Политическа.
Модератор: Общи модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Политическа.
Два пъти неадекватно отказал да управлява.. 
Ка викаше бабата на първата ми жена - На тоа яд и малко смее

Ка викаше бабата на първата ми жена - На тоа яд и малко смее
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В момента го слушам тиквата при Цветанка ...уникално прос индивид . Направо не е за вярване как го избира България толкова пъти да стои начело на държавата . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Jordana написа:В момента го слушам тиквата при Цветанка ...уникално прос индивид . Направо не е за вярване как го избира България толкова пъти да стои начело на държавата .
Какво не можеш да повярваш?
Уникално прост народ е нормално да избира уникално прост индивид

По този индивид можеш да съдиш за това колко е прост българският народ

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не знам . До предните избори смятах че корпоративния и платения вот им оправят работата на гробарите обаче явно народа го харесва . Точно с тия татовските маниери просташко държане и изфърлянето на ангро , явно влиза под кожата на средностатистическия вид - булгарикус герберикус 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
И аз го мернах случаЕно, имаше пак някакви хартиийки и четеше... понеже ми се повръща, когато го видя и не успях да го изтърпя и 15сек.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Мен Слави ми хареса как съсипа плановете на всички да си делят кочината.
Some men just want to watch the world burn. Аз все още не мисля, че му е изпята песента.
Иначе аз съм гласувал 2 пъти в парламентарни изобщо.
Двата пъти за РБ, първия път бяха в правителството, втория път не влязоха.
Викам да пиша, щото знам, че ви е трудно да ме позиционирате
Абсолютни фантасмагории. Боко е дълбока опозиция, дори ДПС няма да се коалират с него.
Особено ся при смяната на караула в Германия съвсем може да го отлъчат от всякъде.
https://news.bg/politics/galap-pp-i-bsp ... i-tur.html

А бе тея патрЕоти на конвеир ги правят, всеки 5 години нови заменят старите
ДПС мисля, че ще са едноцифрени, щото сега ще има висока активност.
Some men just want to watch the world burn. Аз все още не мисля, че му е изпята песента.
Иначе аз съм гласувал 2 пъти в парламентарни изобщо.
Двата пъти за РБ, първия път бяха в правителството, втория път не влязоха.
Викам да пиша, щото знам, че ви е трудно да ме позиционирате

Top Gun Maverick написа:Киро в коалиция с Боко или поне да го подкрепи да управлява?
Абсолютни фантасмагории. Боко е дълбока опозиция, дори ДПС няма да се коалират с него.

Особено ся при смяната на караула в Германия съвсем може да го отлъчат от всякъде.
https://news.bg/politics/galap-pp-i-bsp ... i-tur.html

А бе тея патрЕоти на конвеир ги правят, всеки 5 години нови заменят старите

ДПС мисля, че ще са едноцифрени, щото сега ще има висока активност.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Извинявам се , но много сте ми интересни с тия изрази за простия български народ.Ганьо тва , Ганьо онова ....
А ся един който не се има за прост , да каже за кого гласува , да видим НЕганьовците как как гласуват.Сигурно има някакви скрити участници в изборите , които пред простите ганьовци не се показват , а
А ся един който не се има за прост , да каже за кого гласува , да видим НЕганьовците как как гласуват.Сигурно има някакви скрити участници в изборите , които пред простите ганьовци не се показват , а

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
За тия избори никой не пусна анкета за кого ще се гласува, даже май темата за ковида е по-интересна от политиката 
Аз още се колебая, много клоня към ПППП, единствения ми довод "против" е, че изглеждат като поредните "месии", които ще ни оправят, а на такива сме се нагледали и сърбали попарата. От друга страна пък са нови лица, още не са се топнали напълно в помията и ако единствения им кусур досега на Петков и Василев са гражданството на единия и някакви бизнес съдебни драми в миналото на другия - здраве да е
Следващия президент е ясно кой ще е, единствено не е сигурно дали ще спечели от първия тур.

Аз още се колебая, много клоня към ПППП, единствения ми довод "против" е, че изглеждат като поредните "месии", които ще ни оправят, а на такива сме се нагледали и сърбали попарата. От друга страна пък са нови лица, още не са се топнали напълно в помията и ако единствения им кусур досега на Петков и Василев са гражданството на единия и някакви бизнес съдебни драми в миналото на другия - здраве да е

Следващия президент е ясно кой ще е, единствено не е сигурно дали ще спечели от първия тур.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
streetz написа:Следващия президент е ясно кой ще е, единствено не е сигурно дали ще спечели от първия тур.
Тъжно е колко ниско ни пада летвата. Замислих се, че балотажа на Ал Бънди с Цецка Цачева бяха единствените избори, на които не съм гласувал. А сега на новия фон... не виждам друг, освен Ал Бънди

Моите колебания за партия са същите. Най-хубавото, което направиха е... че размешиха бая тестето с картите. И най-големият компромат срещу Кирил беше... "ти па си канадец".

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Мхм, явно е спечелил с нещо хората, майка ми и баща ми за него щели да гласуват.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1, реално няма да гласувам, щото съм в градО, а вече съм селЕнин по л.к. и 1000 почти км само заради това няма да мина, но пп ПП ми е фаворит, единствен.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз ще шофирам за 3-ти път около 600км, за +2 гласа. Държавата за мен има потенциал за развитие, просто много се краде и некадърността е на невиждани нива.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз вчера разбрах кой бил кандидата на Бойко за президент.
В смисъл не се бях интересувал, понеже Шрек ми изглежда непоклатим на стола, викат ми ректора на Софийския, викам кой пък тоя, ха Герджика бил, ама той не бил точно кандидат, ами го подкрепяли. Е, ще му бутна едно рамо, че му харесвам мрънкането.
А и Шрек не мога да го понасям какъв е...почти същия ми е като Плевнелиев. Само където оня беше още по-бездушен, но пък изглеждаше умен, а тоя иска да е водач, ама свири само по гайдата на ония.