ПРИЗИВ: шофирайте внимателно! Пазете живота!
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
ПРИЗИВ: шофирайте внимателно! Пазете живота!
От името на целия клуб отправям към всички този призив! Във връзка със зачестилите напоследък произшествия из града, а и из страната, които по най-нелеп начин отнеха толкова млади живота ви призоваваме да се замислите: и вие пресичате улицата, и на вас би могло да ви се случи! Пазете тази мисъл и докато управлявате автомобила си и бъдете двойно по-внимателни. Защото живота е неизказана ценност и нямаме право да го поставяме на такъв риск! Вярно забързан е делничния ни ден в големия град и човек лесно се поддава на нервите си. Нека ние, за които шофирането е повече от преместване в простраството, ние които го възприемаме като изкуство и необходимост да бъдем за пример и да не създаваме предпоставки за такива нелепи трагедии... Нека да не управляваме автомобилите си пили, нека когато излизаме заедно из града на сбирки да бъдем по-умерени и по-сдържани (има писти за това), нека всички да караме със запалени фарове!
Благодаря!
Благодаря!
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Ландшарк - напълно те подкрепям
На всеки от нас му се е случвало да 'изтръпва' от такива ситуации.........
Мен честно казано си ме е страх да карам бързо из градовете, само и единствено поради тази причина...........
Ей хора внимавайте

На всеки от нас му се е случвало да 'изтръпва' от такива ситуации.........
Мен честно казано си ме е страх да карам бързо из градовете, само и единствено поради тази причина...........
Ей хора внимавайте

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Напълно подкрепям този призив-нека да караме умерено и предвидливо,за останалото си има места 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
LuBo1 написа:Е па ние като караме безопаснотоз до нас няма да кара и от там се почва една .....
Егати логиката! Дай по-добре всички да караме като идиоти, да не би някой да се окаже по-голям тарикат! Браво,бе, Любчо!
Подкрепям LandShark na 100 % - вече по улиците е ад! Трябва наистина нещо да се направи! Според мен решението е едно - ужасно високи глоби за превишена скорост и още повече за неправилно изпреварване и мерки за решаване на проблема с корупцията в КАТ! Каквото и да си говорим, нищо не се прави по въпроса, а мисля, че лесно може да се намали, при желание на шефовете им!
хубаво е да бъдем по-внимателни като шофьори
обаче напоследък всички тръбят само за това
никой не се интересува от поведението на пешеходците
ако питате мен те са станали толкова нахални, че за повечето случай са те сами предизвикват опасните ситуации
вярно че шофьора винаги ще е виновен, обаче те пресичат навсякъде, няма никаква култура у тях /у нас/
дори и пешеходната пътека или светофара да е на 10-15 метра от тях той решава да пресече по рано между колите
за такъв пешеходец също трябва да има глоба и за тях/нас/ също трябва да се отправят такива призиви
иначе напълно подкрепям призива на LandShark да се кара внимателно, особено в населените места, покрай пешеходни пътеки и училища
самият аз се старая да го правя, защото няма нещо по ценно от човешкия живот, но опазването му е взаимна отговорност както на шофьори така и на пешеходци
обаче напоследък всички тръбят само за това
никой не се интересува от поведението на пешеходците
ако питате мен те са станали толкова нахални, че за повечето случай са те сами предизвикват опасните ситуации
вярно че шофьора винаги ще е виновен, обаче те пресичат навсякъде, няма никаква култура у тях /у нас/
дори и пешеходната пътека или светофара да е на 10-15 метра от тях той решава да пресече по рано между колите
за такъв пешеходец също трябва да има глоба и за тях/нас/ също трябва да се отправят такива призиви
иначе напълно подкрепям призива на LandShark да се кара внимателно, особено в населените места, покрай пешеходни пътеки и училища

самият аз се старая да го правя, защото няма нещо по ценно от човешкия живот, но опазването му е взаимна отговорност както на шофьори така и на пешеходци
Съгласен съм с теб! Наистина и пешеходците са доста безотговорни! Особено вечерно време проблемът е доста сериозен, защото шофьорите късно ги виждаме, а вечерно време по правило се кара по-бързо, защото няма движение, да не говорим, ако са изключени светофарите! Лично аз, като съм пешеходец /доста рядко/ винаги се замислям как да пресеча! Въпреки това, много често минавам през платното, макар че има подлез. А знам колко се ядосвам на такива пешеходци на същото място, когато съм шофьор... Абе българска работа

Прави сте zа културата на 'черепите'.
Тях трябва най-много да ги паzиме... Щото и да стане миzерия по тяхна вина, последствията zа шофьора са много кофти...
Тука у Виена например ако те види куката, че пресичаш неправило те глобява 40 евра и zатова гледаш да пресичаш правилно
Присьединявам се кьм приzива zа внимателното шофиране
Така че, просто speak softly and haul ass

Тях трябва най-много да ги паzиме... Щото и да стане миzерия по тяхна вина, последствията zа шофьора са много кофти...
Тука у Виена например ако те види куката, че пресичаш неправило те глобява 40 евра и zатова гледаш да пресичаш правилно

Присьединявам се кьм приzива zа внимателното шофиране

Така че, просто speak softly and haul ass

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
КАРАИТЕ ЛЕКО И СИ СЛАГАИТЕ КОЛАНИТЕ!! ТЕЗИ ДВЕ НЕШТА ЗАПАЗВАТ ЖИВОТА!!! А ЖИВОТА Е НЕШТО ЦЕНО ЗА ДА ГО ЗАГУБИМ НА ПАТИЯ!!!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Абе както щете го разбираите моито изказване. Само едно да ви кажа БЪЛГАРИ СМЕ
както щете го разбираите.
П.П Подкрепям ЛандШарк и се присъединявам към призива за внимателното шофиране

П.П Подкрепям ЛандШарк и се присъединявам към призива за внимателното шофиране

Призивът на Андро си е много сериозен.Като слушам кой как,къде и какви бърнаути правил и как бандата взимала акъла на всички като пуснела бегачките от кошарите ,не се учудвам,че шефа е решил да помоли за малко повече внимание по улиците.Да взимаш с вратите напред завои в града си е малко тъпичка изцепка,въпреки,че и аз редовно си го правя сутрин за събуждане.

Има само едно място за доказване на способности и това е пистата.Лошото е ,че такава у нас просто няма.И затова си правим глупостите по улиците.ДЪРЖАВАТА Е ВИНОВНА,НЕ НИЕ!!!!.
Да не дава господ.Другото се оправя.

P.S.Андро,нали не таиш надежда,че нещо ще промениш?Нема шанс.Сички сме на повече от 7 годинки и малко трудно става.

Ама за фаровете може да се научи лесно.Аз го правя поне от 5 години.За мойта си сигурност.
- 2 GUNS FIRE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само и продава,нищо не разбира.
- Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.
Абсолютно съм ЗА внимателното и бавно каране в населените места.
Пазете децата!!!
Вярно, че 50 по булеварда в ненатоварен час е нещо. което трудно се спазва, но ....
А за пешеходците - те са такива, каквито ги прави самото движение по улиците - дали ще пресекат на пешеходна пътека или ще прескочат мантинелите им е все едно, защото риска е един и същ!
Логично е да се движиш с такава скорост, че винаги да можеш да спреш преди да стане белята.
Подкрепям LandShark 100 %
Пазете децата!!!
Вярно, че 50 по булеварда в ненатоварен час е нещо. което трудно се спазва, но ....
А за пешеходците - те са такива, каквито ги прави самото движение по улиците - дали ще пресекат на пешеходна пътека или ще прескочат мантинелите им е все едно, защото риска е един и същ!
Логично е да се движиш с такава скорост, че винаги да можеш да спреш преди да стане белята.
Подкрепям LandShark 100 %
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4