Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Re: Политическа.

Мнение от ID A » 31 Авг 2021, 12:22

А дано са събрали и 60 подписа на депутати, защото промените включват промени в Конституцията, а без подписите законопроекта отива в кофата. Подобно безславно изтегляне на същия или подобен законопроект беше и в миналия парламент и ако сега е пак същото, това е просто лицемерие и предизборно натягане.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530D 2004г.
Мечтае да кара: M5

Мнение от ivokomandos » 01 Сеп 2021, 18:37

Резко са изченали едни 80 страници от книгата, след като е започнала проверка от СУ. Дали не са копираните текстове, случайност, не мисля :) .

https://offnews.bg/obshtestvo/dokato-te ... GvB0mzHrWk
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 01 Сеп 2021, 18:42

И какво, скъсАха ли ги? Ще кажеш, че всеки ден я печатат?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530D 2004г.
Мечтае да кара: M5

Мнение от ivokomandos » 01 Сеп 2021, 19:15

Доколкото разбрах, това е ново издание ли, електронно ли, май книгата сега излиза, нещо от сорта.
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Сеп 2021, 14:51

Знам кой
НЕетрол ще прави дуплика веднага :lol:
Четете ли книги още?
Откъс от книгата на Слави Трифонов “За мен е чест“, издадена през 2015 г. от издателство “Сиела“. Разговорът е със сценариста Иво Сиромахов.

Слави Трифонов:
“ (…) За моите приятелства с доста хора от “ъндърграунда“. Аз бях приятел с много такива хора и не се срамувам да кажа, че съм бил приятел с тях. Бил съм приятел с Васил Илиев, с брат му – Жоро Илиев. И двамата бяха застреляни. Познавам Поли Пантев, Димитрий Минев – Димата Руснака. Бях много близък приятел с Илия Павлов. Имам много истории с тях – интересни и забавни, и ако щеш, колкото и да звучи шантаво – стойностни истории с такива хора. Но тия истории са част от моя личен живот, за който аз не говоря, и то не защото се срамувам.

Да си мъж — означава да си държиш на думата, да си широко скроен, да се държиш достойно. Абсурдно звучи, но някои от тия хора наистина бяха такива. Това е моето впечатление.

И те ме уважаваха мен. Те са били част от моя личен живот и аз от техния. Както ти имаш приятели, както всеки човек има приятели, така някои от тях са били мои приятели. (…)”
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Сеп 2021, 16:27

Чалгата мъжа не мое да разбере още че като си стъпил в вайната си оцапан вече и да се чистиш само ги размазваш повече .
Японците имат един израз за точно такива като него , казва се "да запазиш лице " . Ако си се наакал като тоя чалгар и това е станало достояние на обществото не се обясняваш . Не се обясняваш и напускаш като публично се извиняваш на всички че си накарал да ти гледат кирливите ризи. Така постъпват истинските мъже не като тоя лигльо . Станал на 60 години се обяснява като ученичка ма не бях аз , стойностни връзки с бандитите ..айде у лево както съм го пращАл там много пъти :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 03 Сеп 2021, 5:37

Няма как народа да е един такъв прекрасен а само политиците да са лоши. Политиците също са част от народа, те идват от народа, те не са извънземни, те са минали през колелото на живота, минали са през образованието, минали са през одобрението на много хора за да стигнат до там където са. Ако народа е прекрасен той крадците ще ги разбере и ще ги спре и игнорира още в училищна възраст. Многото гнили ябълки дават път на гнили ябълки и ги въздигат за крале на изгнилото ябълково дърво. Ще ви дам прост пример за да ме разберете, искате да си направите ремонт в банята, какво правите първо? Питате ваш близък за читав майстор, защо го питате, защото знаете че повечето майстори са измамници взимат капарото и бягат. Когато ви се развали колата какво правите, пак питате приятел за майстор, защото повечето автомонтьори също са измамници. Когато се разболеете какво правите, търсите близък лекар, защото повечето лекари няма да ви обърнат внимание а ще ви източат здравната сметка. Тайничко си знаем че до всеки до който се допрем може да ни измами, може да не свърши добре работата, за това винаги търсим връзки. Ако народа беше читав нямаше да имаме нужда да търсим познати и доверени хора. И това показва че проблема ни изобщо не са политиците, те могат за един ден да бъдат заменени и прокудени завинаги, но кой ще сложиш на тяхно място като пак трябва да бръкнеш в кошницата пълна с прогнили ябълки. Някои казват пряка демокрация, народа решава, но какво може да реши един народ пълен с гнили ябълки. Ние живеем в това което сме. Ние създадохме чалгата защото ние я слушаме, ако няма кой да слуша няма и кой да пее. Според мен читавите хора трябва да се обединяват, трябва да създават затворени общества с правила и идеали, общества в които хората си помагат един на друг и не разчитат на държавата, общества отворени за всеки който е готов да спазва правилата и устава. Държава в държавата, че дори и извън държавата. И когато тулупите видят че тия общества имат напредък, съграждат и живеят по добре и по щастливо, ще поискат и те да започнат да спазват правилата, ще поискат и те да са част от развитието. Айде да направим една проста сметка, за да бъдат източени евро фондове или държавни пари какво ни трябва, трябват ни министри които не си вършат работата, но освен министри под тях има администрация стотици хорица чаткащи бездарно пасианс в работно време, имаме кметове през които минават множество проекти, те имат заместници, всяка община има общински съвет още куп хора, още администрация, консултанти, после имаме фирми изпълнители, които усвояват паричките, те тия фирми са изградени от хора, фирмата има директор, заместник директор, фирмената администрация, та чак до най простия работник. Това е една огромна верига от хора в която съзнателно или не много от хората участват в усвояването, или просто с примирение свиват рамене и се правят на не чули не видели. Сега си представете че тия хора имат майки и бащи които са ги възпитали така, представете си и че тия хора имат синове и дъщери които в момента ги възпитават така. Така че не става въпрос въобще за 240 депутата, става въпрос за стотици хиляди гнили ябълки кацнали по всички клони на дървото.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 03 Сеп 2021, 22:33

EBEEMVACIA написа:Няма как народа да е един такъв прекрасен а само политиците да са лоши. Политиците също са част от народа, те идват от народа, те не са извънземни, те са минали през колелото на живота, минали са през образованието, минали са през одобрението на много хора за да стигнат до там където са. Ако народа е прекрасен той крадците ще ги разбере и ще ги спре и игнорира още в училищна възраст. Многото гнили ябълки дават път на гнили ябълки и ги въздигат за крале на изгнилото ябълково дърво. Ще ви дам прост пример за да ме разберете, искате да си направите ремонт в банята, какво правите първо? Питате ваш близък за читав майстор, защо го питате, защото знаете че повечето майстори са измамници взимат капарото и бягат. Когато ви се развали колата какво правите, пак питате приятел за майстор, защото повечето автомонтьори също са измамници. Когато се разболеете какво правите, търсите близък лекар, защото повечето лекари няма да ви обърнат внимание а ще ви източат здравната сметка. Тайничко си знаем че до всеки до който се допрем може да ни измами, може да не свърши добре работата, за това винаги търсим връзки. Ако народа беше читав нямаше да имаме нужда да търсим познати и доверени хора. И това показва че проблема ни изобщо не са политиците, те могат за един ден да бъдат заменени и прокудени завинаги, но кой ще сложиш на тяхно място като пак трябва да бръкнеш в кошницата пълна с прогнили ябълки. Някои казват пряка демокрация, народа решава, но какво може да реши един народ пълен с гнили ябълки. Ние живеем в това което сме. Ние създадохме чалгата защото ние я слушаме, ако няма кой да слуша няма и кой да пее. Според мен читавите хора трябва да се обединяват, трябва да създават затворени общества с правила и идеали, общества в които хората си помагат един на друг и не разчитат на държавата, общества отворени за всеки който е готов да спазва правилата и устава. Държава в държавата, че дори и извън държавата. И когато тулупите видят че тия общества имат напредък, съграждат и живеят по добре и по щастливо, ще поискат и те да започнат да спазват правилата, ще поискат и те да са част от развитието. Айде да направим една проста сметка, за да бъдат източени евро фондове или държавни пари какво ни трябва, трябват ни министри които не си вършат работата, но освен министри под тях има администрация стотици хорица чаткащи бездарно пасианс в работно време, имаме кметове през които минават множество проекти, те имат заместници, всяка община има общински съвет още куп хора, още администрация, консултанти, после имаме фирми изпълнители, които усвояват паричките, те тия фирми са изградени от хора, фирмата има директор, заместник директор, фирмената администрация, та чак до най простия работник. Това е една огромна верига от хора в която съзнателно или не много от хората участват в усвояването, или просто с примирение свиват рамене и се правят на не чули не видели. Сега си представете че тия хора имат майки и бащи които са ги възпитали така, представете си и че тия хора имат синове и дъщери които в момента ги възпитават така. Така че не става въпрос въобще за 240 депутата, става въпрос за стотици хиляди гнили ябълки кацнали по всички клони на дървото.

Няма надежда за територията с тоя народ :idea:

Колкото до затворените общества и т.н., няма нужда. Отиваш в Швейцария примерно, или в Германия, Австрия и т.н. За тук това е неприложимо, а и един живот няма да ти стигне. Защо да го пропиляваш? :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 04 Сеп 2021, 20:57

zAcK написа:
EBEEMVACIA написа:Няма как народа да е един такъв прекрасен а само политиците да са лоши. Политиците също са част от народа, те идват от народа, те не са извънземни, те са минали през колелото на живота, минали са през образованието, минали са през одобрението на много хора за да стигнат до там където са. Ако народа е прекрасен той крадците ще ги разбере и ще ги спре и игнорира още в училищна възраст. Многото гнили ябълки дават път на гнили ябълки и ги въздигат за крале на изгнилото ябълково дърво. Ще ви дам прост пример за да ме разберете, искате да си направите ремонт в банята, какво правите първо? Питате ваш близък за читав майстор, защо го питате, защото знаете че повечето майстори са измамници взимат капарото и бягат. Когато ви се развали колата какво правите, пак питате приятел за майстор, защото повечето автомонтьори също са измамници. Когато се разболеете какво правите, търсите близък лекар, защото повечето лекари няма да ви обърнат внимание а ще ви източат здравната сметка. Тайничко си знаем че до всеки до който се допрем може да ни измами, може да не свърши добре работата, за това винаги търсим връзки. Ако народа беше читав нямаше да имаме нужда да търсим познати и доверени хора. И това показва че проблема ни изобщо не са политиците, те могат за един ден да бъдат заменени и прокудени завинаги, но кой ще сложиш на тяхно място като пак трябва да бръкнеш в кошницата пълна с прогнили ябълки. Някои казват пряка демокрация, народа решава, но какво може да реши един народ пълен с гнили ябълки. Ние живеем в това което сме. Ние създадохме чалгата защото ние я слушаме, ако няма кой да слуша няма и кой да пее. Според мен читавите хора трябва да се обединяват, трябва да създават затворени общества с правила и идеали, общества в които хората си помагат един на друг и не разчитат на държавата, общества отворени за всеки който е готов да спазва правилата и устава. Държава в държавата, че дори и извън държавата. И когато тулупите видят че тия общества имат напредък, съграждат и живеят по добре и по щастливо, ще поискат и те да започнат да спазват правилата, ще поискат и те да са част от развитието. Айде да направим една проста сметка, за да бъдат източени евро фондове или държавни пари какво ни трябва, трябват ни министри които не си вършат работата, но освен министри под тях има администрация стотици хорица чаткащи бездарно пасианс в работно време, имаме кметове през които минават множество проекти, те имат заместници, всяка община има общински съвет още куп хора, още администрация, консултанти, после имаме фирми изпълнители, които усвояват паричките, те тия фирми са изградени от хора, фирмата има директор, заместник директор, фирмената администрация, та чак до най простия работник. Това е една огромна верига от хора в която съзнателно или не много от хората участват в усвояването, или просто с примирение свиват рамене и се правят на не чули не видели. Сега си представете че тия хора имат майки и бащи които са ги възпитали така, представете си и че тия хора имат синове и дъщери които в момента ги възпитават така. Така че не става въпрос въобще за 240 депутата, става въпрос за стотици хиляди гнили ябълки кацнали по всички клони на дървото.

Няма надежда за територията с тоя народ :idea:

Колкото до затворените общества и т.н., няма нужда. Отиваш в Швейцария примерно, или в Германия, Австрия и т.н. За тук това е неприложимо, а и един живот няма да ти стигне. Защо да го пропиляваш? :bchug:

В потвърждение на мнението ми :bchug:

В България нямаме нито един медицински хеликоптер, а в Швейцария имат и за кравите :idea: :mhihi: :bowdown: :bchug:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9935687/Bizarre-moment-injured-cows-AIRLIFTED-helicopter-new-meadow-Swiss-Alps.html

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 04 Сеп 2021, 23:26

Е той не е медицински а ветеринарен в такъв случай :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 05 Сеп 2021, 0:12

Баси от къде е измъкна тази снимка с кравата. :| В първия момент си помислих че става въпрос за един много стар филм - Lake Placid с Бриджит Фонда. Беше за някакъв гигантски крокодил в едно езеро дето непрекъснато нападаше хора и животни. Та разнасяха с хеликоптер една крава над езерото с цел да го локализират и убият.

https://www.imdb.com/title/tt0139414/?ref_=fn_al_tt_1
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Сеп 2021, 8:01

За Швейцария съм чувал изумителни неща, никога не съм ходил.
За мен поне основният минус е бруталната скъпотия..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Сеп 2021, 8:10

:OT:
Това с кравите онзи ден го даваха по телевизията. Пренасяли ги, защото било много чукари и да не се изморяват кравките, както и някой имали болни крака. Евала им правя.

По темата.
Гледам сега се вихри някаква конспирация, тошко мисля се казваше този от итн, обвинил татянка дончева (с малки букви ги пиша нарочно), че видиш ли татянка давала по 500к лева на депотати от итн да минат в друга партия.
Това е толкова безумно, поради няколко причини.
Първо-татянка ако имаше такива пари за раздаване, тази хич нямаше да се занимава с политика.
Второ- кой въобще познава тези депутати от итн , хората, който гласуват за итн гласуват заради славчо, депутатите му никой не ги познава.
Трето- депутати се купуват след като станат депутати тоест, когато ги изберат.
Та според мен, тея съвсем се изгубиха в космоса.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 05 Сеп 2021, 8:51

Според мен тоя остриган пудел е много хитър и манипулира чалгата доста умело . Става въпрос за Ива Митева която била вербувана от Татяна Дончева да прикотка още двама трима от ИТН да напуснат групата . Финансирането на Дончева може да идва от друго място , не от нейния джоб . И такава заигравка е възможна да се изтеглят читави хора които чалгата мачка , но не за пари . Това е абсурдно при положение че болонката е опасен противник когато е раздразнена , обаче пудела така налага самара да се сеща магарето /Митева / дето се вика.. Просто се набиват обръчите в аванс на чалгарите да не мислят за глупости :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 05 Сеп 2021, 10:52

Bogat-Beden написа:За Швейцария съм чувал изумителни неща, никога не съм ходил.
За мен поне основният минус е бруталната скъпотия..

Това не е никакъв минус ;) Минус е за такива мишки като нас българистанците :idea: Голямата част от населението е заето в сферата на услугите. Нормално да е скъпо, но това е добре за тях. Останалите да го духат като им е скъпо :mhihi:

Switzerland has a stable, prosperous and high-tech economy and enjoys great wealth, being ranked as the wealthiest country in the world per capita in multiple rankings. The country has been ranked as one of the least corrupt countries in the world
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата