Мнение за обява/конкретен автомобил
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Re: Мнение за обява/конкретен автомобил
Powerslide написа:Видях я и твоята кола колега ама трябва да е М пакетова колата.
На предната страница бях пуснал 2 линка , Старозагорската се оказа от Белгия ,няма дпф ,няма катализатор.
Това няма как да стане , кола 30 бона и да се чуди как ще минава преглед и не знам си ква категория ще го пишат.
Чакаме предложения.
Пак да повторя , търси се Ф10 530/535 дизел , М пакет от завода ,задно предаване ,повечко екстри.
Малко офф топик, дано не се отплеснем в коментарите, но все пак да подпитам - добре де да предположим хипотетично че за тези около 32к се намери нещо от около 2014 г и нагоре, т.е. фейс лифт, на малко км някъде около 100-те хиляди, гаражна, супер запазена. Обаче така "жадувания" М-пакет липса, колата е по базова, което ще рече и по малко "екстри", та няма ли да я вземе твоя човек и би ли предпочел нещо което гони 300к км и 3-4 години по старо в незнайно състояние, само и само да е с М-пакет. Просто питам, щото съм свидетел на няколко подобни случая, в които хора са се натрисали много яко на коли, които после в такъв филм ги вкарват, че не е за мислене.
А иначе, това че твоя човек много държи колата да е с работещи ДПФ и катализатори е изключително похвално и достойно за уважение.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Powerslide написа:Видях я и твоята кола колега ама трябва да е М пакетова колата.
На предната страница бях пуснал 2 линка , Старозагорската се оказа от Белгия ,няма дпф ,няма катализатор.
Това няма как да стане , кола 30 бона и да се чуди как ще минава преглед и не знам си ква категория ще го пишат.
Чакаме предложения.
Пак да повторя , търси се Ф10 530/535 дизел , М пакет от завода ,задно предаване ,повечко екстри.
0895 39 59 80
Може и директно на човека дето ще плаща 0898 598929 , в момента само по viber ,whatsapp понеже пътува.
Колега аз продавам Ф10-тка с М пакет и само на задно предаване.Внесена е от Швейцария.
Обаче е 2.5д 204кс 6 цилиндрова.
Сменил съм и веригите,демпферната шайба,масло в скоростите,свещи,реле и предните носачи.Измит колектор и егр.Има 4 нови летни гуми и 4 зимни на 1 сезон.
На реални 173000км е и дпф ит.н са си по местата и работят идеално.
WBAFW31080C942947 ВИН да си я проверите ако има интерес твоя човек.Влиза в цената и ще му остане някой лев

- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
peshehodetz написа:Powerslide написа:Видях я и твоята кола колега ама трябва да е М пакетова колата.
Чакаме предложения.
Малко офф топик, дано не се отплеснем в коментарите, но все пак да подпитам - добре де да предположим хипотетично че за тези около 32к се намери нещо от около 2014 г и нагоре, т.е. фейс лифт, на малко км някъде около 100-те хиляди, гаражна, супер запазена. Обаче така "жадувания" М-пакет липса, колата е по базова, което ще рече и по малко "екстри", та няма ли да я вземе твоя човек и би ли предпочел нещо което гони 300к км и 3-4 години по старо в незнайно състояние, само и само да е с М-пакет. Просто питам, щото съм свидетел на няколко подобни случая, в които хора са се натрисали много яко на коли, които после в такъв филм ги вкарват, че не е за мислене.
А иначе, това че твоя човек много държи колата да е с работещи ДПФ и катализатори е изключително похвално и достойно за уважение.
Има такава кола , в Сливен , 2014г , мисля че 34 бона , фейс , много добре изглежда , мисля че беше на 250 хиляди (ако беше на 150 друго става) , ще обсъдим със сигурност и нея.
Прав си , търсим кола с екстри и М пакет , дори да е 2011г и да е на над 250 хиляди , ще избере нея пред базова 2014г.
Разбира се преди покупка , ще се прегледа много обстойно.
Аз му набивам в главата за ДПФ и катализатор , той иначе готов да плаща черната Старозагорска , изтърбушена Белгийска 530ка , дпфа бил махан в Белгия , мале мале.... бягай.
Колега(bubsa) мисля ,че я гледах на обява твоята , вътре беше със светъл салон ако не се лъжа
Попринцип не искал 525 да е , казвам му че разлика няма ама той малко пампорджия , като си е навил в главата 530 да е ...
Ще му пратя ВИНа сега да размишлява.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 0575858945 Ето тази трябва да е твоята. Похвално е да смените веригите на 170 хиляди.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 7991675278 Тази излезе онзи ден , ето примерен вариант , как трябва да изглежда колата... 300 хиляди ме спират , но на колко да е ... нормално
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 8496271249 Тази е Сливенската ,за която писах по-горе. 2014г.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 0651693996 Моля за мнения и за тази , собственика не дава ВИН , каза ела на място и ще видиш , нямало забележки , ако случайно имало нещо за смяна при проверката в БМВ , щял да поеме разходите

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
И пак повтарям, че темата е за мнения относно определен автомобил!
Има си тема Купува/Продава. Има и лични съобщения!
Спрете се!!!
Отнасяше се до колегата (bubsa)
Sent from my SM-T875 using Tapatalk
Има си тема Купува/Продава. Има и лични съобщения!
Спрете се!!!
Отнасяше се до колегата (bubsa)

Sent from my SM-T875 using Tapatalk
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Колега заповядай рамата (WBAXA51020DW59159) на тази "каза ела на място и ще видиш", не знам кво толко ги крият.
Бъди честен пък да става квото ще
Здравейте, може ли малко мнения от хора, които имат опит относно Ф10 525 218кс.
Този автомобил ми грабна погледа, според вас цената висока лине за него и какво мислите за въпросния двигател ?
https://m.mobile.bg/details/11620759478016918
Този автомобил ми грабна погледа, според вас цената висока лине за него и какво мислите за въпросния двигател ?
https://m.mobile.bg/details/11620759478016918
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Висока е със сигурност, но и пазарът е супер умрял затова читавите коли няма как да са евтини...
"Чемодан, вокзал, Москва"
bai_ILIA написа:Висока е със сигурност, но и пазарът е супер умрял затова читавите коли няма как да са евтини...
Някой да сподели мнение за мотора?
Ачо имаше 4 цил. 525 и по спомен не беше особено очарован. Масовото мнение е, че за 5-та серия под шестак не трябва да се слиза.
- Alben
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d(140kW)F11,manual gears
grkv написа:Ачо имаше 4 цил. 525 и по спомен не беше особено очарован. Масовото мнение е, че за 5-та серия под шестак не трябва да се слиза.
А така, само "шестаци", нема се излагаме Я!
Alben написа:grkv написа:Ачо имаше 4 цил. 525 и по спомен не беше особено очарован. Масовото мнение е, че за 5-та серия под шестак не трябва да се слиза.
А така, само "шестаци", нема се излагаме Я!
И аз съм на това мнение, но този екземпляр ми хвана погледа и съм пред дилема за този двигател.
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Карал съм Ф11 с 2.0д. Със сигурност не е бавна или неприятна, а е и доста икономична,НО "шестака" създава друго усещане и аз също бих го предпочел пред четири цилиндровия. 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
v.kostov8, колата изглежда лъсната и ми се струва че се подвеждаш по това. Не му е проблема двигателя на тоя автомобил, а пробега. 200хил за 4 цил. дизел не са малко и някак си тая цена не кореспондира с амортизацията. Няма и комфортни седалки, което е голям минус като екстра. Ако не успееш да свалиш цената според мен не си заслужава.
- Alben
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d(140kW)F11,manual gears
ekalchev написа:v.kostov8, колата изглежда лъсната и ми се струва че се подвеждаш по това. Не му е проблема двигателя на тоя автомобил, а пробега. 200хил за 4 цил. дизел не са малко и някак си тая цена не кореспондира с амортизацията. Няма и комфортни седалки, което е голям минус като екстра. Ако не успееш да свалиш цената според мен не си заслужава.
Много точно казано:"някак си тая цена не кореспондира с амортизацията".
Аз, карам Ф11/190к.с и на 01-08-21г. започна третата година откакто съм я купил от Германия(186 000км.), дори тогава цената и там, бше много, много по-ниска от обявената за тази 4 цилиндрова, макар и 30 "коня" повече.
Относно вървежа(не знам как караш, аз я карам 90% на дълги разстояние), няма да имаш забележки до към 160 км.ч., по-нагоре се усеща, че е тежка за този двигател, но това означава , че трябва да се състезаваш с някой като на 100% нарушаваш правилата за движение( от Унгария вече ми изпратиха за 15км.ч. превишение, 100 еврака "честитка").
Между другото карам и 6 цил.дизел-2016г./8ск., автомат, около 260 кс.(не знам точно,щото не ме интересува толкова подробно) не е БМВ, харесва ми , усеща се тягата, но добре, че е служебен........ и както се казва по наш'те географски ширини:"кеф цена нЕма".
'Айде, че голям разказ написах, много здраве за всички във форума!
Alben написа:ekalchev написа:v.kostov8, колата изглежда лъсната и ми се струва че се подвеждаш по това. Не му е проблема двигателя на тоя автомобил, а пробега. 200хил за 4 цил. дизел не са малко и някак си тая цена не кореспондира с амортизацията. Няма и комфортни седалки, което е голям минус като екстра. Ако не успееш да свалиш цената според мен не си заслужава.
Много точно казано:"някак си тая цена не кореспондира с амортизацията".
Аз, карам Ф11/190к.с и на 01-08-21г. започна третата година откакто съм я купил от Германия(186 000км.), дори тогава цената и там, бше много, много по-ниска от обявената за тази 4 цилиндрова, макар и 30 "коня" повече.
Относно вървежа(не знам как караш, аз я карам 90% на дълги разстояние), няма да имаш забележки до към 160 км.ч., по-нагоре се усеща, че е тежка за този двигател, но това означава , че трябва да се състезаваш с някой като на 100% нарушаваш правилата за движение( от Унгария вече ми изпратиха за 15км.ч. превишение, 100 еврака "честитка").
Между другото карам и 6 цил.дизел-2016г./8ск., автомат, около 260 кс.(не знам точно,щото не ме интересува толкова подробно) не е БМВ, харесва ми , усеща се тягата, но добре, че е служебен........ и както се казва по наш'те географски ширини:"кеф цена нЕма".
'Айде, че голям разказ написах, много здраве за всички във форума!
Благодаря за мнението. Колата я гледах и я карах и изглежда доста запазена, Собственика я е купил от БМВ в България преди 4 години, твърди, че километрите са реални, по гаранция са сменени и Веригите на колата на около 130,000км отново в БМВ.
Колебанието ми идва от по високата цена и изпиления 4 цилиндров двигател.