Е46 320д 136
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Е46 320д 136
Здравейте колеги
,от няколко месеца карам е46 320д 136 коня наскоро започна да вдига оборотите ,но само когато се движа с повече от 40 км/h и само при завой вдига ги до 3500/4000 и като изправя волана се връщат ,където трябва да са не зависимо на скорост или на свободна ускорява сама на диагностика ми дава единствено DDE 05 needle motion sensor 
,от няколко месеца карам е46 320д 136 коня наскоро започна да вдига оборотите ,но само когато се движа с повече от 40 км/h и само при завой вдига ги до 3500/4000 и като изправя волана се връщат ,където трябва да са не зависимо на скорост или на свободна ускорява сама на диагностика ми дава единствено DDE 05 needle motion sensor 
- stefan_suny
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330xi
Re: Е46 320д 136
А като излиза само това защо не го смените? Току виж се оправи. Т.нар умна дюза трябва да е това
stefan_suny написа:А като излиза само това защо не го смените? Току виж се оправи. Т.нар умна дюза трябва да е това
мисля че не е от нея проблема
- stefan_suny
- младши ентусиаст
-
Ами ти мислиш че не е в нея проблема, но пък ДДЕто е сигурно че дюзата е проблем. Е вдигат ти се оборотите/подава си газ сама, означава че идва повече нафта. Питаш ли се откъде ДДЕ разбира колко нафта пуска? Ами от умната дюза. Сега мислиш ли че проблема може и да е в дюзата? Поне и откачи кабела и пробвай така за да си сигурен че не подава някаква грозна лъжлива информация в определени моменти и да подвежда ДДЕто
stefan_suny написа:Ами ти мислиш че не е в нея проблема, но пък ДДЕто е сигурно че дюзата е проблем. Е вдигат ти се оборотите/подава си газ сама, означава че идва повече нафта. Питаш ли се откъде ДДЕ разбира колко нафта пуска? Ами от умната дюза. Сега мислиш ли че проблема може и да е в дюзата? Поне и откачи кабела и пробвай така за да си сигурен че не подава някаква грозна лъжлива информация в определени моменти и да подвежда ДДЕто
различен размер гуми отпред и отзад е бил проблема ,отзад 55 ,отпред 45

- stefan_suny
- младши ентусиаст
-
Супер че се е оправило, разликата в гумите е голяма особено ако са една ширина. Интересно не ти ли е светил АБС при това положение, защото реално през него проблема стига до двигателя.
[quote="stefan_suny"]Супер че се е оправило, разликата в гумите е голяма особено ако са една ширина. Интересно не ти ли е светил АБС при това положение, защото реално през него проблема стига до двигателя.
бяха и по тесни и по ниски ,светеше жълтата лапма където e с челюстите но не винаги, а и я чистех с диагностиката ама бях луднал турбо купих добре че не го разглобих свалих само маркуча където отива от кулера то вътре свети като ново снимах го с телефона иначе няма как да се види , мотора пее всичко е ок ама все пак умната дюза не знам не съм го чел повече може и тя да е начела грешки заради тия гуми утре ще я закача да видя имам си диагностика лаунч,преди това съм я чел нямаше я тая грешка
бяха и по тесни и по ниски ,светеше жълтата лапма където e с челюстите но не винаги, а и я чистех с диагностиката ама бях луднал турбо купих добре че не го разглобих свалих само маркуча където отива от кулера то вътре свети като ново снимах го с телефона иначе няма как да се види , мотора пее всичко е ок ама все пак умната дюза не знам не съм го чел повече може и тя да е начела грешки заради тия гуми утре ще я закача да видя имам си диагностика лаунч,преди това съм я чел нямаше я тая грешка
7 мнения
• Страница 1 от 1