кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
Jordana написа:Това не е баш бронежилетка , някакво подобие е щоото крие само дробовете и сърцето . Надолу няма никой . Плочите са от високомолекулярен полиетилен , нещо като вата е на конци . Ктайците заливат пазара в момента с подобни материали на смешни цени . Издържа смотаните калибри на пистолети но 50 магнума не , както и ТТ мисля че го дупчи също . За нагоре карабини и по силни оръжия не държи . Две пластини не знам как се слагат в тая торба като плочата е дебела , бая дебела .
Абе момко- в поста на бота къде видя плочи че и коментираш за какво стават и за какво не? Това е само кериър- може да му сложиш шибани китайски плочи дето я спрат нещо я не, а може и да му сложиш и $1000 плочи дето ще спрат и 338 лапуа и дори 50 бмг….
Аман …
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Абе не става дума за твойта диагоналка , ама мога да ти кажа кое къде се слага 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
След пътуване по линията София - Варна - Истанбул - Торонто - Отава се сдобих с Телескоп за риболов DAM® SHADOW TELE MINI SPIN 2.10м. Карбон, 2.10м, сгънат може да го носиш във вътрешния джоб.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Няколко неща за Z-ката
1. Крушки за фаровете: Osram Night Braker Laser, вярно чупят нощта. Много доволен!!!

2. Зарядно за телефон/таблет:Baseus Tiny Star Mini 30W USB-C

3. Стойка за телефон за вентилационните отвори: Baseus Cube, захваща се здраво и лесно, не се друса и не трака

1. Крушки за фаровете: Osram Night Braker Laser, вярно чупят нощта. Много доволен!!!

2. Зарядно за телефон/таблет:Baseus Tiny Star Mini 30W USB-C

3. Стойка за телефон за вентилационните отвори: Baseus Cube, захваща се здраво и лесно, не се друса и не трака

- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
До сега винаги съм бил доволен от "основната" част на калмарите, но днес нямаше в магазина и взех от другата, пипалата.. Е вече само от тях ще взимам... Мариновах ги в зехтин, риган и сол и ги "хвърлих" на скарата и вкуса е уникален, просто top... Наистина доволен от покупката. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Don_Diego написа:Няколко неща за Z-ката
Сега остава да видиш колко ще изкарат

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
top написа:До сега винаги съм бил доволен от "основната" част на калмарите, но днес нямаше в магазина и взех от другата, пипалата.. Е вече само от тях ще взимам... Мариновах ги в зехтин, риган и сол и ги "хвърлих" на скарата и вкуса е уникален, просто top... Наистина доволен от покупката.
Една наистина смислена покупка

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Моджо написа:Последните дето още не съм ги счупил са Филипс, shp1900. Имаше ги намалени и на мен са ми екстра. Ползвам ги само у дома. Тия цифки за ушите....ми не, мерси.
Изкараха около година и леко взе да прекъсва единия говорител и затова си взех нови. Пак същите. Перфектни са, а за парите си нямат равни. Зема си поръчам още едни, че догодина не е ясно дали ще ги има.
Хм,хм...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Доволен 'щото изобщо успях да го намеря въпреки истерията покрай "кризата" от "недостига" на чипове - Raspberry Pi Compute Module 4, 4GB RAM, 32GB FLASH 
И към него чифт очички, с по два MEMS микрофона, за още един ендпойнт на Джарвисата, тоя път на USB, че гоним повишено ниво на секюрити тоя път

И към него чифт очички, с по два MEMS микрофона, за още един ендпойнт на Джарвисата, тоя път на USB, че гоним повишено ниво на секюрити тоя път

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Моджо написа:Моджо написа:Последните дето още не съм ги счупил са Филипс, shp1900. Имаше ги намалени и на мен са ми екстра. Ползвам ги само у дома. Тия цифки за ушите....ми не, мерси.
Изкараха около година и леко взе да прекъсва единия говорител и затова си взех нови. Пак същите. Перфектни са, а за парите си нямат равни. Зема си поръчам още едни, че догодина не е ясно дали ще ги има.
Имам Philips SHP2000, също като теб са за домашно ползване. Гонят 10-та година и докато са здрави не бих ги сменил.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Най-накрая ми я докараха от САЩ, че по нашия континент цената хич не е приемлива. Марката е Eberlestock, а моделът G3 Phantom. Много добро изпълнение и функционалност. Определено доволен

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Хаха, аз току що поръчах раница на каката от Амазон)). Като дойде ще пиша.
Хм,хм...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
gromovich написа:Най-накрая ми я докараха от САЩ, че по нашия континент цената хич не е приемлива. Марката е Eberlestock, а моделът G3 Phantom. Много добро изпълнение и функционалност. Определено доволен![]()
За лов , туризъм или нещо друго мислиш да я ползваш ?
И да не съм офф
Реших да пробвам( не знам защо чак сега) мерионосови боксерки и чорапи, е повече друго няма да обуя, след като купих по 1бр още другия ден отидох за още 5-6, вярно цената е по-висока от обикновените, но е мега удобно и не спарват, не изпотяват , абе като цяло нямат нищо общо с обикновените боксерки от каквато и да едруга материя, единствения - е че не може да ги переш в пералнята, но там жената да му мисли

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...