Политическа.
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Политическа.
Kroki написа:То който и да дойде, важното е да се хейти.
Нидей рива, че хейтят градския

Аз съм притеснен за образованието малко, щото и без това ни е топ.
Тая 31г мацка вирусоложка , учила и живяла в чужбина какво аджеба знае и отбира от БГ образование … или да не хейтя

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
K_Ilkov написа:Тая 31г мацка вирусоложка , учила и живяла в чужбина какво аджеба знае и отбира от БГ образование … или да не хейтя
Мен ме притеснява факта, че преди 1 месец я предлагаха за министър на здравеопазването. Как да го тълкуваме това - "Имаме тука едни хора дето трябва да уредим с министерски кресла, пък в което министерство дойде в това."? Ако и това правителство не мине да я чакаме мацката за вътрешен министър на есен

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Така е, не е маловажно че ги местят по дъската като на "Не се сърди човече", барем е имала някаква експертиза там …
Ама образование, освен, че доскоро е била от страна на получаващите образование - нищо … ебаси …
Какъв авторитет и възможности за съставяне на екип може да има тази женица не мога да си представя
Ако има видео от кастинга бих гледал да видя как се е представила там поне
Ама образование, освен, че доскоро е била от страна на получаващите образование - нищо … ебаси …
Какъв авторитет и възможности за съставяне на екип може да има тази женица не мога да си представя

Ако има видео от кастинга бих гледал да видя как се е представила там поне

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Е а тоя Пепи преписвача(нищо не казвам за плагиатство ако Тошко чете форума да не вземе да ме осъди
) дето щеше да е правосъден министър, после аха да стане кандидат премиер ама в крайна сметка ще върти "реформи" в МВР
Радващото за мен е, че вече 3-4 човека чувам гласували за Слави да дават заден от подкрепата си. Хубаво щеше да е да бяха помислили още преди това, ама не ги обвинявам...2009та и аз гласувах за Боко щото да не дойдат пак БСП

Радващото за мен е, че вече 3-4 човека чувам гласували за Слави да дават заден от подкрепата си. Хубаво щеше да е да бяха помислили още преди това, ама не ги обвинявам...2009та и аз гласувах за Боко щото да не дойдат пак БСП

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
В нашата действителност, да не сбъркаш е доста трудно, аз пък тогава не съм гласувал защото "няма за кого", което също е лошо решение …
Разочаровани от Слави се надявам и аз да има та малко да се намали вота за него на следващите избори и да си отиде там където според мен е искал - в парламента с 20-30 плямпалници и опозиция на статуквото като от 22,30 както си е свикнал …
Лошото е, че народа очевидно много кълве на популизъм - царе, мутри, патриоти … всякаква паплач се извървя през тоя парламент и опорочи държавност и све
Разочаровани от Слави се надявам и аз да има та малко да се намали вота за него на следващите избори и да си отиде там където според мен е искал - в парламента с 20-30 плямпалници и опозиция на статуквото като от 22,30 както си е свикнал …
Лошото е, че народа очевидно много кълве на популизъм - царе, мутри, патриоти … всякаква паплач се извървя през тоя парламент и опорочи държавност и све

...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Отличен коментар от фб по повод коментара на БСП, че биха оставили служебния кабинет
Сега вече стана истински интересно! БСП надигра Трифонов и направи онова, което трябваше да направи Трифонов. А именно - Трифонов трябваше да предложи служебния кабинет като редовен (с някои промени, които да се договорят с останалите), при условие, че той ще функционира година-две и след това ще бъде заменен от кабинет на Трифонов. Колкото да се свърши най-тежката работа, с която повечето служебни министри очевидно се справят много добре. Както знаем, практиката на американските военни е да не сменят онези неща, които работят добре. Сега е война и служебния кабинет очевидно работи добре.
Дали от неопитност или от зависимости - само те си знаят заради кое точно, - от ИТН не пожелаха да направят най-доброто и за държавата, и за тях самите (това, което вече описах по-горе). БСП ги надигра, по всички правила и докато ИТН държаха по-силните карти! Със сигурност на БСП много им се иска да предложат свои лица за всички позиции, които да са различни от служебния кабинет, но преглъщат егото се (нещо, което Трифонов и хората му видимо не могат да направят) и прилагат кризисното предложение на ИБНИ!
Да видим, дали кабинетът на ИТН ще мине или няма, както не би минал във всяка нормална държава, в която някой политически играч се държи като ИТН и - служебният кабинет става изход както при нови избори, така и при връчване на трети мандат. Естествено - ще се наложат няколко промени, които ДБ, ИБНИ и може би дори ИТН ще поискат, но най-силните министри - Петков, Василев, Рашков, Комитова, Стоилов и още един-двама други ще останат.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ако стане така че временното правителство остане редовно , мисля че е прекалено хубаво за да се случи . Партиите няма да го допуснат особено дпс герб итн дб ...те искат да консумират власта веднага а герб ще бламира всичко което води до стабилен кабинет особено пък този в момента .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Политиката в България, а и според мен в повечето подобни държави си е едно състезание с награди, без да има никакво значение кой е "победил.
Линията, която се следва е една и съща, без значение кой управлява.
Нещо, като състезание по лека атлетика. Състезателите застават на старта и бягат да кажем 100 метра. Имат си почитатели в публиката, които насърчават отделни бегачи или отбор и на края финишират.
Няма никакво значение, кой финишира, въпросният си взима наградата от награденият комитет, без това да променя правилата на състезанието, нито дължината, нито каквото и да е.
Публиката след състезанието може да се сбие, но в крайна сметка, всичко това е едно зрелище.
Постоянно ни набиват в главите, че сме малка държава, че едва ли не не се произвежда нищо и че сравнени с една Германия, която произвежда всичко сме направо за кофата.
Но пък от друга страна, има едни дребни държавици, с население под милион, които нямат нито някакви полезни изкопаеми, нямат никакви ресурси но са най-богатите. Като примери Люксембург, Лихтенщайн и тн.
Линията, която се следва е една и съща, без значение кой управлява.
Нещо, като състезание по лека атлетика. Състезателите застават на старта и бягат да кажем 100 метра. Имат си почитатели в публиката, които насърчават отделни бегачи или отбор и на края финишират.
Няма никакво значение, кой финишира, въпросният си взима наградата от награденият комитет, без това да променя правилата на състезанието, нито дължината, нито каквото и да е.
Публиката след състезанието може да се сбие, но в крайна сметка, всичко това е едно зрелище.
Постоянно ни набиват в главите, че сме малка държава, че едва ли не не се произвежда нищо и че сравнени с една Германия, която произвежда всичко сме направо за кофата.
Но пък от друга страна, има едни дребни държавици, с население под милион, които нямат нито някакви полезни изкопаеми, нямат никакви ресурси но са най-богатите. Като примери Люксембург, Лихтенщайн и тн.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Е.Димитров написа:Постоянно ни набиват в главите, че сме малка държава, че едва ли не не се произвежда нищо и че сравнени с една Германия, която произвежда всичко сме направо за кофата.
Е.Димитров написа:... Като примери Люксембург, Лихтенщайн и тн.
Е.Димитров написа:...Люксембург, Лихтенщайн.

Не се заяждам, просто това сравнение с точно тия двете е скандално

Те са на първо и второ място по БВП на човек в света, като това вероятно няма да се промени скоро и си има много причини да е така.
Нали не си го мислиш сериозно това, да сравняваш цървуланска държава населена с примати с обществата на Люксембург и Лихтенщайн

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Bogat-Beden
-
-
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Между другото, правиш му реклама. Не го бях гледал и ми хареса

Само едно пропуснах, в началото или в края каза къде си е уредил децата?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
zAcK написа:Е.Димитров написа:Постоянно ни набиват в главите, че сме малка държава, че едва ли не не се произвежда нищо и че сравнени с една Германия, която произвежда всичко сме направо за кофата.
Но пък от друга страна, има едни дребни държавици, с население под милион, които нямат нито някакви полезни изкопаеми, нямат никакви ресурси но са най-богатите. Като примери Люксембург, Лихтенщайн и тн.Е.Димитров написа:... Като примери Люксембург, Лихтенщайн и тн.Е.Димитров написа:...Люксембург, Лихтенщайн.
![]()
![]()
![]()
Не се заяждам, просто това сравнение с точно тия двете е скандално
Те са на първо и второ място по БВП на човек в света, като това вероятно няма да се промени скоро и си има много причини да е така.
Нали не си го мислиш сериозно това, да сравняваш цървуланска държава населена с примати с обществата на Люксембург и Лихтенщайн![]()
![]()
Тезата ми е, че обясняват, че сме малка държава с никакво производство и за това не сме богати.
А въпросните дори камъните в градините си ги вкарват от чужбина, а са най-богати.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Аз пък не разбирам какво толкова се влюби народа в тва служебно правителство, фуражки, левичари и тук таме някое по-добро попадение от към кадри. Почнаха силно с разни "чистки", ама дали не смени просто на боко хората с наши хора не е ясно. Главната фуражка даже си бутнал децата в държавни фирми още предния път като беше служебен министър. Еми сори ама на такива хора няма как да се "кефя", тия малките терикатлъци говорят много за един човек и поне в моите разбирания ако си готов с тях да направиш компромис със себе си, си готов на по-лоши неща. За умствените възможности и компетентността на военните ще се въздържа да говоря, че е грозна работа там 

- Bogat-Beden
-
-
Ами тъжно е, ама представи си колко зле са били предишните..
Отделно ти за три месеца видя ли някой да е свършил и десета от това, глупости че са само чистки, ББР малко ли беше, изборите малко ли е?
Комисиите със разкрития малко ли са?
Уволнените дезертьори от най-важните служби?
За акъла също съм съгласен, ама най-важното е характерът, не само в политиката, а и в живота.
А Сламен Петров е точно най-неподходящият зубър комплексар, тотално неможещ и нежелаещ да се бори с октопода, който е супер жизнен и могъщ все още..
Отделно, че е бета характер и вече го унижават публично тошо хлебарката и Дългия комплексар
Отделно ти за три месеца видя ли някой да е свършил и десета от това, глупости че са само чистки, ББР малко ли беше, изборите малко ли е?
Комисиите със разкрития малко ли са?
Уволнените дезертьори от най-важните служби?
За акъла също съм съгласен, ама най-важното е характерът, не само в политиката, а и в живота.
А Сламен Петров е точно най-неподходящият зубър комплексар, тотално неможещ и нежелаещ да се бори с октопода, който е супер жизнен и могъщ все още..
Отделно, че е бета характер и вече го унижават публично тошо хлебарката и Дългия комплексар

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Съгласен съм, пред кабинета на дългия и аз бих избрал служебния. Просто оставам с впечатлението, че много хора го намират за върха на сладоледа, а за мен не се различава особено от другите...