Мнение за обява/конкретен автомобил

5-та серия (2010-2016), 5-та серия GT

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: RX350 awd / E450 all terrain

Re: Мнение за обява/конкретен автомобил

Мнение от peshehodetz » 16 Дек 2021, 0:43

bioz написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11639571425089034

Колеги, нещо за тази да кажете?

Само като прочетеш село Труд и бягай колкото се може по надалече. Има доста изпатили включително и от този форум. Например преди години една девойка описваше патилата на мъжа си как купувайки кола от там не могли да стигнат дори до София.
keep walking

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D

Мнение за обява/конкретен автомобил

Мнение от fitter » 16 Дек 2021, 1:01

F10_survivor написа:Благодаря колеги! Не се бях забелязал примерно за връзката на сменения волан и евентуален удар, който е бил в миналото. Бих те ли си дали мнението за следните две оферти на пазара:

1) https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=mkxowz - 528i забелязвам че колата изглежда да не е "подобрявана" (ако може да се каже) и

2) https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=mkr8s8 - 535i подобно на предишната оферта, тази 5ца също има доста количество "ъпдейти"

Благодаря предварително!
На тази 535-ца като и искат 40k, да и бяха обслужили спирачките в оторизиран дилър и да влезне в историята на автомобила. Коментара за алуминиевото фолио съгласно ЗДП, няма да коментирам......силно се надявам да е грешка.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 16 Дек 2021, 10:26

Има смисъл от темата, но мисля, че главно ако някой е ходил и виждал даден автомобил.. а тук 95% е разсъждение по снимки...
Не ми допада, как ако нещо не ебило в автомобила като е произведен и вече е реденяк... на всеки е ясно, че никой не прави толкова ретрофити, колко БМВ-истите.
Аз например като съм си добалил музиката... и имах идея да сменя волана с фейсовия... колата ми вече става реденяк ли?
Или пък за джанти... на предния ми автомобил (7-ма серия) най-доволен бях от джантите Индивидуал - безумно здрави и красиви... тук за 1 година смених 3 комплекта и за пръв път през живота си купих реплика с идеята че колкото и да са зле откъм кривене и т.н винаги мога да ги махна и 200лв загуба не ме бърка за опита.. а то се оказа, че за 40 000км и пребити 3 комплекта гуми заради дупки и вечни вибрации , джантите са прави на струна и без нито една пукнатина.. нещо, което не мога да кажа за оригиналните.
Джанти се сменят за 15 минути... не са критирий в нищо.
И само ще вметна, че по автомобилът ми средства не се жалят! Само този месец пак заминаха 2К за изгъзъци... :dunno:

Относно въпросната къща, която редовно се споменава тук, само ще вметна, че от много години току няма няма и ми се наложи с някой да ходя на оглед там (не само за БМВ-та) и нещата са критично зле.. онзи ден - Ф10 за 34 700лв вътре нямаше не боядисан детайл и не съсипана лайстна... волана скъсан и боядисан върху скъсаното! Това направо ме отврати.. поне да го бяха претапицирали с най-евтиния балатум за 30лв, както правят другите джамбази... но дори толкова им се свиди... сами си преценяйте за по-важните неща по автомобила. Това е достатъчно показателно за отношението и идеята на тия кошове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd && 525d
Мечтае да кара: В европейска България

Мнение от bmw55 » 16 Дек 2021, 12:05

Бягай далеч от тия.
Всяко БМВ при тях е с м-пакет и всяко оригинално е без, редят се най-евтините възможни, след това се продават на цени 1.6 - 2 - 3 път и по-високи от реалната на същата кола :ranting:
Бъди честен пък да става квото ще

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 16 Дек 2021, 12:35

За тея и в други форуми що храна съм прочел. Чак ми е чудно как функционират, освен ако не са неква перачница.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Мнение от drago9205 » 16 Дек 2021, 12:47

Ненко Вранков написа:Има смисъл от темата, но мисля, че главно ако някой е ходил и виждал даден автомобил.. а тук 95% е разсъждение по снимки...
Не ми допада, как ако нещо не ебило в автомобила като е произведен и вече е реденяк... на всеки е ясно, че никой не прави толкова ретрофити, колко БМВ-истите.

Къде разсъждаваме по липсата на снимки, къде по наличието. Ако ще говорят само хора гледали коли - шансът да се постне кола и някой да я е гледал е минимален - общо взето за 1 година да има 5 такива случая в темата. Тоест става безсмислена тема.

Просто силно наредена американка винаги е съмнителна, а тази си има доста "къстамизации" - сменен волан, добавян М-пакет с незнаен произход, делийт на фаровете за мъгла, джанти реплика, дифузьор, М-wanna-be генерация. Има си толеранс на ретрофитите, но такова "рейсърско" изпълнение на мен ми идва малко в повече. Да не говорим, че налице е сериозна комбинацията от предпоставки да е била тежък тотал.
Jap феновете правят повече ретрофити иначе :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 16 Дек 2021, 12:57

pampo написа:За тея и в други форуми що храна съм прочел. Чак ми е чудно как функционират, освен ако не са неква перачница.

Много будали и wanna be гъзари има в БГ-то. Не само функционират, а може би просперират. :yes:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 16 Дек 2021, 19:56

F10_survivor написа:Благодаря колеги! Не се бях забелязал примерно за връзката на сменения волан и евентуален удар, който е бил в миналото. Бих те ли си дали мнението за следните две оферти на пазара:

1) https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=mkxowz - 528i забелязвам че колата изглежда да не е "подобрявана" (ако може да се каже) и

2) https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=mkr8s8 - 535i подобно на предишната оферта, тази 5ца също има доста количество "ъпдейти"

Благодаря предварително!

От тези двете 28-цата изглежда да е по-истинска. Тази 35-ца е подозрително напудрена - имало е я по таван , я в дерек , я в местното езеро...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: RX350 awd / E450 all terrain

Мнение от peshehodetz » 16 Дек 2021, 21:28

Нищо чудно да е била верижна катастрофа каквито често стават на тукашните магистрали и не само. Ударили са го отзад и той съответно е ударил предния, или той е ударил предния и после задния се е натресъл в него. От което пък се е отворил еър бега и е сменил волана с М-ков такъв взет от някой джънк ярд щото оригиналния дори неМ-ков, нов е доста по скъп. Оригинални от БМВ предни и задни брони са си все пак скъпички, затова е сложил М-кови такива афтър маркет от Тайван. При удара може да е паднало някое и друго колело и съответните джанти да не стават за нищо и му е излязло по евтино 4 М-кови китайски от колкото 1-2 оригинални от БМВ. Това са некои лични съображения и разсъждения ако евентуално колата е правена в щатите и транспортирана в този си вид, ако е оправяна в родината, нямам представа как стоят нещата.
keep walking

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 17 Дек 2021, 12:47

bmw55 написа:

Бягай далеч от тия.
Всяко БМВ при тях е с м-пакет и всяко оригинално е без, редят се най-евтините възможни, след това се продават на цени 1.6 - 2 - 3 път и по-високи от реалната на същата кола :ranting:

Остави М-пакета, смея се с глас като видя 5 серия дизел от Германия на 160к км, което не струва 30к евро :mhihi: А на мен почти никой не ми вярва като продавам бензиново Ф30 на 5г и 75к реални... аа, да, не струва 18к :mrgreen:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd && 525d
Мечтае да кара: В европейска България

Мнение от bmw55 » 17 Дек 2021, 15:58

Leon написа:
bmw55 написа:

Бягай далеч от тия.

Остави М-пакета, смея се с глас като видя 5 серия дизел от Германия на 160к км, което не струва 30к евро :mhihi: А на мен почти никой не ми вярва като продавам бензиново Ф30 на 5г и 75к реални... аа, да, не струва 18к :mrgreen:

Мани, мани лудница е с тия лъжи. Постни си обявата за колата, за да се види какво е кола на никакви километри и тия на по 160к реалните. Колкото и да не разбира един човек разликата ще я забележи неминуемо.
Бъди честен пък да става квото ще

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d '03
Мечтае да кара: E90 V10 Hartge

Мнение от adko001 » 18 Дек 2021, 11:55

Здравейте, някой гледал ли я е тази:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 2485701296

Май доста време се е задържала на Горубляне като гледам, вчера я видях, много е свежа наживо.
Може ли също мнение за този мотор, гледам че е четворка, надеждни ли са?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 LCI 530xD
Мечтае да кара: Самолет
Детайли за колата: Убава йе. Има 4 колелета.

Мнение от mrwrong » 18 Дек 2021, 14:29

adko001 написа:Здравейте, някой гледал ли я е тази:

Май доста време се е задържала на Горубляне като гледам, вчера я видях, много е свежа наживо.
Може ли също мнение за този мотор, гледам че е четворка, надеждни ли са?

Няма как колата да е 2015 година. всичко и е преди фейслифта, което значи че в най добрия случай ще е преди средата на 2013 г.

ентусиаст
Аватар
Кара: F11
Мечтае да кара: на безплатна нафта
Детайли за колата: 530xd

Мнение от chris_barnes » 19 Дек 2021, 23:08

adko001 написа:Здравейте, някой гледал ли я е тази:

Цената е висока за това което е, затова стои непродадена. Ако все пак ти е харесала, задели едни 3-4 бона за регистрация, обслужване и фонд ненадейни ремонти и скачай

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d '03
Мечтае да кара: E90 V10 Hartge

Мнение от adko001 » 20 Дек 2021, 14:17

Благодаря Ви за мненията и мен ме озадачи факта че е 2015г на тази цена, признавам, че не познавам детайлите и корекциите
преди и след фейслифта, но мен по скоро ме отблъсна факта, че е 4 цилиндрова, това което си търся е 6так 258кс по възможност.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към F07/F10/F11