Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Комбина
- Потребител
-
- Кара: W164/453
Re: iOS тема
Мисля, че ще останеш доволен от апарата, а istyle обикновено каквото съм взимал/поръчвал от тях винаги е било ипълнявано коректно.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Жената иска да сменя телефона,стария и тел е P20pro но вече е на 3+ годинки и почва леки бъгове от време на време.Коя ябълка е по добре да вземе 12pro или 13?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Пичове, струва ли си тая златна меджик маус и ако да, 2ро или 3то поколение да зимвам?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Пичове, струва ли си тая златна меджик маус и ако да, 2ро или 3то поколение да зимвам?
Пробвай я първо, защото на много хора не им е удобна.
+1
Много е красива, ама е дяволско изчадие
Върви в някой магазин и пощракай на айМаковете, най-вероятно няма да я изтраеш и 5 минути.
Аз съм се навил скоро да си купувам айМак 27'' и гледам, че някои ги ползват с тракпад, което изглежда странно, ама предвид колко съм свикнал на лаптопа ми се вижда гениален транзишън
Много е красива, ама е дяволско изчадие

Върви в някой магазин и пощракай на айМаковете, най-вероятно няма да я изтраеш и 5 минути.
Аз съм се навил скоро да си купувам айМак 27'' и гледам, че някои ги ползват с тракпад, което изглежда странно, ама предвид колко съм свикнал на лаптопа ми се вижда гениален транзишън

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Magic Mouse е много блага работа, супер много функьионалности има и на мен вече ми е странно като ползвам "стандартна" мишка, дори топ модел такава 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Много е странна магическата мишка и не е за всеки. Аз примерно имам магическа, но напоследък не я ползвам, а ползвам отделен тъчпад, отделна Apple клавиатура и Logitech MX Master 3 for Mac
Та магическата мишка на Apple доста ме кефи, защото има супер джешчъри, но не е ергономична, за разлика от Logitech MX Master 3 for Mac, която е много по-бърза, но пък на Apple мишката работи много по-мазнярски. Затова между мишката и клавиатурата имам и тъчпад, който вече има супер много джешчъри и за някои неща си ме кефи супер много. И двете мишки си имат предимства и много зависи за какво ги ползваш. Аз затова си имам и двете
Някой ще каже, че е овъркил и че не се свиква. Тоя сетъп го видях от ония MKBHD
и точно за 2 дни свикнах и вече не усещам кога цъкам с мишката, кога с тъчпада. Правя си го инстинктивно и ми е много удобно.
Магическата мишка заема малко място и като пътуваш е по-удобна
от ръбатата Мх Мастър
P.S. Както са казали колегите, задължително я пробвай и то за 5-10 мин, че не е никак евтина и може да не ти допадне

Та магическата мишка на Apple доста ме кефи, защото има супер джешчъри, но не е ергономична, за разлика от Logitech MX Master 3 for Mac, която е много по-бърза, но пък на Apple мишката работи много по-мазнярски. Затова между мишката и клавиатурата имам и тъчпад, който вече има супер много джешчъри и за някои неща си ме кефи супер много. И двете мишки си имат предимства и много зависи за какво ги ползваш. Аз затова си имам и двете

Някой ще каже, че е овъркил и че не се свиква. Тоя сетъп го видях от ония MKBHD

Магическата мишка заема малко място и като пътуваш е по-удобна

P.S. Както са казали колегите, задължително я пробвай и то за 5-10 мин, че не е никак евтина и може да не ти допадне

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ivanski_2 написа:Послушах съвета ви и поръчах едно 13 мини, даже го и платих, някой ден след 8-ми даже ще го и получа, баси политиката имат тея от istyle, плащаш сега и го получаваш...ами някой ден след 8-ми октомври , което може да е и 8 декември
Снощи бях тръгнал да правя поръчка на 13 Pro Max и като го видях това, че искат да платиш, но не се знае кога ще пристигне и се отказах. Ебати пробитата история

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Супер сте, мерси на всички
П.С. Даже не знам какво е тръкпад и ет дис пойнт айм туу афрейд ту аск

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Bogat-Beden написа:Супер сте, мерси на всички![]()
Тракпадът кърти мивки. Много ми е удобен

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Тракпада в комбинация с BetterTouchTool https://folivora.ai и забравих за мишките.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
zAcK написа:ivanski_2 написа:Послушах съвета ви и поръчах едно 13 мини, даже го и платих, някой ден след 8-ми даже ще го и получа, баси политиката имат тея от istyle, плащаш сега и го получаваш...ами някой ден след 8-ми октомври , което може да е и 8 декември
Снощи бях тръгнал да правя поръчка на 13 Pro Max и като го видях това, че искат да платиш, но не се знае кога ще пристигне и се отказах. Ебати пробитата историяНе стига, че идват при нас по-късно, не стига, че ще си платиш, ами и няма никаква инфорамция кога всъщност ще дойде
Не е реално това...
Нещо не ми приеха картата и им звъннах да разпитам какво става, казаха да опитам отново или да отида в магазин и да платя капаро там(500лв за мини 128гб) , и пратих човек до магазина просто да им остави капаро и така
Иначе още на 8-ми или 9-ти най-късно телефоните ще се при теб, със спиди щяли да ги изпращат, но до 9-ти със сигурност са щели да дойдат, което звучи доста ок

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Bogat-Beden написа:Супер сте, мерси на всички![]()
тръкпад е където пристигат камионите?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Да, като хелипад ама не съвсем 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.