BMW 325 TDS- как звучи двигатела???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
BMW 325 TDS- как звучи двигатела???
Колеги както вече многократно съм писал чакам да ми вкарат BMW 325 TDS ( все още чакам, защото уж не могат хората ми да намерат хубаво - все били кенефи
) . Един път се возих в такова и останах очарован как върви , но не знам защо ( бях толко развълнуван) не си спомням как звучеше двигатела.. Днеска до мойто даскало някакъв пич изряза едно BMW от новите 3 -ки бензиново и още преди да са ми докарали дизела почнах да изпитвам носталгия към бензина
.... Някой сас BMW 325 TDS , ще споделили как звучи това BMW във високи обороти да не се терзая
, съска ли , чува ли се рев на двигатела , боботи ли ????? Единственото което запомних от това BMW 325 TDS като се возих е че върви като щуро , но не и какви звуци издава ( може би защото не го карах аз
). С две думи въпроса ми е -ще може ли да будя комшиите с дизела ????
И още едно въпросче ?? За 5000 евро ще се намере ли хубава 325-ца със кожен салон , клима , бордови ( M-Packet)
Мерси предварително за съветите !!
Лека и Безаварийна

И още едно въпросче ?? За 5000 евро ще се намере ли хубава 325-ца със кожен салон , клима , бордови ( M-Packet)
Мерси предварително за съветите !!
Лека и Безаварийна
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
РЕ:
По-добре помисли за това: http://www.mobile.de/SIDIfHzLesPtkpS2Ae ... 243793478&
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
това и да е читаво, ще го удари акциза и ще му излезе към 10 000 евро стъпило и регистрирано тук..
май нещо умножи 2 пъти 5-те хиляди евро за лева
май нещо умножи 2 пъти 5-те хиляди евро за лева

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
звука на 6-ка макар и дизел си го има
ама чак да буди комшиите

ама чак да буди комшиите

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
За 5 евро ще може да си намериш нещо читаво там... т.е. без докарване, регистрации и т.н.... 5000 за Е36 до към 98-ма са си точните пари.... вярно, печките са малко по-скъпи, ама сега кат няма ДДС на коне.... нещата са други 

Хаха тука малко като пазар стана
И аз продавам ТДС почти по твоите изисквания (без M-пакет) http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11167488579591187&f1=details Но иначе във високи обороти звучи почти като бензин.

8 мнения
• Страница 1 от 1