ПАЗЕТЕ СЕ КОЛЕГИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 31 Яну 2007, 0:39

Боят не е решение колеги! наистина 60-70% от родните шьофьори са некадърници и ни късат нервите но мислиш ли че си проминил нещо в навиците му получини от примера на баща му дяод му.......
Благодари се на рефлексите си и както сам апелира да си отваряме очите на четири че колкото и да ги бием оправия няма :evil:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 31 Яну 2007, 0:42

на няколко пъти съм се канел да гоня такива индивиди,но приятелката винаги ме спираше с думите "бъди по-умен не бъди като тях!"...е последния път той сам си спря в мен,не го гонех :mhihi: :mhihi: и винаги следва голямото НО...господина забравил да си поднови гражданската...като изляза от бокса честно казано незнам,сигурно със страх ще карам и в същото време с хъс да пребия поредния селяк с подобна постъпка
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 31 Яну 2007, 1:12

Tvrrr написа:
Така е, баце ама някой шът просто идва в повече! :evil:

Съгласен, ма що трябва да падаш на тяхното ниво (простотия), че да им показваш, че са сгрешили.... това е като при съдиите - кога и да го биеш, все е късно.... няма да му оправи шофирлъка... по-скоро е хубаво да те чуе как му казваш "да ти свирне водната помпа, дано...", или "скоро ше ти дойда на 40-дни, да знаеш..." - ше му стане много по-"гот"....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 31 Яну 2007, 1:49

аз си имам един любим знак с ръка-т"и акъл имаш ли" :mhihi: и гледаш как сулио и пулио си гълтат и езика и храчката :mhihi:
пс:па най- ми е любимо кат видя ако се вози неква жена там как се почват едни опяввания,едни клетви по посока на любимия мъж :mhihi:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 31 Яну 2007, 5:40

Абе ако ви чете някой кво сте писали , ще си помисли че вие грешки не правите :shock: В което дълбоко се съмнявам :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

..........

Мнение от euroto » 31 Яну 2007, 10:00

Аз често обръщам по такива тъпанари и стоят като телета и гледат и се пулят да се смееш ли да ревеш ли да го биеш ли, но в твоя случай трябвало да набиеш и другите 2-ма профилактично да знаят следващия път и те да се оглеждат не само да се возят :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 31 Яну 2007, 13:06

Същата ситуация- голям главен път с 4 ленти- води към изхода на града- пред нас бакшиш с Клио даде десен мигач и лезе в дясна лента- човекът, с който бяхме газ в средната лента и изведнъж ония с още цъкащ десен мигач се изсили и направи обратен завой- съответно моя човек на спириачките и як клаксон на бакшиша, при което онзи също взе да свирка и да ни говори нещо досат разпалено от вътре- добре, че опела спря та иначе щеще си говори на друго място, защото го целехмо във вратите директно.
Изображение

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 31 Яну 2007, 13:19

Пълно е с некадърници по пътя момчета трябва да караме и место тях като сме зад волана :arrow: :mhihi: :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 31 Яну 2007, 14:22

bawareca написа:Абе ако ви чете някой кво сте писали , ще си помисли че вие грешки не правите :shock: В което дълбоко се съмнявам :mhihi:

Ти докато беше в България оправяше на половината форум грешките :mhihi: В сервиза си беше като мини-сбирка на бмв-та от форума
Изображение

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 31 Яну 2007, 20:00

Тоя гаранция по професия е или такси или кара маршрутка :mhihi: :mhihi: аман от тия бе на мен вече два пъти ми се разминава на косъм да не ме размажат :confused:
Ама боя няма да помогне по-добре да му теглиш една къса-дълга и
да си продължиш :)
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 31 Яну 2007, 20:15

Боят не е решението на този проблем,но от друга страна е едно временно успокоение :twisted:
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

Предишна

Назад към Извън Темата