Бързи въпроси и отговори
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Бързи въпроси и отговори
vladi_a_i написа:Колеги, фарове от кола с десен волан как ще светят на стандартна кола с ляв волан, че са в идеално състояние..
На Е60 си има превключвател (механичен). Тогава линията на светене става права черта и не заслепява насреща движещите се.
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Гарнитура на главатаМитко_свд написа:Въпрос:
Надутите маркучи на охладителната система и заедно с това белия пушек от аспуха от какво може да е причинен?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не искам много, искам всичко!
- Eliyan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70 3.0D LCI
- Мечтае да кара: M550D
Здравейте колеги, при ретрофит от CCC на CIC качеството на музиката ще остане ли еднакво? По ВИН се води Hi-Fi ->
WBAYB01040D599017
Благодаря Ви!
WBAYB01040D599017
Благодаря Ви!
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
По вин ми излиза 7-ца 2014г, няма как да е CCCEliyan написа:Здравейте колеги, при ретрофит от CCC на CIC качеството на музиката ще остане ли еднакво? По ВИН се води Hi-Fi ->
WBAYB01040D599017
Благодаря Ви!

Sent from my IN2013 using Tapatalk
- Eliyan
- кандидат ентусиаст
-
Speed_Am_All написа:По вин ми излиза 7-ца 2014г, няма как да е CCCEliyan написа:Здравейте колеги, при ретрофит от CCC на CIC качеството на музиката ще остане ли еднакво? По ВИН се води Hi-Fi ->
WBAYB01040D599017
Благодаря Ви!
Хаха объркал съм ВИН-а, ето го правилния WBANC91030B759291

- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
Да, ще има проблем със звука. Първоначално въобще няма да има бас, след това се връзва входа на усилвателя към задните тонколони. Връзката се прави в самата букса на CIC/CCC-то. Но звука пак не е както фабричния. Позасилва се малко баса от настройките в менюто и се търпи. Аз вече три години я слушам така.Eliyan написа:Speed_Am_All написа:По вин ми излиза 7-ца 2014г, няма как да е CCCEliyan написа:Здравейте колеги, при ретрофит от CCC на CIC качеството на музиката ще остане ли еднакво? По ВИН се води Hi-Fi ->
WBAYB01040D599017
Благодаря Ви!
Хаха объркал съм ВИН-а, ето го правилния WBANC91030B759291
- Eliyan
- кандидат ентусиаст
-
Много ли е голяма разликата във звука, за да помисля дали си заслужава да го правя вбъдеще?
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
Според мен има, но може да си внушавам. Ако ти се занимава може да пуснеш кабели и да сложиш hifi усилвател за CIC. Другия вариант е Л7.Eliyan написа:Много ли е голяма разликата във звука, за да помисля дали си заслужава да го правя вбъдеще?
Sent from my SM-T870 using Tapatalk
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз по тази причина не издържах и си ретрофитнах хи-фи от ф11 лци.
Доволен съм, друго си е 5 канала среди и високи и два плътни баса.
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
Доволен съм, друго си е 5 канала среди и високи и два плътни баса.
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk

Здравейте!
Имам проблем с управлението на климатика (климатроник) на е61. Първоначлно нямах никакви степени на вентилатора, не духаше въобще. Взех нов и се заех със задачата да го сменя. Стария беше блокирал, с усилие на ръка се развъртя. Като му пусках 12в не тръгваше (с резистора), като разкачих резистора и директно дадох 12в въртеше на пълна степен. Поех риска и събрах всичко със стария резистор и новия вентилатор. Сега обаче панела на климатика въобще не тръгва, все едно няма ток до там, не светят лампи. Няма изгорели предпазители, всички кабели и букси са закачени, проверено няколко пъти. Разкачих акумулатора (който е нов, сложен заедно с вентилатора) Музиката, радиото и тн. си работи. С диагности изписва грешка 4BF3, което си обща грешка за климатика и не го разпознава, като модул. Пробвайки да го кодирам пак не намира връзка с него.
Моля за някакъв съвет. Остава освен пак да разкача всичко и да стигна до вентилатора, да огледам буксите на резистора и евентуално да сменя и него с нов.
Имам проблем с управлението на климатика (климатроник) на е61. Първоначлно нямах никакви степени на вентилатора, не духаше въобще. Взех нов и се заех със задачата да го сменя. Стария беше блокирал, с усилие на ръка се развъртя. Като му пусках 12в не тръгваше (с резистора), като разкачих резистора и директно дадох 12в въртеше на пълна степен. Поех риска и събрах всичко със стария резистор и новия вентилатор. Сега обаче панела на климатика въобще не тръгва, все едно няма ток до там, не светят лампи. Няма изгорели предпазители, всички кабели и букси са закачени, проверено няколко пъти. Разкачих акумулатора (който е нов, сложен заедно с вентилатора) Музиката, радиото и тн. си работи. С диагности изписва грешка 4BF3, което си обща грешка за климатика и не го разпознава, като модул. Пробвайки да го кодирам пак не намира връзка с него.
Моля за някакъв съвет. Остава освен пак да разкача всичко и да стигна до вентилатора, да огледам буксите на резистора и евентуално да сменя и него с нов.
- borislvagg
- Потребител
-
Здравейте колеги, дайте предложение къде да си обслужава скоростната кутия на 530д 231кс - ZF 6hp26. Някъде където знаят какво правят, защото нямам информация кутията да е обслужвана а и колата е на доста километри. На всякъде чета различни отизиви - най-вече за или против ресетването на адаптациите, както и смяна с или без машина. Във всички сервизи където звънях ми казаха, че адаптациите е задължително да се ресетнат и колата ще се "самообучи" след 150-200км спокойно каране. По мое мнение кутията си работи перфектно и искам просто да и запазя състоянието.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- borislvagg
- Потребител
-
Exclusive89 написа:Ако си от област Пловдив, тук https://www.facebook.com/joro.auto/
Забравих да кажа, че съм от София. Ако не намеря тук по-добър сервиз не е проблем да отскоча и до Пловдив. Благодаря!
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
borislvagg написа:Exclusive89 написа:Ако си от област Пловдив, тук https://www.facebook.com/joro.auto/
Забравих да кажа, че съм от София. Ако не намеря тук по-добър сервиз не е проблем да отскоча и до Пловдив. Благодаря!
Краси Ацалов в Пловдив....https://atsalovauto.com/index.php/bg/
- rikardo5525
- Потребител
-
E60 N52 водната ел.помпа не спира след изгасен двигател дава грешка 2Е7С