Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: Политическа.
Така!
До тука , Славчо не ни излъга с нищо!
Точка!
Два пъти имаше шанс да клекне и да властвува , не го направи!
Направи къдриви грешки , но не избяга от генералната идея!
Тва са факти.
Сега ще видим хъкълбери фин със сала дали ще намери “общи идеи и много ясни цели” с кака
До тука , Славчо не ни излъга с нищо!
Точка!
Два пъти имаше шанс да клекне и да властвува , не го направи!
Направи къдриви грешки , но не избяга от генералната идея!
Тва са факти.
Сега ще видим хъкълбери фин със сала дали ще намери “общи идеи и много ясни цели” с кака

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Borymeckata написа:Аз си мисля, че при едни нови (трети) избори... резултатите на ИТН може доста неприятно да изненадат тия "политолози", дето побързаха да го отпишат... Нищо де, ще видим.
И аз така си мисля

Не че нещо ама наистина човек трябва да съди по делата. От диванче ли ще е, от сарай ли ще е, по фейсбук ли, от джип ли - не ме интересува.
Искам да стане така, че Зак да каже - "Евала, не мърдам от БГ !"
Вярно, може и да си йезиут, да говориш дипломатично, меко, "обрано", да информираш 20 хода напред какво смяташ да правиш, как, с кого, защо...и т.н. Лигавенето да продължава до безкрай - лошо няма. Ама си остава само бла-бла.
А може и без да се обясняваш много да свършиш работа.
Аз понеже съм от втория тип /какви ли не оплаквания е имало от мен от клиенти, ама никога за зле свършена работа, се за други глупости/ имам разбирането към ИТН и бих им дал шанс. Поне на фона на другите това е "различното".
Ся Месии ли ще излязат, Царе ли, Бойковци ли - ще видим.
Да си повторя, че не съм симпатизант на ИТН и не съм гласувал за тях.
Хм,хм...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
FaceOff написа:Той да не ми заобикаля въпросите, и да ми извърта думите.. честно..
Ако разгърнеш темата назад и аз съм ти задал един куп въпроси които ти се правиш, че не виждаш. Не мисля повече с теб да се обяснявам. Както казах на есен пак са Славчо гласа и толкова.

Borymeckata написа:Ако разбирам възмущението ви правилно, Слави е много виновен, защото се опитва да направи нещо сам, само със своите депутати, колкото са там. Още се мотае, не влиза в пазарлъци с другите партии, не иска бързо да ни спретне една нова тройна коалиция и с нея сигурно да яхне властта - какъв мръсник, разбираш ли...![]()
И ти доста сериозно не разбираш явно как работят изборите. Това че си "спечелил" не те прави едноличен победител с право на управление. Утре ще влезнат 10 партии с по 10 процента и една с 11, тая с 11 еднолично ли ще си прави кабинети и ще си развява коня?? Няма как да правиш правителство с меко казано спорни хора и без да се съобразяваш с никого. Просто няма как да стане, тея хора от другите партии и те са поели ангажимент с някаква програма пред избирателите си и не могат да клякат пред всеки его-маняк. Защото лично аз като избирател щях да се чувствам предаден от партията която съм подкрепил ако беше гласувала за това недоразумение кабинета на итн. Ако беше изкарал нормални хора, ако не ги въртеше едни и същи между министерствата, ако бяха седнали да изготвят една ясно разписана програма на това правителство, ама не ще пратим македонец в космоса, ами точка по точка ще направим тва тва и тва, ще го направим за 6-8-10 месеца и после ще се разпуснем. И после се бяха подписали отдолу, да, тогава щях да съм ок с него. Сега обаче не съм.
А вие щом не се чувствате предадени от пробутването на хора като Петър Илиев наляво надясно в министерствата, аз бих се чувствал така, ама вас сигурно си ви кефи пича

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Не ми се разгръща, щото не помня такъв случай, посочи ти! И това е пак заобикаляне..
Не, за костов ще гласувам тоя път! Или за пеевски!? 

Абе, то и чат имаше, пък няма, та и за тия 40 страници да не се окаже същото

Абе, то и чат имаше, пък няма, та и за тия 40 страници да не се окаже същото
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ми честно казано дали е преписал и преписал ли е изобщо според мен не е много сигурно.
Тва че некой нещо е казал не го прави истина.
Не че го защитавам човека ама така по медиите разни пишат, говорят и мое те изкарат , че си гей или убиец или извратен. Иди се обяснявай после, че не си.
Аз на приказки не вярвам - Факти, доказателства, а не бля бля , ЕЖК и кака Ганка обидената.
А дори и така да е. Преписал - ми хубаво, преписал е - кофти, лошо, укоримо.
Ама само това ли е ?
Щото аз и други работи разбрах за тоз човек , които не са лоши. И имат превес над това, че е преписал нещо си , някога, може би евентуално.
Като допреди час не го знаех и кой е между другото, че политката не ме вълнува особено докато е бля бля..
Тва че некой нещо е казал не го прави истина.
Не че го защитавам човека ама така по медиите разни пишат, говорят и мое те изкарат , че си гей или убиец или извратен. Иди се обяснявай после, че не си.
Аз на приказки не вярвам - Факти, доказателства, а не бля бля , ЕЖК и кака Ганка обидената.
А дори и така да е. Преписал - ми хубаво, преписал е - кофти, лошо, укоримо.
Ама само това ли е ?
Щото аз и други работи разбрах за тоз човек , които не са лоши. И имат превес над това, че е преписал нещо си , някога, може би евентуално.
Като допреди час не го знаех и кой е между другото, че политката не ме вълнува особено докато е бля бля..
Последна промяна Моджо на 10 Авг 2021, 15:15, променена общо 1 път
Хм,хм...
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Шнорхела дрисна , слафчу си прибира пудела и отиваме на избори . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Баш предателят вика на другите предатели 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- FaceOff
- ентусиаст
-
По-големи пудели от тия тримцата не знам

Славчо се държи като мутра wannabe в дискотека в студентски град ... с 60 кинта в джоба иска да си купи бутилка уиски за която му трябват 121лв ... ама седи и се кара с и на всеки.
FaceOFF, дано взимаш пари за това тролене, защото се видя, че Слави няма кадровия ресурс да управлява държавата, както и необходимите гласове. Ако си Тошко Йорданов, защото се държиш като него, се надявам да не ме съдиш
Изборите са очаквани!

FaceOFF, дано взимаш пари за това тролене, защото се видя, че Слави няма кадровия ресурс да управлява държавата, както и необходимите гласове. Ако си Тошко Йорданов, защото се държиш като него, се надявам да не ме съдиш

Изборите са очаквани!
- FaceOff
- ентусиаст
-
Разкри ме! Същото обаче си мисля за няколко други тук, дано да са на хранилка, че иначе не си го обяснявам.. Абе, чудя се, що си наруших правилото да не влизам тук, и не го бях правил с години, ама на..
Моето било тролене?

Моето било тролене?

Може ли някой да ми обесни какво следва от тук нататък ?
Избори до безкрай, или пак да дойдат старите муцуни ?
Избори до безкрай, или пак да дойдат старите муцуни ?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Никой не знае.
Трети мандат БСП правят заявка за най-умният и родолюбив ход в историята си, да оставят служебното за постоянно.
Ама пък там ГЕРБ и ДПС ще са контра и вероятно ИТН ще имат решаващо значение и може да се спасят от предизвестената им скорошна политическа(и надявам се медийна) смърт.
Трети мандат БСП правят заявка за най-умният и родолюбив ход в историята си, да оставят служебното за постоянно.
Ама пък там ГЕРБ и ДПС ще са контра и вероятно ИТН ще имат решаващо значение и може да се спасят от предизвестената им скорошна политическа(и надявам се медийна) смърт.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Следва Радев да чукне една партия ...ииии....2 в 1 или с 1 куршум два заека 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Разумното решение беше да изберат кабинет със къс хоризонт 8-10 месеца . Но чалгата се запъна и другото разумно е да оставят служебния кабинет до пролетта с мандата на БСП . Ако чалгата прецака и тази възможност ноември избори две в едно за президент и парламент .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !