Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Криптовалути
b_u_b_o написа:Пламенчо има доста комплекси за избиване момчето не му се връзвай![]()
Гергана с големите цици от училище ?
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Top Gun Maverick написа:А в началото като му гледам видеата е бил само за каузата, освен ако и тогава не мислел за пари, но по-скоро аз ви казах, онова гостуване при Стан и Никола му повлия зле. Изгледайте го пак ако ви се занимава да видите колко тънък е момента и как и на двамата с Божидар им пуснаха мухата в главите. Случайност, ама и двамата по едно и също време взеха да мислят за платени истории, а преди много говореха как са само за каузата.
Прав си май за това, че Стан и Никола явно са им дали насоки да почнат да изкарват пари от нещата които правят. Те опрелено мисля, че са добри в това. Аз нямам против човек да монетизира труда си, в крайна сметка никой от пишещите в тая тема не работим за кеф ами за пари. Въпроса вече е, дали ще успееш да намериш средното положение в което качеството на услугата ти си заслужава парите които искаш. За мен и двамата се изхвърлиха леко и ако бяха заложили на по-ниски суми но повече потребители щяха да имат по-голям успех. Да не говорим, че при Пламен тоя модел не е никак устойчив, защото точно след 3-4 месеца когато приключи булръна 90% от патрионите му ще си заминат

- TNT
- младши ентусиаст
-
Те всичките ни бг ютубъри и инфлуенсъри са така. Скоро очаквам да почне да рекламира чай/кафе
Той си знае за какво го прави, но и аз не мисля, че е устойчиво.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Не бе, не ме разбирай грешно Бубо, аз също нямам против да вземат пари, сега таксата ми се вижда крайно неоправдана, но и не знам реално какво има в тези видеа за 25 долара. Ще си позволя да съм критичен обаче( не казвам скептичен, че ми писна Пламен да копира Жечев с това)и да мисля, че съдържанието не е нещо, което да не можеш и сам да разбереш.
3 месеца след бул ръна е много, но вероятно може и за това да прокарва тая идея за безкраен бул рън, макар той да го описва като без бул и беаър, ама нали иначе казваш, че ще расте дългосрочно постоянно, а щом няма беър, значи ще е безкраен бул
с леки корекциийки.
А относно тия Стан и Никола, при тях всичко е за пари, но не виждам проблем, щом има кой да им ги дава. Те поне не го крият, ето това ме дразни когато е, а не че някой правел пари. Просто самата идея да си ю тубър почва с цел пари(не виждам за какво ще ти е иначе цяла БГ да ти гледа глупостите)а малкото които не са почнали така в последствие се превръщат в такива. Може би има и такива, които остават само за спорта да го правят без пари или планират някога пак да правят. Примерно тоя Иван Иванов не мисля, че нещо изкарва или със сигурност е мизерно.
Но Цанов им повлия на всички зле с този Пейтриън.
Но в стремежа си всеки да е прав, превръщат личните си драми в такива на гледащите ги и във всяко второ видео говорят срещу другия.
Не знам дали четете коментарите, но аз ако имам време го правя и на абсолютно всички под видеата има отрицателни такива от осно сеира, който правят и да не занимават хората с проблемите си един с друг, които имат. Сано срещу онзи баш измамника никой не писа лоша дума, че го плюят, знаете всички кой е. 
3 месеца след бул ръна е много, но вероятно може и за това да прокарва тая идея за безкраен бул рън, макар той да го описва като без бул и беаър, ама нали иначе казваш, че ще расте дългосрочно постоянно, а щом няма беър, значи ще е безкраен бул
А относно тия Стан и Никола, при тях всичко е за пари, но не виждам проблем, щом има кой да им ги дава. Те поне не го крият, ето това ме дразни когато е, а не че някой правел пари. Просто самата идея да си ю тубър почва с цел пари(не виждам за какво ще ти е иначе цяла БГ да ти гледа глупостите)а малкото които не са почнали така в последствие се превръщат в такива. Може би има и такива, които остават само за спорта да го правят без пари или планират някога пак да правят. Примерно тоя Иван Иванов не мисля, че нещо изкарва или със сигурност е мизерно.
Но Цанов им повлия на всички зле с този Пейтриън.
Но в стремежа си всеки да е прав, превръщат личните си драми в такива на гледащите ги и във всяко второ видео говорят срещу другия.
Не знам дали четете коментарите, но аз ако имам време го правя и на абсолютно всички под видеата има отрицателни такива от осно сеира, който правят и да не занимават хората с проблемите си един с друг, които имат. Сано срещу онзи баш измамника никой не писа лоша дума, че го плюят, знаете всички кой е. In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Иван Иванов обяви, че слага лимит на патреоните си 150 и край, после ако искаш да влзеш трябва да чакаш друг да излезе. Което показва, че наистина не е за парите. Ей сега проверих, даже си ги е запълнил вече.
Колкото до платените видеа на Пламен, и преди писах, гледах първите 3 защото бяха за всички патриони не само за тия от 25+. Стават, наистина синтезира доста информация която иначе за да намеря и отсея от всичката глупост в интернет ми трябва доста време. Ама и тогава казах, 10кинта бих му давал за тях, ама 50 не струват
Колкото до платените видеа на Пламен, и преди писах, гледах първите 3 защото бяха за всички патриони не само за тия от 25+. Стават, наистина синтезира доста информация която иначе за да намеря и отсея от всичката глупост в интернет ми трябва доста време. Ама и тогава казах, 10кинта бих му давал за тях, ама 50 не струват
Нали всички тука сме наясно, че Пламен е 30+ годишен мъж с посредствена визия, без жена, деца и собствено жилище (уж), глупав към инфантилен хумор и крайно неприятна личност. Все неща, за които жените си умират, между другото
Ако сметнем, че от 2017-та влага всичко изкарано в крипто, то единственото, което го дели от средностатистическия студент на квартира е един леджър под възглавницата и 7-8 години в плюс.
Да, ние знаем какво е леджър и спекулираме какво има на него, но 95% от хората в реалния живот нямат и представа, а тия от женски пол пък съвсем. Не случайно споменавам втори път липсата на женска компания в живота.
Това, за което може да му се каже евала е очевидно добър доход от професията си и достатъчна прозорливост за да инвестира още през 2017-та. Аз примерно ''узрях'' чак 2020-та и макар и да не съм съвсем закъснял за купона, то музиката свири отдавна.
За мен видеата са започнали основно като нещо, което да позамаже личностните комплекси от социална нескопосаност и се е превърнало в такава чесалка на егото, че от този момент нататък отливът на публиката би бил съкрушителен на емоционално ниво
Естествено, може и да не съм прав за нищо от написаното.
Да, ние знаем какво е леджър и спекулираме какво има на него, но 95% от хората в реалния живот нямат и представа, а тия от женски пол пък съвсем. Не случайно споменавам втори път липсата на женска компания в живота.
Това, за което може да му се каже евала е очевидно добър доход от професията си и достатъчна прозорливост за да инвестира още през 2017-та. Аз примерно ''узрях'' чак 2020-та и макар и да не съм съвсем закъснял за купона, то музиката свири отдавна.
За мен видеата са започнали основно като нещо, което да позамаже личностните комплекси от социална нескопосаност и се е превърнало в такава чесалка на егото, че от този момент нататък отливът на публиката би бил съкрушителен на емоционално ниво
Естествено, може и да не съм прав за нищо от написаното.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Доста сполучлив психологически профил му спретна 
- TNT
- младши ентусиаст
-
На мен ми е все тая, ако ще да е 50 годишен чикиджия
Първите видеа са прости, за да ги разберат хора без опит. 2017-2018 беше доста по-трудно с намирането на лесносмеляема информация. Само да не иска пари, за да се слуша за радиатори и Гергана с големите цици от училище
Аз и друг път съм писал, че не му следа ежедневните видеа, щото дрънка само глупости и си губя времето да отсея от 3 часа 15-те смислени минути. В това отношение канала на Иван Иванов е доста по-смислен. Който не му стига информацията и иска да знае за всяка глупост написана в Реддит - да гледа всеки ден Пламен
Данчо Шорта какво да го коментираме тогава ?
Аз на тоя не знам дали и едно видео съм му изгледал от край до край. Пълна загуба на време е да слушаш грешна информация.
Първите видеа са прости, за да ги разберат хора без опит. 2017-2018 беше доста по-трудно с намирането на лесносмеляема информация. Само да не иска пари, за да се слуша за радиатори и Гергана с големите цици от училище Данчо Шорта какво да го коментираме тогава ?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
grkv написа:Естествено, може и да не съм прав за нищо от написаното.
Не си прав. Не можеш от 5 изгледани клипа да разказваш историята на живота на някого
Това колко пари изкарва, какъв му е двигателя на Мустанга, какво му е портфолиото, къде живее, какъв личен живот има и т.н. не трябва да има абсолютно никаква тежест за зрителите. Ако не си го разбрал досега - лошо. Осъзнавам, че българите най-много обичаме да се вглеждаме в чуждата паница, но в случая това няма отношение към крипто материята.

Естествено, че няма отношение към крипто материята, но ние и не говорим за крипто от няколко поста насам.
Говорим за видеата и истинската причина за създаването им.
Говорим за видеата и истинската причина за създаването им.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Да, човека знае какво е цикли, наясно е с основните криптовалути, Layer 2 решения, отделя време да преведе и синтезира информацията от интернет. Щото половината балъци, които го гледат... и две думи на английски не знаят. И аз поглеждам чат-пат коментарите, елементарни неща не могат да си преведат. След като помага за образованието на българите по достъпен начин, ако ще и по жени с пишки да си пада 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
grkv написа:Говорим за видеата и истинската причина за създаването им.
И това не разбирам защо някой би го интересувало. Който иска да си плаща - да гледа, който не иска - да гледа само безплатния материал. Самият канал има предостатъчно безплатна информация и полага основите на образование по темата. Ако си минал през всичко това оттам нататък би трябвало да си достатъчно компетентен да можеш да се оправяш и без Пламен.

In_Memoriam написа:grkv написа:Говорим за видеата и истинската причина за създаването им.
И това не разбирам защо някой би го интересувало.
Интересува е силна дума, в случая по-скоро е интересна за наблюдаване метаморфозата в личността за тоя кратък период от няма и година.
Едва ли някой живо се интересува дали Пламен има 3, 5, 8 или 10 биткойна и дали си ляга нощем сам, но опирайки се на различни факти е много по-лесно да си обясним дадени действия и най-вече причината зад тях. Приеми го като лирическа забава. Форумът извън техническата си част е точно това.
Някои разнищват 9/11 две десетилетия по-късно и това също не им носи измерима стойност, но им е приятно да теоритизират, обсъждат идеи и приемат недоказани твърдения за факти. Нещата са подобни, макар и несъизмерими.
- TNT
- младши ентусиаст
-
In_Memoriam написа: Самият канал има предостатъчно безплатна информация и полага основите на образование по темата.
Вижте само първите 30 страници на темата на какво ниво сме пишещите

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Между другото е пуснал 9 безплатни лекции от курса в Udemy за liquidity providing. Трябва да седна да ги изгледам, изглежда полезно.