BMW Gran Tourer 220d/Touran 2.0 2017
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Re: BMW Gran Tourer 220d/Touran 2.0 2017
hell's angel написа:Примири се и толкова, к'во носиш вода от десет, празни кладенеца във всяка тема за тях ?...
Не знам към мен ли се обръщаш, но ако да - не знам какво съм донесъл от къде, но явно не си си направил труда да прочетеш нито мненията в темата, нито дори заглавието. По скоро във всяка тема която стане дума за тия коли се намира веднага некой дет никои не го е питал да обяви как не било бмв тва щот двигателя бил напречен. Се 1 пича си търси миниван да го мери на писта
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Аз какво чета или не, няма значение. Вземи спри да дрънкаш, викам, щом все се намира някой -явно е очевадно къде е проблемът 

Ubi dubium, ibi libertas
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Jorixa написа:Една кола няма как да е хомо
Със сигурност

i3 също не е хомо

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
hell's angel написа:Аз какво чета или не, няма значение. Вземи спри да дрънкаш, викам, щом все се намира някой -явно е очевадно къде е проблемът
Честно казано не ми е ясно на тебе точно къв ти е проблема, какъв си и къде се намеси тука без да си казал 1 дума по темата. Явно е личен някъв, нещо се засегна ли? Е65 да не караш случайно?

Jorixa написа:hell's angel написа:Аз какво чета или не, няма значение. Вземи спри да дрънкаш, викам, щом все се намира някой -явно е очевадно къде е проблемът
Честно казано не ми е ясно на тебе точно къв ти е проблема, какъв си и къде се намеси тука без да си казал 1 дума по темата. Явно е личен някъв, нещо се засегна ли? Е65 да не караш случайно?
Ами не е хубаво, да говориш глупости и като ти сложат факти да се правиш на луд, по-добре не говори по такива теми, вярно форумът е анонимен, но иди при шкода, ако искаш да си гъзар.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
nxn написа:Jorixa написа:hell's angel написа:Аз какво чета или не, няма значение. Вземи спри да дрънкаш, викам, щом все се намира някой -явно е очевадно къде е проблемът
Ами не е хубаво, да говориш глупости и като ти сложат факти да се правиш на луд, по-добре не говори по такива теми, вярно форумът е анонимен, но иди при шкода, ако искаш да си гъзар.
Единствения факт, който ти си дал, е че 3та серия и Х1 са най-продаваните модели, нещо което и аз казах на предната страница. Нещо изпускам ли? Изредихте се 5 покемона тука да се заяждате за глупости, все едно някои ви е питал нещо. Карайте си там "истинските БМВ-та" и спрете да спамите. Мене "истинско бмв" не ми трябва - не ходя на писта съответно ме боли фара как е разположен двигателя. На 28 съм, с младо семейство, куче, зимата карам бая ски -> трябва ми компактно SUV. След 6-7 тест драйва най ми хареса Х1 - купих Х1. Точка. След 30 години, кат ме удари кризата на средната възраст, може и аз да си взема 7ца и да си избивам комплекси с нея, за сега не ми трябва просто. В гаража си имам и Е87-чка, което ако трябва да съм честен, е много по-истинско БМВ от всякви 5ци, 7ци, Х-ове и тн.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
С риск да се заям или да обидя някого, но без умисъл за това ама...заради такива потребители като Jorixa BMW започна да бълва подобни недоразумения...предно предаване, напречен мотор, спортни дизели
ПП: Е87ца 20д освен по що-годе прилично пътно поведение, по абсолютно нищо друго не се доближава до усещането от истинско BMW

ПП: Е87ца 20д освен по що-годе прилично пътно поведение, по абсолютно нищо друго не се доближава до усещането от истинско BMW

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Jorixa написа:Мене "истинско бмв" не ми трябва - не ходя на писта съответно ме боли фара как е разположен двигателя. На 28 съм, с младо семейство, куче, зимата карам бая ски -> трябва ми компактно SUV. След 6-7 тест драйва най ми хареса Х1 - купих Х1. Точка. След 30 години, кат ме удари кризата на средната възраст, може и аз да си взема 7ца и да си избивам комплекси с нея, за сега не ми трябва просто. В гаража си имам и Е87-чка, което ако трябва да съм честен, е много по-истинско БМВ от всякви 5ци, 7ци, Х-ове и тн.
Няма нищо лошо в това на ТЕБ това да си ти харесва, както каза колегата отгоре, те и затова ги направиха, защото има пазар за тях, просто недей да ни налагаш на другите, кое е:
Jorixa написа:Х1 е обективно едно от най-добрите БМВ-та като цена/качество за последните 20 години.
защото както е видно от темата, доста хора са на мнение, че всъщност това "BMW" е доста далеч от BMW.

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
boris написа:Няма нищо лошо в това на ТЕБ това да си ти харесва, както каза колегата отгоре, те и затова ги направиха, защото има пазар за тях, просто недей да ни налагаш на другите, кое е:Jorixa написа:Х1 е обективно едно от най-добрите БМВ-та като цена/качество за последните 20 години.
защото както е видно от темата, доста хора са на мнение, че всъщност това "BMW" е доста далеч от BMW.
Виж са, ти удобно си махнал думата "обективно" но тя играе важна част. Защото за да си обективен, това значи да игнорираш собственото си мнение и да погледнеш официалните финансови данни, технически спецификации и ревю-та на реномирани професионалисти. А че мнението на средностатистическия БМВ фен в българия ще е противоположно, тва никой не е очаквал друго, но това е всичко друго но не и обективно.
Don_Diego написа:С риск да се заям или да обидя някого, но без умисъл за това ама...заради такива потребители като Jorixa BMW започна да бълва подобни недоразумения...предно предаване, напречен мотор, спортни дизели![]()
Доста голям комплимент, благодаря ти. Но и все пак не мисля че аз съм причината за еволюцията на цяла една индустрия, по-скоро тази заслуга има напредъка на технологиите. Тука в БГ обаче си живееме като цяло доста годинки зад другите и е нормално да я изпускаш тая част. А че бълват "спортни дизели" чувам за първи път.
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
Толкова разнопосочни мнения, че имам чувството че авторът на темата не смее да се включи след първото му и последно включване, направено в деня на неговата регистрация във форума. Започвам да съзирам някаква конспирация, защото и в други форуми ми правят впечатление такива автори за еднократна употреба. Което е още по-интересно, точно в техните теми се вдига страшна пушилка.
За съжаление са се навъдили доста такива като колегата с х1-чката "БМВ" ентусиасти с предно и 100тина коня. Явно има някакъв комплекс и той самия знае, че х1 не е истинско БМВ и за това реагира толкова остро и яростно. За справка не само в БГ го имат за такова
.
Е65 както казах (нз защо го зачекнахме въобще) определено не е харесван модел на марката. Да на мен ми харесва, но заразлика от теб, явно само теб, не се опитвам да накарам никой да я хареса. Би било глупаво.
И какво общо има това, че аз имам е65 или каквото там имам с факта, че 540и например е истинско БМВ, а 220д турър или няква х1 с 100 и няколко коня, платформа на предно е просто "Money grab".
И да постовете ти показват, че по-никакъв начин не си фен на марката, а просто потребител, всзел каквото е на промоция. Това е форум за фенове на марката, не хора дето се чудят между бмв на предно или cx5 или тигуан. Или поне беше. Най-вероятно си я взел хората да казват аа тоя кара бмв, ама то колко е бмв само по емблема. Както казах точно към каквото се стреми бмв- да съсзада поредната евтина посредствена кола. - корпоративна алчност.
В момента има доста истински бмв-та: 3 5 8 х3 х5 .

Е65 както казах (нз защо го зачекнахме въобще) определено не е харесван модел на марката. Да на мен ми харесва, но заразлика от теб, явно само теб, не се опитвам да накарам никой да я хареса. Би било глупаво.
И какво общо има това, че аз имам е65 или каквото там имам с факта, че 540и например е истинско БМВ, а 220д турър или няква х1 с 100 и няколко коня, платформа на предно е просто "Money grab".

И да постовете ти показват, че по-никакъв начин не си фен на марката, а просто потребител, всзел каквото е на промоция. Това е форум за фенове на марката, не хора дето се чудят между бмв на предно или cx5 или тигуан. Или поне беше. Най-вероятно си я взел хората да казват аа тоя кара бмв, ама то колко е бмв само по емблема. Както казах точно към каквото се стреми бмв- да съсзада поредната евтина посредствена кола. - корпоративна алчност.
В момента има доста истински бмв-та: 3 5 8 х3 х5 .
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Първо ще отбележа, че аз също не харесвам въпросните 'спорни' серии... Но! Напълно разбирам марката в желанието и да ги има в 'портфолиото' си! За да расте по пазарен дял и във финансово положение, няма как да не прави и продава подобни 'пазарно ориентирани' модели! Нещо подобно е при големите мотоциклетни марки! Основния им дял по продажби и носене на приходи са милионите мотопеди и 'цикалки' продавани из Азия! Това е необходимо, за да имат ресурс и възможност да развиват и продават (на не безбожна цена) големите модели, на които се радваме ние! Така, че ако цената да има хубави 3-та, 5-та, 6-та, 7-ма, 8-ма, М и т.н. серии е да има и 1-ва и 2-ра серия, то нека е така! Да ги купува който иска! Въпроса е да имаме възможност и ние да купуваме това, което искаме! Кой как изглежда в колата си е съвсем отделен въпрос... Някой не 'изглежда' добре никъде, друг пък навсякъде е като манекен
!
По темата: Туран-а е колата, която по-добре се представя за това, за което е произведена! Имаме няколко в завода и ги бива!

По темата: Туран-а е колата, която по-добре се представя за това, за което е произведена! Имаме няколко в завода и ги бива!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
От един момент нататък нещата са си като да ''риташ паднал'', та викам да спрем 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ама колко личи, че е дечко 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
Пилев написа:И да постовете ти показват, че по-никакъв начин не си фен на марката, а просто потребител, всзел каквото е на промоция.

63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5