Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Политическа.
Някои хора още не могат да разберат че България е парламентарна република . Решения се вземат в парламента и правителството не на диванчето на слафчу . Остригания пудел вчера пак нещо пелтечеше за баница дето не я давали затова протеста ги бойкотира ...никаква аналогия ли не виждате с доган и баницата дето раздаваше ? Калинките на слафчу явно са си повярвали че държат някаква баница и другите искат да им я вземат . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Jordana написа:Някои хора още не могат да разберат че България е парламентарна република . Решения се вземат в парламента и правителството не на диванчето на слафчу . Остригания пудел вчера пак нещо пелтечеше за баница дето не я давали затова протеста ги бойкотира ...никаква аналогия ли не виждате с доган и баницата дето раздаваше ? Калинките на слафчу явно са си повярвали че държат някаква баница и другите искат да им я вземат .
Опорки, опорки, и пак опорки..
Някоите хора, дет не знаели, че България е парламентарна република върнаха журналистите в парламента, и ги извадиха от мазето, където боко и сие ги бяха вкарали.. Не ви ли омръзнаха тия глупости, как слафчу оправлявал от диванче, от фейсбук?? Ти ще ми говориш, че решенията се взимали в парламента??

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
FaceOff написа:Досега не ти пречеше, че се взимат в жипа???
А на теб явно не просто не ти е пречело, ами направо ти е харесвало щом си избра същия толуп?

- FaceOff
- ентусиаст
-
Всички минавате някви курсове как да изппачавате думите 
'Същия'?? КАжи честно? И с какво го оприличаваш на бпйко? Само не ми казвай диванчето и фейса..

'Същия'?? КАжи честно? И с какво го оприличаваш на бпйко? Само не ми казвай диванчето и фейса..
- FaceOff
- ентусиаст
-
Партийните решения са си партийни, и си е само тяхна работа къде се взимат!
Докато доскоро парламент НЯМАШЕ, ИМАШЕ БОЙКОЛАНДИЯ!
Докато доскоро парламент НЯМАШЕ, ИМАШЕ БОЙКОЛАНДИЯ!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Мен ме кефи как Бойко, каквото и да направи - не е виновен.
А Слави - обратно, каквото и да (не) направи, все е виновен.
Ама дайте да не се караме за политика, тъпо е...

Ама дайте да не се караме за политика, тъпо е...

Excellent! Steven is my name!
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
FaceOff написа:Всички минавате някви курсове как да изппачавате думите
Ако ти не виждаш приликите не мога да ти помогна. Но явно всички тука сме платени, тролове, малоумни...само ти и още 1-2ма сте с акъла си и ги разбирате нещата. Няма проблеми, живи и здрави на есен па си гласувайте за шоуто и им се радвайте на представленията

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Borymeckata написа:Мен ме кефи как Бойко, каквото и да направи - не е виновен.
Ама дайте да не се караме за политика, тъпо е...![]()
Стига де човече, ти си разумно мислещ, от тебе очаквам малко по-дълбоко да ги виждаш нещата. Къде го видя това, че Бойко не е виновен, от това че хиляди хора висяха по площадите една година искайки да го махнат? И Слави е виновен в това, че претендира за различност, претендира че знае как да върне нормалността в държавата. Обаче какво прави, изживява се като последна инстанция и не се съобразява с останалите от които зависи дефакто, изкарва хора от нафталина, или нови такива които очевидно не стават за политиката по една или друга причина(най-вече щото са мошеници на дребно и или ще излъжат за някоя докторантура или ще препишат някоя книга), върти министри м/у министерства претендирайки за "експертност", ква експертност има човек за да е днеска здравен министър утре на образованието?

И не тука аргумента че до сега сме изяли една кофа с лайна, кво сега се дърпаме от 2 канчета не върви! Ако си тука да се изживяваш като месия, лайната си ги дръж. А на нас ще ни сервираш нещо нормално, може да не е черен хайвер, ама поне едни бъркани яйца да са...
- FaceOff
- ентусиаст
-
Хайде де, покажи ми ги, явно аз съм малоуменb_u_b_o написа:FaceOff написа:Всички минавате някви курсове как да изппачавате думите
Ако ти не виждаш приликите не мога да ти помогна. Но явно всички тука сме платени, тролове, малоумни...само ти и още 1-2ма сте с акъла си и ги разбирате нещата. Няма проблеми, живи и здрави на есен па си гласувайте за шоуто и им се радвайте на представленията
- FaceOff
- ентусиаст
-
b_u_b_o написа:Borymeckata написа:Мен ме кефи как Бойко, каквото и да направи - не е виновен.
Ама дайте да не се караме за политика, тъпо е...![]()
Стига де човече, ти си разумно мислещ, от тебе очаквам малко по-дълбоко да ги виждаш нещата. Къде го видя това, че Бойко не е виновен, от това че хиляди хора висяха по площадите една година искайки да го махнат? И Слави е виновен в това, че претендира за различност, претендира че знае как да върне нормалността в държавата. Обаче какво прави, изживява се като последна инстанция и не се съобразява с останалите от които зависи дефакто, изкарва хора от нафталина, или нови такива които очевидно не стават за политиката по една или друга причина(най-вече щото са мошеници на дребно и или ще излъжат за някоя докторантура или ще препишат някоя книга), върти министри м/у министерства претендирайки за "експертност", ква експертност има човек за да е днеска здравен министър утре на образованието?![]()
И не тука аргумента че до сега сме изяли една кофа с лайна, кво сега се дърпаме от 2 канчета не върви! Ако си тука да се изживяваш като месия, лайната си ги дръж. А на нас ще ни сервираш нещо нормално, може да не е черен хайвер, ама поне едни бъркани яйца да са...
Хиляди хора висяха няколко ДНИ по площадите, ЛИЧНО ги виждах всеки ден! И бяха провокирани от действията на гешев, не на бойко! Голяма част от тия хора бяха по площадите и 2013, когато манолова предложи пеевски, и когато тия хора видяха как същата тая манолова яхва протеста се отръпнаха, и я правиха на чучело, каквото е! И да, познавам хора, на които се плащаше да са там! Една шайка нахалници яхнаха тоя 'протест' за да се наместят в парламента, и тоя фашист хаджигенов заплашваше катаджиите на магистрала Марица, че щял да се върне за тях!????!?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Бубо, не знам как имаш мерви да се занимаваш, честно 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- FaceOff
- ентусиаст
-
Той да не ми заобикаля въпросите, и да ми извърта думите.. честно..
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Само да вметна, въпросният Хаджигенов го познавам (наистина - задочно) от един друг форум за милитария и антиквариат. Там си беше съвсем нормален човек, с чувство за хумор, може би лееекичко провокативен и заядлив, но пак казвам - нищо фрапиращо. Откъде му дойде тоя мерак да се набърка в политиката - нямам идея.
Слави е нов в политиката, нормално е да прави грешки, особено като цяла сюрия политолози го е зяпнала в устата и му претегля и тълкива всяка дума, че даже и мълчанието му се анализира... Слави каже нещо - веднага анализи какво точно е казал, какво може да значи това, или какво е искал да каже... Спечелил е честно изборите - да му дадем някакъв... гратисен период да го наречем, кредит на доверие. Да му отпуснем 100 дни примерно, да видим какво ще (няма) да направи за това време и после да го критикуваме. Щото сега се получава, че оплакваме неродения Иванчо. Той още нищо реално не е направил, но вече е виновен за всичко. Щял да донесе промяна. Е, това не става веднага, на момента. Оставете го да поработи за въпросната промяна и после да гледаме резултатите. Щото сега го плюем, а резултати още няма никакви, и няма как да има за това време.
Ако разбирам възмущението ви правилно, Слави е много виновен, защото се опитва да направи нещо сам, само със своите депутати, колкото са там. Още се мотае, не влиза в пазарлъци с другите партии, не иска бързо да ни спретне една нова тройна коалиция и с нея сигурно да яхне властта - какъв мръсник, разбираш ли...

Слави е нов в политиката, нормално е да прави грешки, особено като цяла сюрия политолози го е зяпнала в устата и му претегля и тълкива всяка дума, че даже и мълчанието му се анализира... Слави каже нещо - веднага анализи какво точно е казал, какво може да значи това, или какво е искал да каже... Спечелил е честно изборите - да му дадем някакъв... гратисен период да го наречем, кредит на доверие. Да му отпуснем 100 дни примерно, да видим какво ще (няма) да направи за това време и после да го критикуваме. Щото сега се получава, че оплакваме неродения Иванчо. Той още нищо реално не е направил, но вече е виновен за всичко. Щял да донесе промяна. Е, това не става веднага, на момента. Оставете го да поработи за въпросната промяна и после да гледаме резултатите. Щото сега го плюем, а резултати още няма никакви, и няма как да има за това време.
Ако разбирам възмущението ви правилно, Слави е много виновен, защото се опитва да направи нещо сам, само със своите депутати, колкото са там. Още се мотае, не влиза в пазарлъци с другите партии, не иска бързо да ни спретне една нова тройна коалиция и с нея сигурно да яхне властта - какъв мръсник, разбираш ли...

Последна промяна Borymeckata на 10 Авг 2021, 14:21, променена общо 1 път
- FaceOff
- ентусиаст
-
Евала, думи на абсолютно трезво мислещ човек, а не облъчен от опорки промит мозък! Между другото, споко, няма да има правителство на итн, поне в този парламент 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз си мисля, че при едни нови (трети) избори... резултатите на ИТН може доста неприятно да изненадат тия "политолози", дето побързаха да го отпишат... Нищо де, ще видим.