Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Войната започна ...
Аз като знам способностите на колегите ми каквито бяха през годините в различните фирми, сериозно смятам, че ако те са екипаж със самолетоносач, бих могъл лесно да го потопя с някоя надуваема лодка и два калашника!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Джордане, талибаните се активизираха след като американците започнаха да се изтеглят. Преди това... не знам какво точно са правили, но няколко години не чувахме нищо за тях, затова предполагам че са си налягали парцалите. Дори сега, когато уж контролират цялата страна, не чувам да нападат летището, където са американците. Ако янките внезапно решат да се върнат в Афганистан, "студентите" с чалмите пак ще се изпокрият в дупките, от които са изпълзяли. Така предполагам.
Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Американците им оставиха оръжие и оборудване за 200 000 армия , щото толкова е тая афганистанска дето американците я плащаха . Освен това стрелба няма щото се договориха за мирно изтегляне като в замяна оставят всичко на място . Вече връщане назад няма за янките , трети път да направят грешката да влязат там едва ли .
https://www.youtube.com/watch?v=xpu6QAUp-zQ
https://www.youtube.com/watch?v=xpu6QAUp-zQ
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Та вчера гледам интервю с новите ръководители на Афганистан и чак журналисти задават въпроса "жените ще могат ли да работят, да се разхождат " и тн въпроси.
Та се сетих, що не зададат този въпрос в Саудитска Арабия?
Според мен, тези в тези страни това им е религията , да си правят каквото пожелаят в държавата си.
Та се сетих, що не зададат този въпрос в Саудитска Арабия?
Според мен, тези в тези страни това им е религията , да си правят каквото пожелаят в държавата си.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Янките е време да разберат че никой освен тях не харесва варени мамули и фъстъчено масло 
Ако краварите не бяха ръчкали там в тоя район нито бежанска криза щеше да има нито европа да се загражда като в обор нито руснаците да си мерят чурките с краварите във сирия и т.н светът щеше да е едно по добро място .

Ако краварите не бяха ръчкали там в тоя район нито бежанска криза щеше да има нито европа да се загражда като в обор нито руснаците да си мерят чурките с краварите във сирия и т.н светът щеше да е едно по добро място .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Jordana написа:Ако краварите не бяха ръчкали там в тоя район нито бежанска криза щеше да има нито европа да се загражда като в обор
То това е целта на играта - чрез бежанската криза косвено да се отслабва Европа. Не руснаците са конкурент на САЩ, а именно европейския съюз. Поне в икономическо отношение де.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Нека Демент Джо да направи един мандат пък ще видим 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Според мен, талибаните се правят на хрисими душички в момента, само за да спечелят време и пари (от наркотиците)! Много скоро ще покажат отново истинското си лице и някой нов ИДИЛ няма да изненада никой! Или по-скоро ще изненада отново всички
Вълка кожата си мени, но нрава не! Щели да гарантират правата на жените, упоменати в Корана
Само където там май няма много такива
(права имам предвид)... Отделно, тези новите били към 50000... За 40млн страна не би трябвало да е проблем да ги 'изчисти', стига да иска... Явно си ги искат!
П.П. Очаквам до 10-ина дена Ердоган пак да цъфне по телевизиите и важните световни срещи с идиотските си виждания/искания !

П.П. Очаквам до 10-ина дена Ердоган пак да цъфне по телевизиите и важните световни срещи с идиотските си виждания/искания !
Последна промяна ildivvy на 19 Авг 2021, 13:29, променена общо 2 пъти
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
И аз така мисля, тепърва ще има гражданска война и да се колят там.
Явно армията не иска да се бие с талибаните - ами им се радват тогава.
Аз не разбрах, президентът им с пълен хеликоптер с долари ли е избягал, или по чехли? Щото има две напълно противоположни новини едновременно...

Явно армията не иска да се бие с талибаните - ами им се радват тогава.
Аз не разбрах, президентът им с пълен хеликоптер с долари ли е избягал, или по чехли? Щото има две напълно противоположни новини едновременно...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
До колкото знам, за талибаните наркотиците са табу. Даже режат глави за това нещо, както е в целият мюсюлмански свят.
Имаше данни, че са палили полетата с опиум.
Имаше данни, че са палили полетата с опиум.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
И аз имам такива спомени, че като бяха на власт миналия път, унищожиха насажденията и спряха производството на наркотици.
Също така гръмнаха някакви стари статуи на Буда, щото се борели срещу идолопоклонничеството...
Целият свят се беше разпищял тогава за тия статуи, били древни културни паметници, ама диваците ги взривиха и така.
Също така гръмнаха някакви стари статуи на Буда, щото се борели срещу идолопоклонничеството...

Целият свят се беше разпищял тогава за тия статуи, били древни културни паметници, ама диваците ги взривиха и така.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Borymeckata написа:..... талибаните се активизираха след като американците започнаха да се изтеглят. Преди това... не знам какво точно са правили, но няколко години не чувахме нищо за тях, затова предполагам че са си налягали парцалите. ..........
Активизирали са се от към 2017та...никой не е обръщал внимание от медиите или са били в мъгла. Но надали Байдън просто е така решава, утре си тръгваме

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Всъщност, те кога са спирали да са активни 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

лет'с хев сом фън

За 20 години да им бяха построили 30-40 дисниленда да го еб@
, и талибаните щяха да са весели и американците щяха да са ''победители''..... отново 

За 20 години да им бяха построили 30-40 дисниленда да го еб@

- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?