BMW Gran Tourer 220d/Touran 2.0 2017

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Re: BMW Gran Tourer 220d/Touran 2.0 2017

Мнение от Jorixa » 25 Авг 2021, 21:27

hell's angel написа:Примири се и толкова, к'во носиш вода от десет, празни кладенеца във всяка тема за тях ?... :dunno:

Не знам към мен ли се обръщаш, но ако да - не знам какво съм донесъл от къде, но явно не си си направил труда да прочетеш нито мненията в темата, нито дори заглавието. По скоро във всяка тема която стане дума за тия коли се намира веднага некой дет никои не го е питал да обяви как не било бмв тва щот двигателя бил напречен. Се 1 пича си търси миниван да го мери на писта

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 25 Авг 2021, 21:47

Аз какво чета или не, няма значение. Вземи спри да дрънкаш, викам, щом все се намира някой -явно е очевадно къде е проблемът :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Авг 2021, 22:30

Jorixa написа:Една кола няма как да е хомо

Със сигурност :mhihi:
i3 също не е хомо :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 25 Авг 2021, 22:53

hell's angel написа:Аз какво чета или не, няма значение. Вземи спри да дрънкаш, викам, щом все се намира някой -явно е очевадно къде е проблемът :mrgreen:

Честно казано не ми е ясно на тебе точно къв ти е проблема, какъв си и къде се намеси тука без да си казал 1 дума по темата. Явно е личен някъв, нещо се засегна ли? Е65 да не караш случайно? :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 25 Авг 2021, 23:42

Jorixa написа:
hell's angel написа:Аз какво чета или не, няма значение. Вземи спри да дрънкаш, викам, щом все се намира някой -явно е очевадно къде е проблемът :mrgreen:

Честно казано не ми е ясно на тебе точно къв ти е проблема, какъв си и къде се намеси тука без да си казал 1 дума по темата. Явно е личен някъв, нещо се засегна ли? Е65 да не караш случайно? :lol:

Ами не е хубаво, да говориш глупости и като ти сложат факти да се правиш на луд, по-добре не говори по такива теми, вярно форумът е анонимен, но иди при шкода, ако искаш да си гъзар.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 26 Авг 2021, 9:42

nxn написа:
Jorixa написа:

Ами не е хубаво, да говориш глупости и като ти сложат факти да се правиш на луд, по-добре не говори по такива теми, вярно форумът е анонимен, но иди при шкода, ако искаш да си гъзар.

Единствения факт, който ти си дал, е че 3та серия и Х1 са най-продаваните модели, нещо което и аз казах на предната страница. Нещо изпускам ли? Изредихте се 5 покемона тука да се заяждате за глупости, все едно някои ви е питал нещо. Карайте си там "истинските БМВ-та" и спрете да спамите. Мене "истинско бмв" не ми трябва - не ходя на писта съответно ме боли фара как е разположен двигателя. На 28 съм, с младо семейство, куче, зимата карам бая ски -> трябва ми компактно SUV. След 6-7 тест драйва най ми хареса Х1 - купих Х1. Точка. След 30 години, кат ме удари кризата на средната възраст, може и аз да си взема 7ца и да си избивам комплекси с нея, за сега не ми трябва просто. В гаража си имам и Е87-чка, което ако трябва да съм честен, е много по-истинско БМВ от всякви 5ци, 7ци, Х-ове и тн.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Авг 2021, 10:27

С риск да се заям или да обидя някого, но без умисъл за това ама...заради такива потребители като Jorixa BMW започна да бълва подобни недоразумения...предно предаване, напречен мотор, спортни дизели :kuku:

ПП: Е87ца 20д освен по що-годе прилично пътно поведение, по абсолютно нищо друго не се доближава до усещането от истинско BMW :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 26 Авг 2021, 10:44

Jorixa написа:Мене "истинско бмв" не ми трябва - не ходя на писта съответно ме боли фара как е разположен двигателя. На 28 съм, с младо семейство, куче, зимата карам бая ски -> трябва ми компактно SUV. След 6-7 тест драйва най ми хареса Х1 - купих Х1. Точка. След 30 години, кат ме удари кризата на средната възраст, може и аз да си взема 7ца и да си избивам комплекси с нея, за сега не ми трябва просто. В гаража си имам и Е87-чка, което ако трябва да съм честен, е много по-истинско БМВ от всякви 5ци, 7ци, Х-ове и тн.

Няма нищо лошо в това на ТЕБ това да си ти харесва, както каза колегата отгоре, те и затова ги направиха, защото има пазар за тях, просто недей да ни налагаш на другите, кое е:

Jorixa написа:Х1 е обективно едно от най-добрите БМВ-та като цена/качество за последните 20 години.

защото както е видно от темата, доста хора са на мнение, че всъщност това "BMW" е доста далеч от BMW.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 26 Авг 2021, 10:51

boris написа:Няма нищо лошо в това на ТЕБ това да си ти харесва, както каза колегата отгоре, те и затова ги направиха, защото има пазар за тях, просто недей да ни налагаш на другите, кое е:

Jorixa написа:Х1 е обективно едно от най-добрите БМВ-та като цена/качество за последните 20 години.

защото както е видно от темата, доста хора са на мнение, че всъщност това "BMW" е доста далеч от BMW.

Виж са, ти удобно си махнал думата "обективно" но тя играе важна част. Защото за да си обективен, това значи да игнорираш собственото си мнение и да погледнеш официалните финансови данни, технически спецификации и ревю-та на реномирани професионалисти. А че мнението на средностатистическия БМВ фен в българия ще е противоположно, тва никой не е очаквал друго, но това е всичко друго но не и обективно.

Don_Diego написа:С риск да се заям или да обидя някого, но без умисъл за това ама...заради такива потребители като Jorixa BMW започна да бълва подобни недоразумения...предно предаване, напречен мотор, спортни дизели :kuku:

Доста голям комплимент, благодаря ти. Но и все пак не мисля че аз съм причината за еволюцията на цяла една индустрия, по-скоро тази заслуга има напредъка на технологиите. Тука в БГ обаче си живееме като цяло доста годинки зад другите и е нормално да я изпускаш тая част. А че бълват "спортни дизели" чувам за първи път.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 26 Авг 2021, 11:40

Толкова разнопосочни мнения, че имам чувството че авторът на темата не смее да се включи след първото му и последно включване, направено в деня на неговата регистрация във форума. Започвам да съзирам някаква конспирация, защото и в други форуми ми правят впечатление такива автори за еднократна употреба. Което е още по-интересно, точно в техните теми се вдига страшна пушилка.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 26 Авг 2021, 11:45

За съжаление са се навъдили доста такива като колегата с х1-чката "БМВ" ентусиасти с предно и 100тина коня. Явно има някакъв комплекс и той самия знае, че х1 не е истинско БМВ и за това реагира толкова остро и яростно. За справка не само в БГ го имат за такова ;) .
Е65 както казах (нз защо го зачекнахме въобще) определено не е харесван модел на марката. Да на мен ми харесва, но заразлика от теб, явно само теб, не се опитвам да накарам никой да я хареса. Би било глупаво.
И какво общо има това, че аз имам е65 или каквото там имам с факта, че 540и например е истинско БМВ, а 220д турър или няква х1 с 100 и няколко коня, платформа на предно е просто "Money grab". :kuku:

И да постовете ти показват, че по-никакъв начин не си фен на марката, а просто потребител, всзел каквото е на промоция. Това е форум за фенове на марката, не хора дето се чудят между бмв на предно или cx5 или тигуан. Или поне беше. Най-вероятно си я взел хората да казват аа тоя кара бмв, ама то колко е бмв само по емблема. Както казах точно към каквото се стреми бмв- да съсзада поредната евтина посредствена кола. - корпоративна алчност.

В момента има доста истински бмв-та: 3 5 8 х3 х5 .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 26 Авг 2021, 12:14

Първо ще отбележа, че аз също не харесвам въпросните 'спорни' серии... Но! Напълно разбирам марката в желанието и да ги има в 'портфолиото' си! За да расте по пазарен дял и във финансово положение, няма как да не прави и продава подобни 'пазарно ориентирани' модели! Нещо подобно е при големите мотоциклетни марки! Основния им дял по продажби и носене на приходи са милионите мотопеди и 'цикалки' продавани из Азия! Това е необходимо, за да имат ресурс и възможност да развиват и продават (на не безбожна цена) големите модели, на които се радваме ние! Така, че ако цената да има хубави 3-та, 5-та, 6-та, 7-ма, 8-ма, М и т.н. серии е да има и 1-ва и 2-ра серия, то нека е така! Да ги купува който иска! Въпроса е да имаме възможност и ние да купуваме това, което искаме! Кой как изглежда в колата си е съвсем отделен въпрос... Някой не 'изглежда' добре никъде, друг пък навсякъде е като манекен :ok: !

По темата: Туран-а е колата, която по-добре се представя за това, за което е произведена! Имаме няколко в завода и ги бива!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 26 Авг 2021, 12:31

От един момент нататък нещата са си като да ''риташ паднал'', та викам да спрем :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Авг 2021, 12:41

ама колко личи, че е дечко :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 26 Авг 2021, 12:47

Пилев написа:И да постовете ти показват, че по-никакъв начин не си фен на марката, а просто потребител, всзел каквото е на промоция.

:lol: А ти какво си купил от БМВ бе смешко, пробито корито от промоцията на некоя автокъща на горубляне. Ае бегай от тука, една оригинална част на БМВ няма, ми обяснява че заради такива кат мене нямало истински автомобили. На такива кат тебе ако производителите рачитаха немаше автомобили като цяло да има. Ходи в алиекспрес да си купиш едно М-пакетче и не ме занимавай.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата