Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Политическа.

Мнение от b_u_b_o » 14 Юли 2021, 17:07

FaceOff написа:
b_u_b_o написа:
FaceOff написа:Честно, не ви ли е писнало от коалиции?

еле пък с малкия мук начело

баце до гроб..

Точно така, даже сме съседи с него дава ми захар като ми е свършила :mhihi:

Колкото и да не ти се иска, Никито е тотално компрометиран. Участвал не в едно, а в две от доста спорните управления на страната(то всъщност май други нямаме, като гледам така и ще продължи). Ставаш малко като червените бабки дето обясняват как Жан Виденов бил супер свестно момче, ама му скроили шапка :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 14 Юли 2021, 19:40

Borymeckata написа:Ииии... сега става интересно...

https://dnes.dir.bg/na-fokus/vreme-za-smetki-okonchatelno-razpredelenie-na-silite-v-46-oto-ns

ИТН - 65 депутата;
ГЕРБ - 63;
БСП - 36;
ДБ - 34;
ДПС - 29;
ИМВ - 13;

Общо: 240.

Хайде сега да видим как ще се разберат. И колко още пъти ще гласуваме... :mhihi: :mhihi:

Има и игра с кворума, някои партии може да се разсърдят и да не влезнат в зала :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 14 Юли 2021, 19:41

Пускам сълза за ПКП :bcry:
https://segabg.com/hot/category-bulgari ... -e-deputat
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Юли 2021, 20:10

Точно в десетката (без иво инджев)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Юли 2021, 20:12

https://www.euronews.com/2021/07/02/ire ... nified-pos

Ирландия, Унгария и Естония, явно са единствените, където ще може да се прави бизнес в Европа скоро.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 14 Юли 2021, 20:50

:mhihi:

"Има един много хубав момент в цялата суматоха около това ще има/няма да има правителство. И той е в сащисаните физиономии на политическия умнокрасивитет. Възхитени от добрия си изборен резултат, активистите на ДБ вече се виждаха кой министър, кой посланик, кой / в краен случай/ директор на дирекция. Чакаха само Слави да ги покани, за да му обяснят те как да му изглежда правителството и как се управлява. Щото никой друг извън ДБ не я знае и може тази работа с управлението. А Слави просто не ги отрази. Мина край умнокрасивитета като през турско гробище. И ето че сега "носителите на експертизата" вместо да получат главните роли, отново са в миманса. Дори само заради това си струва да се гледа шоуто. "

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 14 Юли 2021, 21:45

От тва дето си постнал лъха на
"Ше си запаля къщата да изгори на Вуте плевнята ..."

Сигурно е страшно хитър ход, това което прави Слави ... не знам , обаче не е нито отговорно нито държавническо след всички заявки от негова страна

За съжаление явно още не сме ударили дъното ....
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 14 Юли 2021, 21:47

FaceOff написа:Честно, не ви ли е писнало от коалиции? От златни пръсти, насрани патриоте, яне яневци, бензинджии, аптекари, разцепени на 8 сдс-та, бивши, настоящи и сякви министри на бойко, генерали, кой предложи пеевчовци и всичката тая сган?? Искате си ги и това си е! И когато се появи нещо различно просто не може да го приемете, не е в модела ти за мене аз за теб.. Не бил казал това, не бил казал онова.. всичко е казано стотици и хиляди пъти, и освен това е написано, стига да има кой да чете. Не бил отговарял на въпроси,.. отгаварял е достатъчно пъти. Щял да управлява през фейсбук.. е друго си е да прекъснем всички телевизии, щото баце има нещо да каже.. Бил обявил правителството от кабеларката си.. ми да си избере някоя от пеевските телевизии ли??
Жалко.. не сме дорасли дотам.. Искаме си ги тиквите и всички гореизброени, искаме си никой да не носи отговорност за нищо!

Лично на мен точно защото ми е писнало, не искам да гледам същото, а той прави точно това...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Юли 2021, 6:55

FaceOff написа:....

Да си най-шумен не означава да си по-прав. :ok: Човек да се зачуди дали не си на хранилка :winky:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 15 Юли 2021, 9:09

vlad0 написа:
FaceOff написа:....

Да си най-шумен не означава да си по-прав. :ok: Човек да се зачуди дали не си на хранилка :winky:

Обичам и мразя безплатно, точно както и в реалността.
В тая връзка преди около две години, когато Слави обави, че ще прави партия, може и в тая тема да беше, изразих ентусиазма си, и бях набеден за трол.. не че не я бях чувал тая дума, но си нямах идея какво точно означава. И на детектор се явявам, че тогава, след като я гугълнах разбрах какво било това..

Обаче се замислих, може и да си прав..
Веднъж взех пари от Тошко ..за няколко сандвича :mhihi:
Последна промяна FaceOff на 15 Юли 2021, 9:27, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 15 Юли 2021, 9:20

Ако не му реди някой друг кабинета, защо не покани Кирил Петков за премиер, Асен Василев за финанси/икономика, Росен Миленов за МВР министър, Рашков/Христо Иванов на правосъдието?
Защото очеизвадно е дал задника, отделно, че при представянето преди месеца на лицата кандидати, Василев не беше там, премиерша гласеше нали? Отделно тия горепосочените не са конформисти и няма да го слушкат, само щото е арогантен комплексар..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Юли 2021, 9:38

Някои от тези са поканени, но са отказали. И с право :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 15 Юли 2021, 9:40

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 15 Юли 2021, 9:47

TNT написа:Някои от тези са поканени, но са отказали. И с право :bchug:

Разбира се, Асен Василев за министър на екологията... :help:
После, тъкмо ремонтираха ББР и нашият иска да я приватизира?? :kuku: :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 15 Юли 2021, 10:08

Чета разни "анализи" из мрежата (а всъщност - мнения на разни хора) и си мисля, че ситуацията е патова. При това разпределение на силите / процентите / депутатите май няма какво да се направи, освен някоя безпринципна и гнусна коалиция, единствено в името на властта и нищо друго. Нови избори няма да променат коренно ситуацията (както каза по-горе колегата) - ще имаме същите проценти, може би с разлика от някакви единици, но нищо съществено различно.

Как може да се излезе от ситуацията (освен с някоя измислена коалиция)? Според мен, ще чакаме някой от играчите да сбърка, да направи някаква глупост, да се компрометира и да отпадне. Или да се появи нови играч, който да обере гласове от старите. Или дори да мобилизира негласувалите, ако може - това би било доста успешен ход, при условие, че тия (негласувалите) са 60% от всички с право на глас.

Ако си спомняте, при едни предишни избори Бойко успя да яхне такава вълна. Тогава бяха пуснали едно изказване на Доган, че той "разпределя порциите в държавата", на среща в някакво село беше. Хората се издразниха, много народ отиде да гласува и поради липса на по-добър - избрахме си Бойко. На тези избори активността беше висока, макар и не рекордна спрямо минали избори. Вероятно никога повече няма да бъде достигнат такъв процент...

Избори през 2009 г.

На 5 юли 2009 г. ГЕРБ печели парламентарните избори с 39,72% от гласовете, повече от два пъти от резултатите на „Коалиция за България“ (17,70%).[18] Според ЦИК избирателната активност за страната е 60,20%. За ГЕРБ дават подкрепата си близо 1,7 млн. български граждани, което осигурява 117 (от 240) мандата в Народното събрание.[20]

Тогава си спомням, че дори закарах майка ми една баба комшийка да гласуват за Бойко (щото ме беше яд на Доган, предимно). Та си мисля, че и сега трябва да стане нещо подобно, за да излезем от патовата ситуация. "Твърдите" гласове за всяка партия винаги са били относително константна бройка - ще спечели този, който успее да мобилизира негласувалите.
Excellent! Steven is my name!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата