Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от K_Ilkov » 03 Ное 2021, 23:00

ivanski_2 написа:
seimo написа:
ivanski_2 написа:
Borymeckata написа:Колеги, не е трудно да имаш мнение, трудното е да го отстояваш на практика...
Защо просто не си купи един сертификат ?

А защо просто не признаят естествения имунитет за да не му се налага на човека да мисли схеми :dunno:

Защото живеем в бананова република, иначе по пътя на всякаква логика си напълно прав.....

Къде се признава естествен имунитет?
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 03 Ное 2021, 23:09

sub_eleven написа:Каквото и да избереш можеш да сгрешиш. На мен жена ми категорично няма да се ваксинира и няма кой да я убеди. Аз и да се ваксинирам ми е все тая за мен ако нещо й се случи на нея. Така че няма да го правя.

Всичко в тая вселена е базирано на вероятности, още от квантово ниво. Няма черно/бяло, смяташ шанса и действаш. Начина, по който си свършваш поста е идеален пример за неразумно, необразовано решение.

В белия свят, забравяме за вируса вече, всичко е с пълна пара.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Ное 2021, 23:21

vicho написа:да са "пофаля", че съм положителен от оняден... а иначе от една седмица имам температура 37.4-37.6 :idea: (една вечер стигна до 38 и осем), кашлица, и хрема...

общо взето нищо драматично, но като се има предвид, че въобще не боледувам или, ако настина минавам само със сополи... това си е истински грип

нямам идея къде съм пипнал вируса :dunno:

и те така

п.с. не съм ваксиниран

1 към 1 с моите симптоми, утре ще ходя да се тествам аз, че ме замота личната с направлението, а пари за глупости не ми се дават :mhihi:
Пиеш ли нещо?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Ное 2021, 23:45

Top Gun Maverick написа:Не знам вече, аз просто искам всичко да свърши без значение дали някой в тази тема е прав в тезата си или не. Просто...ми омръзна.
П.п: Толкова от респираторни вируси като последната една година не съм боледувал никога като брой пъти.

И на мен ми омръзна. Едва ли има човек, на който не му е омръзнало. Но и търсенето на под вола теле, не помага изобщо.
В момента има достатъчно информация и се знае, че файзер е най-безопасната и след това е модерна. Като модерна е по-подходяща
за по-стари хора. за руската и китайската за мен информацията е тотална черна дупка... но все пак ако човек не вярва на големите корпорации,
може да отскочи в Сърбия и да си шибне руска или китайска. Предполага се, че като няма частни интереси намесени, ще са най-добрите
Сарказъм ест. но много хора споделят това мислене, което е ок, защото имат възможност да го следват. Нали това се иска... избор да има?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 04 Ное 2021, 0:29

Spunky написа:
Всичко в тая вселена е базирано на вероятности, още от квантово ниво. Няма черно/бяло, смяташ шанса и действаш. Начина, по който си свършваш поста е идеален пример за неразумно, необразовано решение.

В белия свят, забравяме за вируса вече, всичко е с пълна пара.

Аз се оттеглям от темата след загубата на приятеля ми. Просто какво да коментирам... Нямам сили да коментирам нищо, нито виждам смисъл. Няма да участвам повече, нито ще защитавам това, което съм решил, нито ще съдя противното мнение. Край от мен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 04 Ное 2021, 9:24

steeN написа:
Top Gun Maverick написа::mhihi:
Ей сега един професор коментира страшния нов Делта+ вариант настъпващ у нас. В крайна сметка тоя каза в прав текст по БТВ(как се обърках да вървят новини тая вечер)че за мутирането на вируса са виновни НЕВАКСИНИРАНИТЕ,

Разбира се, че неваксинираните са виновни за вариантите. Откриваме топлата вода. Колкото повече се размножава вируса толкова повече мутации.

Ама разбира се. То вече се доказа многократно че във ваксинираните не се размножава грам.

Да се чуди човек как сме преминали през предните 6 (толкова доказани, вероятно са били десетки) коронавирус пандемии, без масова ваксинация. Те ония вируси сигурно до толкова са мутирали, че са си построили космически кораби и са напуснали.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Ное 2021, 9:27

Спутник V е разработена от националния изследователски център Гамалей , обаче се произвежда от няколко различни частни компании . Вероятно случая със синовак при китайците е същия , така че това не са държавни ваксини и никаква полза от трипове до Сърбия . Пак си при биг фармата :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 04 Ное 2021, 10:59

Интересно ми е про-ваксърите как ще коментирате надигащата се вълна в Европа? Държави с по 70%+ ваксинирани имат рекордни случай, че дори и смъртност. Естествено, управляващите го наричат "пандемията на неваксинираните", ама мене нещо не ми излиза математиката. Те и 99% да се ваксинират пак ще го обвиняват тоя 1%, това е ясно.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 04 Ное 2021, 11:10

Ами лесно се коментира, защото броят на регистрираните новозаразени няма абсолютно никакво значение. Важно е умрелите, тези и в интензивно и тези в реанимация. В Израел - 3 умрели, 200 в интензивано, в Швеция - 0 умрели, 32 в интензивно, в Белгия - 19 умрели, 300 в интензивно, в UK - 217 умрели, 1000 в интензивно при 60 милиона население. Мерки практически няма, болниците си работят нормално, без натоварване. Дава се за пример огромния брой новозаразени в Гърция - 6700 души, но се пропуска фактът, че тази бройка е от направени 419 000 теста, което прави 1.5%. При нас сме около 13%.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от steeN » 04 Ное 2021, 11:23

Jordana написа:...

Стискаме зъби и чакаме на Чорбанката ваксината тогава. :mhihi: Вариант Б, екскурзия до Куба, но не е изобщо бюджетен вариант.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 04 Ное 2021, 11:26

Anthony_J написа:Дава се за пример огромния брой новозаразени в Гърция - 6700 души, но се пропуска фактът, че тази бройка е от направени 419 000 теста, което прави 1.5%. При нас сме около 13%.

1во - не знам защо всичко опира до сравнение с България.

2ро - броя на направените тестове няма значение. В българия се вдигнаха 3но от както вкараха мерките а бройките си останаха същите. Плюс тва Гърция от край време правят много тестове.

3то - смъртните случай в Гърция също вървят към рекорд. А в някои държави със 70% ваксинирани, рекорда са го минали даже (Латвия например)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 04 Ное 2021, 12:50

А вървят към рекорд, верно ? Барем си правете труда да отворите една проста статистика. Па ако и земем да сравним брой случаи/смъртни...направо Гинес рекорд.
Леле,леле...нема спирка в тая тема с глупостите.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 04 Ное 2021, 12:59

Това е основния проблем с дезинформацията , всеки чул недочул си пише някакви цифрички които му се иска да са верни. Само че за тази работа си има статистики, сайтове където тези цифрички и са доста по-вярни ама кой да отвори и да прочете :dunno: Накрая просто се казва , кой бе ... на мен ще ми кажат тея дето лъжат по сайтовете :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 04 Ное 2021, 13:56

Пичове, тая ваксина ми разказа играта... Не мога да ходя, едва стоя прав, подпирам се на стените. Остави друго, ама съм и на работа днес, едва се домъкнах до фургона. Никой не ми е виновен - сам се набучих с тая гадост, дееба... :banghead: :banghead:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 04 Ное 2021, 14:01

Дам, на мен първата ми беше леко отпаднало, ама 2рата доза ми разказа играта. Като вдигнах 39.5 и цяла нощ така, от дете не съм дигал такава температура. Аз самата корона изкарах по леко от ваксината. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата