Крадливи бензинджии !!! Направо безсрамие !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 02 Фев 2007, 9:51

zAcK написа:
Pin2 написа:...

Само не мога да разбера "колега", какво по дяволите значи "Не искам да се намесвам" "Няма да кажа на кой Шел" и т.н. Нали утре на тебе ще го направят тоя номер и някой умник като тебе няма да ти каже бе. Малоумна история. За тебе важи в пълна сила "Не е важно на мен да ми е добре. Важното е на Вуте да му е зле" :evil: Ебати колегиалността, ебати отношението....

Ай ай ай ... ти май нищо не схващаш.
Тука не е въпрос на кой Шел е, а на кои бензиностанции със сигурност няма да те ударят в грамажа. Ти ако мислиш, че тази дейност се извършва само в една бензиностанция в София, та дори и в България, много се лъжеш.
Колегиалност е това, че ти отварям очите да си пазиш парите, а не да ги подаряваш. Колегиалност е това, че съм събудил съмнение, че си мамен. Ако мислиш, че е по-добре да не пусках тема, обърни се към админа да я изстрие и ти обещавам, че няма да отварям нова подобна.
Това, че съм си затворил очите на мястото където стана случката е защото: 1-во, не е мое задължение да се бъркам в тези неща. 2-ро, смятам, че дори и да уволнят целия персонал, това няма да сложи край, защото не е само една бензиностанция в София. 3-то, с нищо не мога да го докажа ако случайно стане проблем и може нещата да рефлектират с/у мен. 4-то, човека може да има нужда от тези пари, например за семейството.
Така че колега, нека не влизаме в пререкание, кое е правилно и кое не. Аз съм един, ти си друг, размишляваме по различен начин... и т.н.
Корупцията в държавата няма да спре с уволнение на служители, а с разума на народа!
Честит ви празник :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 02 Фев 2007, 10:06

Ма вярно големи боклуци работят по тея бензностанци бе е*и му мама.. :( И аз съм МНОГО разо4арован вооб6те като цяло от обслужването на която и да е бензиностанция. Те нестига,4е не си вър6ат работата като хотата,ами 4ак гледат да те прецакац. :evil: Аз вооб6те не говоря да ми помпат гумите или да ми мият стаклата,оба4е ми е неприятно аз о6те да не сам слязал от колата а капа4ката ми на резервоара да се търкаля по земята :shock: и аз гледам да не се заяждам много но те вместо да ми кажат едно ИЗВИНЕТЕ ми викат ЗА КОЛКО?И на вси4кото от горе или нямя дя пъхнат пистолета от раз в резервоара ами 6те ми по4укне калника,или 6те ми го полее малко бензин върху него.А на вси4кото от горе по когато сляза и ги поздравя,и кажа ,4е желая сам да се обслужа или ми се обиждат и отиват на някаде.или се по4ва едно; Ма ти тая добавка за кво я сипва6?Нема стра6но това е ЛУКОИЛ. или Ма тоя пистолет каде си го хванал е с 98H,не му ли е малко силни4ък за тва БМВ. :mhihi: :D Ина4е докато го пи6а ми е сме6но ама като отиде 4овек на бензиностанциата и да му се дореве 4ак!!! :(

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 02 Фев 2007, 10:46

аз си мислех, че съм параноик и че това е невъзможно да се случи, но май съм бил прав. преди половин година си зареждам ибисата на лукойл при софия ленд (май беше лукойл, отдавна не съм зареждал там, така че ако бъркам за фирмата, съжалявам). спирам при колонката и ми направи впечатление, че пише че предишният е сипал за 10 кинта, казвам аз на девойката за 10 кинта и влизам да плащам. тъй като съм не на резерва, а на фотосинтеза дори, като се връщам, паля, гледам никаква реакция на таблото. преместих колата, пак паля, нема никой. така няколко пъти. викам си, сигурно е било яко резерва, дай да налея още за 10 лева -въпреки че никога досега не ми се е случвало да не помръдне поне малко. сипвам аз пак, стрелката се стрелва нагоре - но не че да е сипано за 20 кинта, просто знам колко е. спорих с тези на бензиностанцията, с тази, която сипва, с неква шефка, която едва не ми се изсмя - даде ми празен лист да си напиша възражението, нямам думи просто.

така или иначе, решавам, че може да съм сгрешил и засичам - минах толкова км колкото точно за 10 лева и пак останах без бензин. мързеше ме да се заяждам и да гледам камери, просто оттам вече не наливам. не че положението, както виждам при другите е различно, шел хмел омв баба ти - българинът си е българин
едвайсеиено

ентусиаст
Аватар

....

Мнение от euroto » 02 Фев 2007, 10:59

Мда аз преди нова година поодарих един бензинаджия ама избяга и неможах да го настигна да го наритам как си трябва!
Зарежда си жена ми за 50 лв при светната лампичка и какво гледа стрелката е мръднала има няма 2, 3 мм над първата бяла линия и съответно е попитала какво става и момчето дето е заредило казал, че не знае и тя му е казала е КОЙ знае и той и е казал абе я си гледай работата да не следващия път изобщо да не ти мръдне стрелката! През цялото време докато той е зареждал тя е била вътре и си е купувала някакво списание и се е моткала! Такааа - господина го е играел гъзар и прибира се тя и ми каза заредих ама нещо стрелката не го отчете или и тя не знае какво се е случило или вика ме измамиха!
И как така те измамиха, ами заредих за 50 лв а стрелката почти не помръдна! Взех колата отиваме на същата бензиностанция и тоя същия седи и гледа като изтребител! Аз му казах - сложи за 50 лв - слага нашия гориво и хоп стрелката избега след средата!
И жена ми взе да му говори и ония взе да се оплита и като му оплетах един лакат и седна и после го ритнах, че се хлъзнах, че и аз седнах и после оня скакалец като драсна да бяга няма стигане да го е.а! Не си платих бензина и си тръгнах и никой до сега не ме е потърсил а онова копеле не съм го виждал повече да зарежда, питах ама ми казват, че го няма на работа! Ще го напипам някъде и ще му обърна носа на горе!

И така, внимавайте, че лъжат гадините :roll:

Преди да се случи това - уважавах много хората които дремят цял ден да зареждат, но от сега нататък не мога да ги гледам!!!
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 02 Фев 2007, 11:52

Pin2 написа:
zAcK написа:
Pin2 написа:...

Само не мога да разбера "колега", какво по дяволите значи "Не искам да се намесвам" "Няма да кажа на кой Шел" и т.н. Нали утре на тебе ще го направят тоя номер и някой умник като тебе няма да ти каже бе. Малоумна история. За тебе важи в пълна сила "Не е важно на мен да ми е добре. Важното е на Вуте да му е зле" :evil: Ебати колегиалността, ебати отношението....

Ай ай ай ... ти май нищо не схващаш.
Тука не е въпрос на кой Шел е, а на кои бензиностанции със сигурност няма да те ударят в грамажа. Ти ако мислиш, че тази дейност се извършва само в една бензиностанция в София, та дори и в България, много се лъжеш.
Колегиалност е това, че ти отварям очите да си пазиш парите, а не да ги подаряваш. Колегиалност е това, че съм събудил съмнение, че си мамен. Ако мислиш, че е по-добре да не пусках тема, обърни се към админа да я изстрие и ти обещавам, че няма да отварям нова подобна.
Това, че съм си затворил очите на мястото където стана случката е защото: 1-во, не е мое задължение да се бъркам в тези неща. 2-ро, смятам, че дори и да уволнят целия персонал, това няма да сложи край, защото не е само една бензиностанция в София. 3-то, с нищо не мога да го докажа ако случайно стане проблем и може нещата да рефлектират с/у мен. 4-то, човека може да има нужда от тези пари, например за семейството.
Така че колега, нека не влизаме в пререкание, кое е правилно и кое не. Аз съм един, ти си друг, размишляваме по различен начин... и т.н.
Корупцията в държавата няма да спре с уволнение на служители, а с разума на народа!
Честит ви празник :mhihi:

Точно заради тези разсъждения, които са валидни за масата от обикновените българи ще сме на опашката на Европа завинаги. Случайно да си чувал термина гражданско общество а. Докато всички не почнат да защитават реда, а не само собствения си гъз / в общия случай и него не опазват :mhihi: / никога няма да се оправим

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 02 Фев 2007, 12:41

Ооо вие не знаете най-тарикаткста врътка! Как сипваш ОМВ Супер 100 на цената на 92 :mhihi:
е вярно - не сипваш много но пак не е като да е без хич ;)

П.С. Следващия който спре да сипва на колонката Супер 100 получава бонус - 4 литра 92 :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 02 Фев 2007, 12:48

нещо не вденах :confused:
Изображение
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 02 Фев 2007, 12:56

Дълго е за обяснение, сега нямам време после ще го напиша! Имах познат на ОМВ който го правеше постоянно и като един типичен българин и аз съм се възползвал от това :uups: :uups: :uups:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 02 Фев 2007, 13:28

Nucl3arDru1D написа:нещо не вденах :confused:

На принципа тука има - тука нема :mhihi: :mhihi: разменяш пистолетите

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 02 Фев 2007, 13:29

Pin2 написа:Това, че съм си затворил очите на мястото където стана случката е защото: 1-во, не е мое задължение да се бъркам в тези неща. 2-ро, смятам, че дори и да уволнят целия персонал, това няма да сложи край, защото не е само една бензиностанция в София. 3-то, с нищо не мога да го докажа ако случайно стане проблем и може нещата да рефлектират с/у мен. 4-то, човека може да има нужда от тези пари, например за семейството.

1. А чие задължение е, а??? В Германия ако си изхвърлиш "лайната" на улицата от колата и тоя зад теб ше те "обади" веднага... ма те там сигурно са големи селтаци, щото се издават... как може такива работи...
2. Ше уволнят целия персонал тук, ше го уволнят там и ше се поразчуе... и поне малко ще намалее тарикатлъщината... ние да не се бъхтаме заради тяхната далавера... не е мой проблем, че той взима 250лв и работи на бензиностанция... не е честно ли??? Ми не е честно, че Шумахер има 200 милиона, а аз нямам...
3. Всеки гледа да си пази кожата... никой не те кара да го сочиш с пръст... достатъчно е да подшушнеш на който трябва и ще го следят... тоя ще се издъни отново, можеш да си сигурен.
4. Всеки има нужда от пари.... и аз имам нужда... а това неговото се нарича КРАЖБА.... дай да оставим да ни крадат, щото имали разбираш ли нужда от парите.... ми и аз имам нужда, ела утре да те преджоба най-селски.... тогава що всеки реве като му гепят халогените.... ми тия мое да имат нужда от парите... айде, простено им е, аз поне съм якия паралия и кинтите ме бият през пръстите ще си купя нов чифт... и другата седмица отново.... и следващата отново... щото тия имат нужда от парите... :roll: :roll: :roll:

Разсъжденията ти са крайно неправилни... тоя те краде, точка по въпроса.

P.S. По точка 1 мога да добавя и това с "чакай да му светна на тоя, че ей са подминах куките и да не вземе да го спрат, че май се движи много бързо" - следващия път, когато такъв изкочи в насрещното, щото отново се е засилил като ненормален и те удари... пак му светни... да го спасиш от куките... :roll:

Това са простотии... не било твое задължение... твое задължение е и още как... твое задължение е да сигнализираш да му еб@т майката, твое задължение е да не светкаш на тия срещу теб, че да ги спасяваш... щото така може да спасиш живот... човешки.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sith » 02 Фев 2007, 19:08

Кажи бе Пин2 каде е тази бензиностанция, да ходя да си сипа бензин там :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 02 Фев 2007, 20:05

Honzik много добре го каза/написа ! Всичко останало е "Кучетата си лаят, керванът си върви!". С размишелия от сорта - "Не е само тази бензиностанция и тн." няма да се оправи положението, все от някъде трябва да се почне! Ще уволнят един, после друг и така докато един светъл ден спрат далаверите. Може да не е скоро, може и никога да не спрат (което е по-вероятно), но важното е да се прави нещо срещу това, да се сведът до минимум.

4-то, човека може да има нужда от тези пари, например за семейството.

Що не отиде да му дадеш някой лев тогава :?:
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 02 Фев 2007, 21:00

Напълно съм съгласен с HOnzik- т`ва е долна кражба и няма да се спре ако не се предприемат радикални действия- все пак колегата добре ни е отворил очите, но колкото и да съм му благодарен това не е достатъчно, за да има ефект от алармирането трябва да се алармира по правилен начин- за да се задействат съответните механизми за да му секне далаверката на тоя пич дето поточва гориво за чужда сметка. Да се твърди, че кражбата се оправдава от икономическото състояние на измамника е направо смешно- то тогава убииците и крадците да ги пускат, че им трябвали пари.
А и без конкретни факти, не само няма да могат се вземат мерки, но и някой би се усъмнил в достоверността на написаното- аз лично вярвам, но... :roll: Разбирам, че колегата е доброжелателен, но.. трябва да се направи нещо.
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 02 Фев 2007, 21:00

Pin2 написа:. 4-то, човека може да има нужда от тези пари, например за семейството.

Колега, по голяма глупост не можа ли да измислиш?

sith написа:Кажи бе Пин2 каде е тази бензиностанция, да ходя да си сипа бензин там :twisted:

:ok: :dummy:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 02 Фев 2007, 21:13

Enslaving_Lecher написа:
CheGevara написа:докато си мълчиме и си дърдориме тука положението няма да се промени ;)
колегата дето е видял далаверата, защо не спря собственика и просто му каза какво си видял? Защо не отиде и не разказа това на управителя? Кой мислиш, че е длъжен това да го стори? Утре ще ти се случи на тебе, може не на бензиностанция, може да те измамят на друго място, но ако аз си замълча и ти как ще спиш после? Ще седнеш на масата и ще отвориш поредното шише и ще псуваш, как си бил сигурен, че някой е видял и не се е обадил ...
:roll:
по твоя пример - ... утре ти си от другата страна на барикадата ...

:yes:

На 100% съм съгласен.Тая ПИН2 така ме ядоса ,вече 1 час не мога да се успокоя.Как може да не му кажеш на човека какво си видял бе,ей,глупак ! Другото,което ми намирисва е че май нещо си поизмисляш или преувеличаваш.Май с някои сте се надлъгвали и си запомнил тая история та сега на нас да ни я разказваш,а ?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата