Няма компресия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Няма компресия
докараха ми 318 със следния проблем на първи цилиндър няма компрасия на останалите е някаде кам 9 10 атм отделно цапа све6та не са гуми4ки на клапаните 6тото ходихме със собственика в сервиса кадето у6 са му ги сменяли да питаме какво е било състоянието на горивната камера оба4е се оказа 4е не са я отваряли а са сменили гуми4ките без да я свалят което ми се вижда невъзможно но както и да е... та мисалта ми е някои имал ли е такъв пролем до сега аз мисля 4е има я някои издухан клапан понеже се кара на гас... или пак масления сегмент е 4упен или са се сабрали отворите на си4ките сегменти или и аз не знам какво може да е докато не се отвори ... двигателя е м40 113 116 коня ли нз маи е от старите капо козагреи се оправя малко но си е голяма мъка.. та 6те сам благодарен на някои ако ми каже какво може да е преди да сам по4нал да разглобявам се пак не му ги знам тънкостите на тоя двигател 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
оффтопик: нали читавата трябваше да избереш, купил си кола без диагностика? смело, смело... това за без компресия не е скрит дефект излизащ трудно.. ?!
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
xaxa не е моя докараха я в сервиза да я правя
спох аз такава барака няма зема
пак и дефекта на тая е механи4ен ако бе6е по борд не6то няма6е изоб6то да зимам да я правя колкото и да ми се кара такава баварка 

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
По скоро е някой от клапаните , изкривен , прогорен щом няма никаква компресия, иначе знаеш като капнеш малко масло и ще вдигне ако са сегменти!!!
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Първо свали капака на главата и виж какво става вътре. Как е вала, кобилици, повдигачи. Ако хич няма компресия, може и да е от спекъл повдигач в долно положение и да не се пълни цилиндъра с въздух ( тоест да не се отваря клапана) и неможе да няма хич компресия все пак даже и да няма сегменти пак ще надува малко.Като направите всичко, замени кабелите и свещите!
п.с. на М-40 проблемите са му повдигачи и кабели на свещите, ако се сменят тези неща ще работи като часовник.
п.с. гумичките на клапаните могат да се сменят и без да се сваля главата.
п.с. до сега не съм виждал изгорял клапан от М-40 и от други модели двигатели на БМВ.
п.с. на М-40 проблемите са му повдигачи и кабели на свещите, ако се сменят тези неща ще работи като часовник.
п.с. гумичките на клапаните могат да се сменят и без да се сваля главата.
п.с. до сега не съм виждал изгорял клапан от М-40 и от други модели двигатели на БМВ.
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
6 мнения
• Страница 1 от 1