325 тдс+чип
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Еее браво!
Ти си нашия човек!Подгрявай Skype и телефоните
а ние започваме да снимаме компютрите и чиповете и да преписваме номерата!Гордея се че съм Българин и че имам такива сънародници!

- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
ами в такъв случай ще чакам да пишете или да се обаждате. За ТДС моторите имам всичко и също така доста хора от форума вече са взимали от мен (повечето не са писали по теми).
След като ми дадете номерата (или снимки) веднага на следващия ден чипа тръгва на посочен от вас адрес и след около седмица е при вас. Ако има някой въпроси съм на среща.
Поздрави
След като ми дадете номерата (или снимки) веднага на следващия ден чипа тръгва на посочен от вас адрес и след около седмица е при вас. Ако има някой въпроси съм на среща.
Поздрави
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
bmwdriver написа:Brezel написа:........
Гледам,ползваш мое мнение за подпис без разрешение, а
![]()
сори преди време го видях (може би преди година) и много се смях и от тогава ми седи на подпис. Надявамсе нема да ме съдиш

Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, видях, че вече е отговорено. И моя чип е от Brezel , за който още веднъж му благодаря!
Успехи на всички с чип-тунинга!
Успехи на всички с чип-тунинга!
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
ииииииссссккккааааааааааааааааааааммм и аз,само бърз въпрос от сток 143к.с. на колко к.с. ще стана като се чипна и 150лв. ли е удоволствието за моя 325тдс.........10х предварително

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!

- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
Lunaticc 1 написа:ииииииссссккккааааааааааааааааааааммм и аз,само бърз въпрос от сток 143к.с. на колко к.с. ще стана като се чипна и 150лв. ли е удоволствието за моя 325тдс.........10х предварително![]()
Значи до колкото си спомням този мотор е 143 коня и 260 Нм въртящ момент. След чипосването става около 173 коня и 320 Нм.
Цената е 200 лв.
Само ми дай номерата на ЕКУто и номерата на оригиналните чипове.
Искам само да обърнете внимание че чип се слага на здрав мотор. Да не вземе някой да сложи чип на мотор който е издал багажа отвсякъде и после за всяка повреда да му е виновен чипа.
Ако обаче всичко е наред по мотора то тогава няма да има никакви проблеми. Има хора от VW форума минали вече по над 100 000 км с мои чипове и проблеми няма.

Последна промяна Brezel на 29 Май 2007, 13:37, променена общо 1 път
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
много благодаря за полезното инфо взимам такваз гад веднага щом разбера за номера на екуто и чиповете и някои може ли да ме упъти кой може да свърши тази работа 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!

Мантинела Тунинг !!!

- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
Lunaticc 1 написа:много благодаря за полезното инфо взимам такваз гад веднага щом разбера за номера на екуто и чиповете и някои може ли да ме упъти кой може да свърши тази работа
можеш съвсем сам да го направиш хич не е трудно

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
ако ти е удобно кажи как на лично да не разводняваме темата,рацета не са ми отзад така че ако наистина не е сложно би трябвало да се справя и другото което е ме интересува също слагането на чипа после как ще стане може ли аз да го направя или трябва да се ходи при някои 10х....
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!

Мантинела Тунинг !!!

Трябва да се ходи
Колега трябва да се ходи по-често тука във форума.На мен ми предстои да сменям чипа и ще снимам кое как става не е сложно!Само без нерви
http://img465.imageshack.us/my.php?image=ecuum0.jpg

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Brezel написа:Lunaticc 1 написа:ииииииссссккккааааааааааааааааааааммм и аз,само бърз въпрос от сток 143к.с. на колко к.с. ще стана като се чипна и 150лв. ли е удоволствието за моя 325тдс.........10х предварително![]()
Значи до колкото си спомням този мотор е 143 коня и 260 Нм въртящ момент. След чипосването става около 173 коня и 320 Нм.
Цената е 150 лв.
Само ми дай номерата на ЕКУто и номерата на оригиналните чипове.
Искам само да обърнете внимание че чип се слага на здрав мотор. Да не вземе някой да сложи чип на мотор който е издал багажа отвсякъде и после за всяка повреда да му е виновен чипа.
Ако обаче всичко е наред по мотора то тогава няма да има никакви проблеми. Има хора от VW форума минали вече по над 100 000 км с мои чипове и проблеми няма.
имаш ли данни за 318тдс колко коня става след чипосването ?

- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
bam-bam написа:имаш ли данни за 318тдс колко коня става след чипосването ?
28-30 коня увеличение на мощността и 55-60 Нм увеличение на въртящия момент
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
bam-bam стига си му мислил няма да съжаляваш 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...