Сервиз?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ти маи си болен на тема диагностики...
на мойта за година и 2-3 месеца сега ще и предстой втора и то не за профилактика,а защото ще се наложи... 
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ако се грижиш правилно за нея,няма да ти се налага да влизаш по сервизи и диагностици,така ще ти го кажа...бмв от години и километри не се плаши,само от поддръжка 
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Честно казано нищо не ти пречи профилактично на всеки 6 месеца да даваш по 30-40лв за една диагностика.... да си знаеш.... 30лв за 6 месеца.... са си майтап направо...
- ceko_vv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв Е39 525
///MapTo написа:ако се грижиш правилно за нея,няма да ти се налага да влизаш по сервизи и диагностици,така ще ти го кажа...бмв от години и километри не се плаши,само от поддръжка
Съгласен съм на 100% Бимбъра ми е Декември 91 повечето нейни набори от други марки вече им няма гредите от ръжда а мойта няма никаде! За това БМВ си е БМВ малко по скъпо е, но си струва!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
стига с тея тънкани, а качество? една добра диагностика с намерен проблем на време, може да ти спести много разходи и НЕРВИ
t0sh написа:стига с тея тънкани, а качество? една добра диагностика с намерен проблем на време, може да ти спести много разходи и НЕРВИ
Тош стига си си натяквал мнението че БМВ е марка за хора с пари.НЯМА такава марка ,на която пише само за богаташи.И няма такъв балък който да не иска добра диагностика на добра (ниска) цена.
Мое мнение е,че много малко са хората които наистина разбират и могат да си работят със софтуера и след като открият проблема да го решат.
Така,че колегите да си кажат къде е най-добре(аз имам инфо за Русе).
Mobil & ESSO - Ruse district
Lancia Dedra HF Integrale 2.0 16V Турбо - 240+ hp вече
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
css е казал само 'тънкана', което ми звучи 'чух че е толкова' но никакъв отзив за това как работят - това ми беше коменара.
и смятам, че за който и да модел да е, за да имаш пари и за друго, трябва ти доход може би 1000 кинта и нагоре за да поддържаш нормално едно бмв. откъдето следва 30 или 50 кинта за диагностика да ти е все едно, ако това за 50 е качествено.
сега може да съм в адска грешка няква, моля да ме извините...
и смятам, че за който и да модел да е, за да имаш пари и за друго, трябва ти доход може би 1000 кинта и нагоре за да поддържаш нормално едно бмв. откъдето следва 30 или 50 кинта за диагностика да ти е все едно, ако това за 50 е качествено.
сега може да съм в адска грешка няква, моля да ме извините...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
ivanko_rs давай бе брато кажи за Русе къде да ходим
,че София далеко .Преди време колегата civic беше пуснал тема ,ама сякаш в Русе беше излязло вето за писане по форуми... "Le Transporteur" ,човека се казва Йонко Иванов, сервиза му се намира до мототехника,в уличката като завиеш за чистота.Три сервиза са (на високото) от към бул.Липник първо е Сашо-маслата , след това е Йонко.Не можеш да го объркаш - жълта стена с надпис "АВТОДИАГНОСТИКА" и сини врати.Снощи даже бях при него да ми закачи 320-та ,че от как съм я взел (няма месец още) все се каня ама и той много работа има(слава богу всичко и е ОК).Трябва да си уговориш час предварително.Миналата седмица "Civic" беше при него.Не се познаваме ,ама му познах колата.Доколкото знам са я оправили.
Надявам се да съм помогнал.
Колега извинявай че ти ползваме темата.
Надявам се да съм помогнал.
Колега извинявай че ти ползваме темата.
Mobil & ESSO - Ruse district
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2