Крадливи бензинджии !!! Направо безсрамие !!!
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
аз зареждам до горе когато ми светне резервата и знам коя кола колко ще хване до литър, а и си наглеждам колата непрекъснато.
+ че зареждам само на няколко бензиностанции и то честичко та направо сме познати с бензинджиите.
може би това е най-сигурния начин да не ни лъжат.
+ че зареждам само на няколко бензиностанции и то честичко та направо сме познати с бензинджиите.
може би това е най-сигурния начин да не ни лъжат.
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Може малко подробен да ставам, обаче ако кажа да ми сипят за 20 лева, а те ми сипят за 10 ще го усетя по стрелката!
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
.. само да спомена че "датчика" не е една перка ,ами доста сложно устроиство наречено разходомер който бива няколко типа но всеки от тях хваща и един грам и на въздух не се върти ,помпата си има байпасна система за въздуха .. точността се следи от държавна метрология и големите вериги не си позволяват игри с разходомера който между впрочем се регулира и пломбира от нашата фирма .. но ,човешкия фактор има много голямо значение 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Аз затова споменах че е на Шел
А има ли вероятност този"баипас" случаино да се запуши и к;во става тогава?
А има ли вероятност този"баипас" случаино да се запуши и к;во става тогава?
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
а леко офтопик... имат ли си темп корекция тия дебитомери или това че горивото е в земята гарантира постоянна темп?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
тфа е като "абе са ше ви кажа нещо МНОГО важно ... ама по добре да не ви го казвам "
по добре да не беше пускал темата колега
е за тфа БГ няма да се оправи никога ... са да кажа ли да не кажа ли да си замълча ли .. абе нали не е на мен по добре да си трайкам че ме е страх да не ме пречукат някъде
дори и да има грешка лесно може да се разбере при една проверка пък ако няма лекетата да фащат пътя ... аз за тфа не сипвам никога на бензиностанция
дизел пауа
иначе имаше 1 случай с РускияБг ... кога му сипали в СФ на неговата кола повече от колко му събира резервара а той имал и малко в него.. нема такъв смех
и после били мерили с една Туба всичко било ОК .. явно си имат врътки
по добре да не беше пускал темата колега

е за тфа БГ няма да се оправи никога ... са да кажа ли да не кажа ли да си замълча ли .. абе нали не е на мен по добре да си трайкам че ме е страх да не ме пречукат някъде
дори и да има грешка лесно може да се разбере при една проверка пък ако няма лекетата да фащат пътя ... аз за тфа не сипвам никога на бензиностанция
дизел пауа

иначе имаше 1 случай с РускияБг ... кога му сипали в СФ на неговата кола повече от колко му събира резервара а той имал и малко в него.. нема такъв смех

и после били мерили с една Туба всичко било ОК .. явно си имат врътки

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ако байпаса се запуши и навлезе въздух в помпата тя блокира ,а възможността да ти продават въздух вместо гориво е нулева.. относно темп. корекция - горивото в БГ се продава на литър не на килограм ,и темп корекция няма отношение - т.е. зимата си на далавера щото горивото е по студено и плътно ( не по студено от 6-8 С все пак) а лятото си леко назад щото е по топло ( но не по топло от 18-20 С) .. това е образно казано защото обема варира много малко в такъв тесен темп. диапазон ,нещо от сорта на 0.02 - 0.06 %
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Аз си зареждам сам колата за да не ме прецакат
.
Обаче на бензиностанций "OPET" искаха да ме прекарат с 20лв.
Сипвам аз за 30 лв А95 и влизам да си плата на касата и аз в същият момент говоря по телефона и съм разсеян.Касиерката ми вика 50 лв и аз заплеснат и давам 50 лв и си тръгвам към колата и преди да влезна в колата се усещам че съм дал 20 лв отгоре ама и майатапа е че гледам на колконката ми пише че съм заредил гориво за 50 лв.
Влизам в бензиностанцията и вдиган як скандал и те ми викат "Не господите , вие заредихте за 50 лв гориво". От там викам Управителката , която се указва една стара позната.Видяхме видео записите от преди 10 минути и какво да гледам ! Като съм влизал да си платя , единият работник от OPET си извадил 2 туби и си налял за моя сметка с 20 лв отгоре .
Хем Получих 20 лв гориво безплатно и 20 лв cash
.

Обаче на бензиностанций "OPET" искаха да ме прекарат с 20лв.
Сипвам аз за 30 лв А95 и влизам да си плата на касата и аз в същият момент говоря по телефона и съм разсеян.Касиерката ми вика 50 лв и аз заплеснат и давам 50 лв и си тръгвам към колата и преди да влезна в колата се усещам че съм дал 20 лв отгоре ама и майатапа е че гледам на колконката ми пише че съм заредил гориво за 50 лв.
Влизам в бензиностанцията и вдиган як скандал и те ми викат "Не господите , вие заредихте за 50 лв гориво". От там викам Управителката , която се указва една стара позната.Видяхме видео записите от преди 10 минути и какво да гледам ! Като съм влизал да си платя , единият работник от OPET си извадил 2 туби и си налял за моя сметка с 20 лв отгоре .
Хем Получих 20 лв гориво безплатно и 20 лв cash

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Абе не знам кое е смешно и кое не ама точно на шел в Пловдив ми го погодиха тоя номер ето ви 20 лв аре чао и да са е*а в главата що не си погледнах веднага стрелката а чак пред нас тоест след 5км.Не беше мръднала и милиметър
10000000 % съм сигурен ,че в най добрия случай са сипали 3-4 литра а може и толкова да не са сложили .По разчет май грам не бяха сипали.То че аз съм си виновен дето не гледам добре ама нали уж ШЕЛ бе мамиц**а им мръсна крадлива все да ги дебнеш като полицай ли какво ли.НЯМА ОПРАВИЯ ТАЯ ДЪРЖАВА ДА ГО ЗНАЕТЕ .МАНТАЛИТЕТА НИ Е ТАКЪВ КРАДЛИВ.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
докато си мълчиме и си дърдориме тука положението няма да се промени
колегата дето е видял далаверата, защо не спря собственика и просто му каза какво си видял? Защо не отиде и не разказа това на управителя? Кой мислиш, че е длъжен това да го стори? Утре ще ти се случи на тебе, може не на бензиностанция, може да те измамят на друго място, но ако аз си замълча и ти как ще спиш после? Ще седнеш на масата и ще отвориш поредното шише и ще псуваш, как си бил сигурен, че някой е видял и не се е обадил ...
по твоя пример - ... утре ти си от другата страна на барикадата ...

колегата дето е видял далаверата, защо не спря собственика и просто му каза какво си видял? Защо не отиде и не разказа това на управителя? Кой мислиш, че е длъжен това да го стори? Утре ще ти се случи на тебе, може не на бензиностанция, може да те измамят на друго място, но ако аз си замълча и ти как ще спиш после? Ще седнеш на масата и ще отвориш поредното шише и ще псуваш, как си бил сигурен, че някой е видял и не се е обадил ...

- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Alexi написа:аз съм техник по бензиностанции на Шел и др .. кажи кой е въпросния Шел за да си заминат всички които са на колонките вкупомподобна наглост ме изумява ,там има и камери
Е виж колегата какво пише ! По-добре му кажи на кой ШЕЛ е станало.

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
CheGevara написа:докато си мълчиме и си дърдориме тука положението няма да се промени![]()

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4