ПАЗЕТЕ СЕ КОЛЕГИ
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Боят не е решение колеги! наистина 60-70% от родните шьофьори са некадърници и ни късат нервите но мислиш ли че си проминил нещо в навиците му получини от примера на баща му дяод му.......
Благодари се на рефлексите си и както сам апелира да си отваряме очите на четири че колкото и да ги бием оправия няма
Благодари се на рефлексите си и както сам апелира да си отваряме очите на четири че колкото и да ги бием оправия няма

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
на няколко пъти съм се канел да гоня такива индивиди,но приятелката винаги ме спираше с думите "бъди по-умен не бъди като тях!"...е последния път той сам си спря в мен,не го гонех
и винаги следва голямото НО...господина забравил да си поднови гражданската...като изляза от бокса честно казано незнам,сигурно със страх ще карам и в същото време с хъс да пребия поредния селяк с подобна постъпка

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Tvrrr написа:
Така е, баце ама някой шът просто идва в повече!
Съгласен, ма що трябва да падаш на тяхното ниво (простотия), че да им показваш, че са сгрешили.... това е като при съдиите - кога и да го биеш, все е късно.... няма да му оправи шофирлъка... по-скоро е хубаво да те чуе как му казваш "да ти свирне водната помпа, дано...", или "скоро ше ти дойда на 40-дни, да знаеш..." - ше му стане много по-"гот"....
..........
Аз често обръщам по такива тъпанари и стоят като телета и гледат и се пулят да се смееш ли да ревеш ли да го биеш ли, но в твоя случай трябвало да набиеш и другите 2-ма профилактично да знаят следващия път и те да се оглеждат не само да се возят 

- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
Същата ситуация- голям главен път с 4 ленти- води към изхода на града- пред нас бакшиш с Клио даде десен мигач и лезе в дясна лента- човекът, с който бяхме газ в средната лента и изведнъж ония с още цъкащ десен мигач се изсили и направи обратен завой- съответно моя човек на спириачките и як клаксон на бакшиша, при което онзи също взе да свирка и да ни говори нещо досат разпалено от вътре- добре, че опела спря та иначе щеще си говори на друго място, защото го целехмо във вратите директно.
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
bawareca написа:Абе ако ви чете някой кво сте писали , ще си помисли че вие грешки не правитеВ което дълбоко се съмнявам
Ти докато беше в България оправяше на половината форум грешките

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Тоя гаранция по професия е или такси или кара маршрутка
аман от тия бе на мен вече два пъти ми се разминава на косъм да не ме размажат
Ама боя няма да помогне по-добре да му теглиш една къса-дълга и
да си продължиш

Ама боя няма да помогне по-добре да му теглиш една къса-дълга и
да си продължиш

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Боят не е решението на този проблем,но от друга страна е едно временно успокоение 

'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2