Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Политическа.
Bogat-Beden написа:Прекрасен и силно реалистичен анализ.
Така... Според мен, лично и неангажиращо мнение, но този т. нар. "анализ" (тази дума винаги ми навява за нещо анално...) е просто компилация от факти, предположения и откровени измислици. Хайде да "не оплакваме неродения Иванчо", нека изчакаме Слави РРАЛНО да ни излъже или да престъпи някое свое обещание и тогава да го плюем. Става ли?
Наистина, Гьобелс е дефинирал основното правило на пропагандата: че една лъжа, повторена 100 пъти... нали помните? Та не е грешка на всеки ред да наричаш Слави "тъп чалгар", щом това ти носи удовлетворение. Но пак казвам, хайде да почакаме първо да се издъни, и тогава да го плюем.
На Бойко му се радваме... колко? Десетина години има... Всичките му глупости са документирани, шкафчета и изобщо... И няма проблем! Обаче към Слави сме много критични. Още не си е отворил устата да каже какво ще прави и... вече е виновен!
Не съм му фен на Слави и не съм гласувал за него. Дразни ме двойния стандарт - как след толкова години гербаджийство се оказва, че тъпият чалгар е виновен за всичко. Ти да видиш...

Excellent! Steven is my name!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ама не знам въобще защо говориш на "ние", за сърдитковци срещу чужди мнения, може да пробваш в Северна Корея как ще ти понесе, щото тука Бае Тошо нЕма да се връне 
Слави не знам дали е тъп чалгар, аз лично никога не съм ползвал това като обида срещу никого, но нещата при него замирисват на предателство..

Слави не знам дали е тъп чалгар, аз лично никога не съм ползвал това като обида срещу никого, но нещата при него замирисват на предателство..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Bogat-Beden написа:Прекрасен и силно реалистичен анализ.
Колкото и изморително, а и несигурно да е, изчистването на политически негодното може би ще се случи само с избори до дупка.
Ма как, много ясно - ще правим избори докато някой се почувства удовлетворен от резултатите. Баси анализа, баси анализатора

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Не визирам теб лично, а "анализа".
В какво се състои предателството на Слави Трифонов, не разбирам? Говори се за някаква "подмяна" - кой и какво е подменил, поне до този момент?
Възможно е да не съм разбрал нещо и ще се извиня публично тук, във форума, ако незаслужено съм засегнал някого.
В какво се състои предателството на Слави Трифонов, не разбирам? Говори се за някаква "подмяна" - кой и какво е подменил, поне до този момент?
Възможно е да не съм разбрал нещо и ще се извиня публично тук, във форума, ако незаслужено съм засегнал някого.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Не си разбрал
Сбабичосала се била...те всичките са с 4 университета + 4 езика...
Смятай ако са експертно ниво ++, по френски и турски

Сбабичосала се била...те всичките са с 4 университета + 4 езика...
Смятай ако са експертно ниво ++, по френски и турски

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Ако човек помисли малко, ще разбере, че наистина за пръв път има нещо различно.. На Слави му е пределно ясно, че с това правителство на малцинството ще му е много тегаво, ако изобщо се гласува това правителство и ако изобщо изкара повече от няколко месеца.. Дори му се чудя честно казано, но за да не кажем - и предния път върна мандата, сега поне си първа сила, защо го връщаш пак, какво ще чакаш, да имаш 121 депутати ли - та затова си мисля, че прави тази крачка. Другото.. всичко това не изглежда скалъпено за една нощ.. очаквал е и много по-добър резултат, и поне с ДБ да имат 121, макар и с тях да имат доста различия..и резултата си е доста добър бих казал, но чудно ми е какъв би бил при 60 и нагоре процента.. Не казал нищо за каскета в изявлението си.. е, на мен чак ми писна пък да слушам в телевизията му всяка вечер за каскета, и как ще се променят закони в тая насока. Дали ако Доган му дърпа конците няма да го прави и без да издигне точно Николай Василев за премиер?? И с това да си навлече упреците, които очевидно си навлече? Имаше сериозни 'притеснения', че правителството ще е от сценаристи.. поне министъра на културата можеше да е от тях, но не е.. И в крайна сметка е ясно, че някой с управленски опит трябваше да е премиер. Паживьом, увидьем..streetz написа:Bogat-Beden написа:Прекрасен и силно реалистичен анализ.Колкото и изморително, а и несигурно да е, изчистването на политически негодното може би ще се случи само с избори до дупка.
Ма как, много ясно - ще правим избори докато някой се почувства удовлетворен от резултатите. Баси анализа, баси анализатора
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Exclusive89 написа:ildivvy, хората, които гласуват извън страната не са само от Турция... Аз живея в Белгия почти през цялата година, плащам си всички данъци и тук и в България, я кажи защо да не гласувам? Кое те притеснява?
Колеги, 10+г. ни управляваха малоумници и нямаше такова ревАне, както днес
П.П. По-логично е да не гласуват тези, които не могат да пишат и четат... или без средно образование..
Честно казано, притесняват ме повече гласуващите от южната ни съседка! Но няма как да се ограничат само те , пък и наистина мисля, че е по-добре да гласуват само живеещите тук! Просто така го чувствам..!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
FaceOff написа:Ако човек помисли малко, ще разбере, че наистина за пръв път има нещо различно.. На Слави му е пределно ясно, че с това правителство на малцинството ще му е много тегаво, ако изобщо се гласува това правителство и ако изобщо изкара повече от няколко месеца.. Дори му се чудя честно казано, но за да не кажем - и предния път върна мандата, сега поне си първа сила, защо го връщаш пак, какво ще чакаш, да имаш 121 депутати ли - та затова си мисля, че прави тази крачка. Другото.. всичко това не изглежда скалъпено за една нощ.. очаквал е и много по-добър резултат, и поне с ДБ да имат 121, макар и с тях да имат доста различия..и резултата си е доста добър бих казал, но чудно ми е какъв би бил при 60 и нагоре процента.. Не казал нищо за каскета в изявлението си.. е, на мен чак ми писна пък да слушам в телевизията му всяка вечер за каскета, и как ще се променят закони в тая насока. Дали ако Доган му дърпа конците няма да го прави и без да издигне точно Николай Василев за премиер?? И с това да си навлече упреците, които очевидно си навлече? Имаше сериозни 'притеснения', че правителството ще е от сценаристи.. поне министъра на културата можеше да е от тях, но не е.. И в крайна сметка е ясно, че някой с управленски опит трябваше да е премиер. Паживьом, увидьем..streetz написа:Bogat-Beden написа:Прекрасен и силно реалистичен анализ.Колкото и изморително, а и несигурно да е, изчистването на политически негодното може би ще се случи само с избори до дупка.

Ако имаха 121 депутата трите протестърски партии ситуацията щеше да е друга и разговори тогава биха имали смисъл...но тези нарциси (визирам ДБ и Маямата) дето "никога"

Не го защитавам Славиту, но според мен при това раздаване на картите хода му е правилен. То нашият манталитете е такъв, че и Христос да свалиш от небето за министър председател и него ще оплюят

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
nikola59 написа:FaceOff написа:Ако човек помисли малко, ще разбере, че наистина за пръв път има нещо различно.. На Слави му е пределно ясно, че с това правителство на малцинството ще му е много тегаво, ако изобщо се гласува това правителство и ако изобщо изкара повече от няколко месеца.. Дори му се чудя честно казано, но за да не кажем - и предния път върна мандата, сега поне си първа сила, защо го връщаш пак, какво ще чакаш, да имаш 121 депутати ли - та затова си мисля, че прави тази крачка. Другото.. всичко това не изглежда скалъпено за една нощ.. очаквал е и много по-добър резултат, и поне с ДБ да имат 121, макар и с тях да имат доста различия..и резултата си е доста добър бих казал, но чудно ми е какъв би бил при 60 и нагоре процента.. Не казал нищо за каскета в изявлението си.. е, на мен чак ми писна пък да слушам в телевизията му всяка вечер за каскета, и как ще се променят закони в тая насока. Дали ако Доган му дърпа конците няма да го прави и без да издигне точно Николай Василев за премиер?? И с това да си навлече упреците, които очевидно си навлече? Имаше сериозни 'притеснения', че правителството ще е от сценаристи.. поне министъра на културата можеше да е от тях, но не е.. И в крайна сметка е ясно, че някой с управленски опит трябваше да е премиер. Паживьом, увидьем..streetz написа:Bogat-Beden написа:Прекрасен и силно реалистичен анализ.Колкото и изморително, а и несигурно да е, изчистването на политически негодното може би ще се случи само с избори до дупка.
Това беше единственият правилен нестандартен ход, особено след изявленията от статуквото вечерта след изборите, че щяли да имат условия да подкрепят и другите им дежурни глупости. Пресече им "мераците" от раз.
Ако имаха 121 депутата трите протестърски партии ситуацията щеше да е друга и разговори тогава биха имали смисъл...но тези нарциси (визирам ДБ и Маямата) дето "никога"не са били във властта какво очакваха - някакви уговорки/договорки под масата и места в кабинет...., а явно не са разбрали вече толкова време, че ИТН отдавна са заявили - министрите и целият кабинет са инструмента за изпълнение на определени политики подчинени на парламента, и всички разговори ще се водят там пред очите на всички, а не някакви скрити уйдурми. Ама то синдрома на тиквата тези 12 год. явно е променил мисленето та си мечтаят. И щяха да си мечтаят само. Ако не се бе появила ИТН щеше отново да има следващите 12 год. пак от същото. Чакали да им каже за каскета в изявлението и всичко това дето е говорено хиляди пъти вече. Та то е ясно и повтаряно хиляди пъти, но те не го чули днес. Луда работа направо.
Не го защитавам Славиту, но според мен при това раздаване на картите хода му е правилен. То нашият манталитете е такъв, че и Христос да свалиш от небето за министър председател и него ще оплюятИ едно друго мерило - кафявите - колкото повече го плюят, толкова повече означава, че ходовете са му правилни. А какво ще бъде - времето ще покаже.
Пълни стъкмистики.
Премиерчето му е един от най-големите схемаджии, част от екипа и те. Ходове, модове. Дрън, дрън.
Същата сган с ново име. Ако не целеше усвояване и пълнене на чекмеджета, щеше ли да сложи такъв изпечен усвоител за премиер...

Тоя е толкова безскруполен, че като му видиш ехидната физиономия и знаеш, че може да подмине и Тиквун по пълнене на чекмеджетата.......
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Кандидат премиерчето си е конформист, а Славуца май си е опортюнист..
Избори наесен, няма друг вариант, поне си имаме читаво служебно правителство (с неправилен мин. на правосъдието, не е на място тоя
..)
Най-добре е Радев да се замисли за негов проект, ще измете безапелационно всичката вмирисана измет и палячовци, той да стане премиер, а Бойко Рашков главен прокурор.
Избори наесен, няма друг вариант, поне си имаме читаво служебно правителство (с неправилен мин. на правосъдието, не е на място тоя

Най-добре е Радев да се замисли за негов проект, ще измете безапелационно всичката вмирисана измет и палячовци, той да стане премиер, а Бойко Рашков главен прокурор.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Bogat-Beden написа:Кандидат премиерчето си е конформист, а Славуца май си е опортюнист.
За мен конформизъм и опортюнизъм е едно и също - нагаждачество, безпринципно приспособяване. И да има някаква разлика, тя е в нюансите...

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
не вярвам да са толкова тъпи, че да не предвидят реакцията относно Николай Василев... интересна е целта на занятието 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
vicho написа:не вярвам да са толкова тъпи, че да не предвидят реакцията относно Николай Василев... интересна е целта на занятието
Единия вариант е това което привижда тиквата, наистина да предлагат неизбираем кабинет за да отбият номера, да не мине и да остане служебното правителство. Другия, също доста вероятен за мен, е Славчо да си е пОвервал повечко, че в него е и хляба, в него е и ножа и другите ще му се кланят ако не искат пак да ходят на избори

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Aко е вярно, че Доган стои зад Слави и както кандидат-министрите е очевидно откъде са спуснати (спонсорите на св. Христос Иванов)
не виждам проблем да се гласува това правителство - ИТН,ДБ и ДПС имат над 120 гласа.

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.