс да не умре, а само да се развива. Да, в него ще има забогатели, припечелили, изкарали дребни суми, както и загубили големи, загуби по-малки, но бъркаш малко нещата. Първо НИКОЙ не казва, че всички ще забогатяват. Второ във форума няма Ламбота или нещо скъпо от Биткойн, понеже 2017-та са се учили тези, които са най-отдавна, били са предпазливи и не да вкарвали всичко. Ако бяха вкарали, сега щяха да имат Ламбота. От този булрън предполагам ще изкарат нещо, но и да се срине и никой нищо да не изкара съм сигурен, че няма да продадат и вече на другия ще се случи това, което засега се отлага(може да се случи и през следващата година, никой не знае)а дотогава паднат ли много цените, просто ще си купят още. Процесът на крипто засега изглежда необратим.
Относно червените лампички, мислиш ли, че не са им светнали през годините? Информацията, която постваш са някакви аргументи, които ги има от 12 години и са едни и същи. Забележи, че само аз имам нерви да ти отговоря, понеже на всички стари им е писнало да обясняват едно и също на всеки, не конкретно във форума.
И знаеш ли кое е кофтито, заради подобни нагласи, че всичко е измама преди година и нещо пропуснах да се позаинтересувам по-сериозно какво е крипто и не се качих на влака тогава. Ако се бях качил на ония цени сега всички подобни мнения щяха само да ме разсмиват. Сега не е много по-различно де, понеже моето влизане си беше просто вид застраховка ако цените много скочат та каквото и да стане съм се позиционирал и ще вземам ако цените ударят дъно, ако пък скочи ще продам и после по пътя надолу някъде пак ще купя.
Но за мен всички стари правят грешка като игнорират подобни мнения, колкото и да им е писнало. Грешка е понеже идеите трябва да се разпространяват сред всички ако искаме това да успее по-бързо. Аз самият съм се замислял ако имаше повече хора(защото е имало, но не достатъчно и не достатъчно настоятелни)да оборват аргументирано мненията против Биткойн преди години, нямаше ли да се позаинтересувам по-рано какво е това. И забележи Канада, не казвам да купя по-рано, а да се позаинтересувам, понеже това е много по-важно, а купуването е съвсем друга работа вече.

П.п: И напоследък като паднаха цените всички почнаха да дават пример с тия луковици. :banghead:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Дек 2021, 18:09

Некой хора направиха много париииии :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Например кака тиии :mhihi: :mhihi: :mhihi:

https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/yakhtata-na-ruzha-atraktsiya-na-sozopol-431587.html
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 21 Дек 2021, 18:11

Тая не се ли появи тука съвсем наскоро жива и здрава с някакво видео, че ще възраждат тоя койн? :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Дек 2021, 20:56

Top Gun Maverick написа:...

Всеки си знае . Предупреден означава въоръжен . Аз съм ОК да сбъркам специално в тази тема отколкото да се окажа прав . Огромен процент от финансовите машинации са задвижвани от алчността на хората . Тук имаше няколко компании които рекламираха че приемат плащания в крипто . За няма и месец всички надписи изчезнаха .

Желая успех на всички !

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Дек 2021, 21:10

Аз ако пусна обява, че приемам крипто за кола и я продам на 5 човека след което изчезна, биткойна ли ще е измамата или аз?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Дек 2021, 21:57

Фирмите са си тук . Спряха да приемат крипто . А имаха огромни надписи и по магистралата .

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Дек 2021, 22:38

Знам ли, може да са от онези хора, които си мислят слят, че само ще расте или по-вероятно според тях да почва крипто зимата. Те са спрели, но много други не са и напред в близо бъдеще ще стават все повече приемащите крипто.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 21 Дек 2021, 23:16

Не могат да планират в крипто ...
Казах ви по-рано като видя, някоя голяма компания да планира в крипто тогава бих признал, че е валута.
Боли ги шпека за зимите, бул, беар и тн на койните.

Докато е толкова волатилен ще е инструмент за спекула, като се кротне може и да стане валута.

Тука кой разплаща в койни ... като гледам само трейдвате.
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
Детайли за колата: facelift

Мнение от xaxo » 21 Дек 2021, 23:22

Момци бинанс картите приемат ли ви се от местните посове? От известно време пробвам и все "не се поддържа".

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Дек 2021, 20:40

Хакери откраднаха 500 000 лв. в биткойни от бургаски бизнесмен

Бизнесмен от Бургас е загубил 500 000 лв. в биткойни заради едно кликване в мейла навръх Коледа. Мъжът, който има опит с биткойните, се подлъгал по оферта, която предоставяла по-изгодна търговия. Така влязал в сайт, който копирал този, в който обикновено търгува, но той се оказал фалшив и така без да иска дал всичките си данни на измамниците, които получили пълен достъп до акаунта му.

Веднага след това онлайн крадците прехвърлили биткойните в друг портфейл, а оттам в още няколко, докато следите им се изгубят. За късмет на бизнесмена това всъщност бил акаунтът му с най-малко криптовалута. Ставало дума за 5,82 биткойна. При цена от 86 000 лв. за единия към 25 декември грубата сметка показва, че мъжът олекнал с 500 хил. лв., пише „24 часа“.

34-годишният бургазлия е строителен предприемач, който се запалил преди 5 г. по критовалутата и инвестирал в собствена ферма. Имал стотици копачки, както и необходимите за тях системи с водно охлаждане. Освен с биткойни, почнал да се занимава и с други криптовалути като етери и монеро. Постепенно се превърнал в един от най-големите играчи в региона.

След като разбрал, че е измамен, мъжът веднага подал сигнал в отдел “Киберпрестъпност” в ГДБОП. Антимафиотите започнали проверка и стигнали до множеството трансакции. Следите обаче се губели, след като криптовалутата била обърната в традиционна и разпращана по света с парични преводи. Смята се, че е изтеглена от финансови мулета, които получават по 50-100 евро за услугата. Парите се препират през 5-6 мулета, преди отново да бъдат обърнати в криптовалути и следите им да се изгубят безвъзвратно.

Кражбата е станала от акаунта на предприемача в борсата Binance. Тя е една от най-големите, а през май тази година беше обект на хакерска атака. Тогава мошеници откраднаха оттам биткойни на стойност 40 милиона долара по тогавашния курс на криптовалутата.

В света кражбите на биткойни са сравнително чести, но в България това е едва вторият случай.

При първия крадците са българи, а ударената криптовалута тогава е футурунетуърк. Като при другите виртуални пари при нея компютърът изчислява задачи и на всеки 10 минути се добива определена сума. Тя се разделя до всички участници в процеса, познат като копаене.

https://bg-voice.com/%D1%85%D0%B0%D0%BA ... 1640782288

Май отминаха времената на "удар"-ите с произвдения на изкуството, злато и т.н.. Сега ще се краде само компютърна техника и устройства. Бързо, лесно и удобно :roll:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Дек 2021, 21:32

https://bg-voice.com/%D1%85%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%B0-500-000-%D0%BB%D0%B2-%D0%B2-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B1/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2zqJAuXS_DfnhDf2MU7xpn1mvkQRxEMHjRE0EH_qRvk_L4K4fRwoeBLR0#Echobox=1640782288

Канада, много те вълнува Биткойна напоследък, ще си помисля, че си вкарал. :mhihi: Все пак 50 млн. Американци имаха крипто, а ти не си много далеч от тях. Вече може да са и 60, даже дали не бяха станали толкова да са около 20%-та от населението.
Тези от които вземах аз бяха от Бургас и строяха сгради, може да са те. Но се изненадвам честно казано, понеже реално човека имаше човек, който движеше нещата и беше доста в час. Някак не виждам как ще си даде данните на портфейла, че да му източат парите, въпреки че било в копие на неговия...сайт както пишат тия. Какъв сайт всъщност? Опитен играч никога не би си дал прайвет кия, дори неопитен не би, каму ли такъв с десетки биткойни. Нещо не вярвам много, много. Какви данни ще даваш пак като влизаш в някоя борса, нали като си вътре никой не ти ги иска.

П.п: Сега му звъннах, викам да не сте вие бе, "много ни подценяваш". :mhihi: Тя се заприказвахме като му казах, че не вярвам на тая новина, а той вика ти не вярваш пък ние вече още по-малко защото питаме в тоя малък Бургас и никой нищо не знае. И той не вярвал човек с толкова биткойни в днешно време да изгърми така балъшки. Почнали да разкешват и с хора от чужбина, отделно правели и покупки с крипто доста, очаквал ново покачване скоро, че нещо никой, който познавал не искал да продава, а само да купува. :mhihi: Мърмори ми щонне съм продал като минало 60... :mhihi: 100-200к вече давал около 3%-та шанс за тоя Булмаркет.
Последна промяна Top Gun Maverick на 30 Дек 2021, 0:09, променена общо 1 път

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Дек 2021, 22:01

"Вкарвам" само скоч (със салата :oops: ). Преди малко "вкарах" доста пари в моргиджа и остатъка мисля (ако е рекъл Господ) да го ликвидирам в рамките на макс пет години. Всеки си знае и всеки прави с парите си каквото намери за най-добре. Аз инвестира(х)м в имота си и парите ми са вече х3 за четири години. После ще се наслаждавам на живота, пък каквото дойде :smoke:
Нямам интереси и не бих инвестирал в крипто. Един приятел започна, не направи нищо. После започна в друга "валута", пак нищо. Вкара не знам колко $$$ в какво ли не и все планове за бъдещето...
Искренно желая успех на всеки, вкарал пари там! Просто новината ми се стори интресна и затова я пейстнах. бг-то е малко и може някой да познава обрания. А може и да е фейк :dunno:
Последна промяна BMW_POWER на 30 Дек 2021, 1:20, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата