Политическа.
Модератор: Общи модератори
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: Политическа.
БСП при Корнела:
955 490
474 160
480 146
365 695
266 667

955 490
474 160
480 146
365 695
266 667

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
TNT написа:А кой си има идея как се ръководи държавата ? Аз се сещам само за такива, които знаят как да се краде държавата.
Проблема на Петков е, че той не знае как работи държавата. Мисли че това една частна фирма в която каквото каже, това става защото е собственик. В интервютата му е пълно с такива примери. Даже и действията му като министър бяха такива.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
///M Power написа:TNT написа:А кой си има идея как се ръководи държавата ? Аз се сещам само за такива, които знаят как да се краде държавата.
Проблема на Петков е, че той не знае как работи държавата. Мисли че това една частна фирма в която каквото каже, това става защото е собственик. В интервютата му е пълно с такива примери. Даже и действията му като министър бяха такива.
Това исках да кажа и аз, но не се изразих правилно

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
blacksapphire написа:БСП при Корнела:
955 490
474 160
480 146
365 695
266 667
Е, какво ти е чудно? Никой не е безсмъртен, дори и дъртите комуняги. Електоратът намалява...

Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Нали искахте да се изринат оборите на Авгий ? Е сега като идват тия двамата с голямата метла да изметат боклука що се напиняте да обяснявате колко е зле да се почисти кочината ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
///M Power написа:TNT написа:А кой си има идея как се ръководи държавата ? Аз се сещам само за такива, които знаят как да се краде държавата.
Ееее , бойко знаеше как се управлява държава като дойде, той си е роден държавник и то с масивен опит пък и ерудит и тн и тн.
И какво е лошото да се управлява като фирма ? Тя каква е разликата всъщност?
Ако взетото решение има смисъл и ще донесе позитив на фирмата / държавата

Историята е доказала, че нещо не става докато не дойде някой, които не знае че не става …
Или иначе казано , след толкова години "професионалисти" в държавното управление аз бих искал да видя някой с друг поглед над нещата

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Идвали с голямата метлаJordana написа:Нали искахте да се изринат оборите на Авгий ? Е сега като идват тия двамата с голямата метла да изметат боклука що се напиняте да обяснявате колко е зле да се почисти кочината ?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
За втори мандат най-накрая ще имаме смислен, достоен президент, който му пука за държавата.
За може би първи път в историята на четвъртата българска държава ще имаме кадърен и свестен премиер.
Иска ми се да спрат честните и качествени хора да напускат и да започне обратният процес - да отлитат тарикатите и измамниците, ако може и да си остават някъде там, по-далеч.
Гледах интервю на К. Петков тая сутрин по Нова и малко идеалистично-утопично звучеше на моменти, но като цяло беше блестящо.
Разчитаме Рашков да остане мин. на вътрешните/ гл. прокурор, Кирето премиер, Асен - мин. на фин, Ицето защо да не стане пак мин. на правосъдието.. ИТН да подкрепят безусловно
, БеСеПе и те 
За може би първи път в историята на четвъртата българска държава ще имаме кадърен и свестен премиер.
Иска ми се да спрат честните и качествени хора да напускат и да започне обратният процес - да отлитат тарикатите и измамниците, ако може и да си остават някъде там, по-далеч.

Гледах интервю на К. Петков тая сутрин по Нова и малко идеалистично-утопично звучеше на моменти, но като цяло беше блестящо.
Разчитаме Рашков да остане мин. на вътрешните/ гл. прокурор, Кирето премиер, Асен - мин. на фин, Ицето защо да не стане пак мин. на правосъдието.. ИТН да подкрепят безусловно

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Bogat-Beden написа:ИТН да подкрепят безусловно
А тва е много интересно, не се бях замислял. Я @FaceOff кажи сега като се завъртяха нещата и Кирето е в позицията на Славчо от преди 3 месеца, ако той предложи един кабинет днеска(даже вчера трябваше да го направи за да сме максимално в еднаква ситуация

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ситуацията наистина беше точно обратната . Чалгата искаше безусловна подкрепа и празен чек да му разпишат щото така . Сега е редно да даде той празен чек , нали се кълне че е точен и последователен в действията си и честен към избирателите !
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
///M Power написа:Бай дъ уей, кой нормален човек не иска следващите 4 години 3 моста над Дунав, 3 тунела под Стара планина и още 2 магистрали Хемус.. никой естествено, затова аз зорко и с комсомолски плам ще следя изграждането имОт кога започват??
Да и днес Кирчо пак обясняваше за такива неща, 4 г. няма да му стигнат само разбере от къде ще мине такава инфраструктура...
Малко се вадят тия думи от контекста - той има предвид, юе пари има предостатъчно за подобни проекти, но до момента те са основно крадени.
Само за справка последния скандал покрай Хемус: нищо не е направено, а парите вече са изнесени кеш. Все си мисля, че ако се промени модела на възлагане на подобни поръчки, както и контрола върху изпълнението нещата ще изглеждат доста по-различно и няма да се хвалим с най-скъпите пътища в полето

Колкото до оставките в различните партии - безкрайно закъснели са. И ДБ и БСП копаеха дъното и освен да плюят по предишните не предлагаха нищо градивно или различно. ДБ до такава степен се бяха вглъбили в главния прокурор и Доган, че забравиха за всичко останало (освен някоя тъпотия разбира се като онази с камерите за следене на трафика). БСП пък вместо да взимат пример от европейските социалисти, които тук-таме имат успех те пак си знаят тяхното си и се надяват на различен резултат

Като голям плюс на тези резултати отчитам, че сегашния победител е склонен да разговаря с останалите и ясно се разграничи от ГЕРБ и ДПС
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Според мен, не трябва да изключват от този списък (на нежеланите за коалиция) и БСП ! Тя си е една от основните партии на 'статуквото' и няма какво да я спрягат за каквото и да е! Иначе, ДА, електоратът им ще намалява все повече и повече! ДПС ще взимат много гласове процентно, докато не започнем и ние масово да ходим да гласуваме! Техния електорат също е доста твърдо 'число' и процента им зависи основно от изборната активност! Почти съм сигурен, че при едни 65% избирателна активност, те ще са представени с малко едноцифрено число
...

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- FaceOff
- ентусиаст
-
На теб като ти зашият един обръщаш ли и другата буза? Но в интерес на истината, на негово място бих им дал кредит на доверие 100 дни за да видим как ще потекът към бюджета 8те милиарда дето гроб е крал досега ежегодно, все пак перспективата е обещаваща, в пряк и преносен смисълb_u_b_o написа:Bogat-Beden написа:ИТН да подкрепят безусловно
А тва е много интересно, не се бях замислял. Я @FaceOff кажи сега като се завъртяха нещата и Кирето е в позицията на Славчо от преди 3 месеца, ако той предложи един кабинет днеска(даже вчера трябваше да го направи за да сме максимално в еднаква ситуация) щеше ли да си ЗА твоите избраници от ИТН да ги подкрепят без никакви условия и подписване на общи програми и споразумения какво ще прави точно тоя кабинет?

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
70% от народонаселението, ги боли пишока...а вие си разсъждавайте.
Те тия където редят, не са от вчера или оня ден.
Иначе, некой вчера се е напил и е искал оставки...и те валят
Те тия където редят, не са от вчера или оня ден.
Иначе, некой вчера се е напил и е искал оставки...и те валят

- FaceOff
- ентусиаст
-
https://youtu.be/kdsB2sqQjiM
Откакто стана ясно, че Радев прави проект, често се сещам за това.. тогава да си призная ми прозвуча доста зловещо
Откакто стана ясно, че Радев прави проект, често се сещам за това.. тогава да си призная ми прозвуча доста зловещо