Политическа.
Модератор: Общи модератори
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: Политическа.
Предлагам майката на шефа на младежкото ИТН да оглави тото-то, а па той да поеме варненското пристанище и да се почва наново всичко. 

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Bogat-Beden написа:FaceOff написа:Човек от статуквото, но направил доста.. ти мислиш ли, че през годините и през всички правителства не са минавали хора с истинско желание за работа и промени? Само че на всеки рано или късно са му орязвали крилцата..
https://www.actualno.com/amp/koj-e-niko ... 17663.html
То и Бойко построи метро и магистралки, ама осъзнаваш ли колко е компрометиран..
Малко като на Жан Фалита смешния плач, как други му акали в гащите ,той чист като сълза..
В кюпа е!
Нали беше "време за друго"??
Сигурен съм, че модела 'Борисов' и Слави премиер щеше да те задоволи, както и още много други.. но уви..
Какво е построил Бойко.. щеше да е в пъти по-добре да го беше построил някой друг.. А истината за Виденов е скрита доста по-дълбоко, от това да му лепнеш етикет 'фалита'.. Така или иначе, избори две в едно наесен са твърде вероятни, така че има време да преосмислиш гласа си.. офф, ама то пък и Христо Иванов е бивш министър на бойко, манолова да не говорим.. и кво остана? Баце до гроб..
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
FaceOff написа:Човек от статуквото, но направил доста.. ти мислиш ли, че през годините и през всички правителства не са минавали хора с истинско желание за работа и промени? Само че на всеки рано или късно са му орязвали крилцата..
Да да, доста полезни неща свърши...за себе си и едни други хора

https://www.capital.bg/politika_i_ikono ... eta_adsic/
ПП от твоята статия:
Като министър на транспорта и съобщенията той се ангажира с обновяването на влаковете и модернизацията на БДЖ.
Като министър на държавната администрация Николай Василев работи за въвеждането на обслужването на едно гише в администрациите.
В "Уикипедия" изрично е записано, че "компютризира всички училища и университети в страната".
Бая е успешен...как може да му се отрече, бдж цъфти от модернизация, администрацията на едно гише е факт и училищата са най-"компютаризирани" в света

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Глупости не ми се четат, дотук стигнах и не четох повече, издишаш, щом го обръщаш на глуповати лични атакиFaceOff написа:
Сигурен съм, че модела 'Борисов' и Слави премиер щеше да те задоволи, както и още много други.. но уви..
..

П.С. Гласувах за ИТН, изразявам с право разочарованието си.
Последна промяна Bogat-Beden на 12 Юли 2021, 12:53, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- FaceOff
- ентусиаст
-
b_u_b_o написа:FaceOff написа:Човек от статуквото, но направил доста.. ти мислиш ли, че през годините и през всички правителства не са минавали хора с истинско желание за работа и промени? Само че на всеки рано или късно са му орязвали крилцата..
Да да, доста полезни неща свърши...за себе си и едни други хора![]()
https://www.capital.bg/politika_i_ikono ... eta_adsic/
ПП от твоята статия:Като министър на транспорта и съобщенията той се ангажира с обновяването на влаковете и модернизацията на БДЖ.Като министър на държавната администрация Николай Василев работи за въвеждането на обслужването на едно гише в администрациите.В "Уикипедия" изрично е записано, че "компютризира всички училища и университети в страната".
Бая е успешен...как може да му се отрече, бдж цъфти от модернизация, администрацията на едно гише е факт и училищата са най-"компютаризирани" в света
Много избирателно извадени цитати

И че става въпрос за години, когато нямаше милиарди от Европа.. Е, за наше щастие след всичките милиарди от Европа вече всичко цъфти, и бдж.. и све..
- FaceOff
- ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Глупости не ми се четат, дотук стигнах и не четох повече, издишаш, щом го обръщаш на глуповати лични атакиFaceOff написа:
..
Оо, не съм си и помислил за лични атаки. Това са фактите, много хора гласуваха ЗА Слави, не за програмата на ИТН, точно както се гласуваше и продължава да се гласува ЗА Борисов, не за ГЕРБ, друг е въпроса, че реално герб вече не съществува..
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
FaceOff написа:Много избирателно извадени цитати.. а колко нови мотриси са купени що не виждам? Че са съкратени 17 хиляди щата от администрацията?
И че става въпрос за години, когато нямаше милиарди от Европа.. Е, за наше щастие след всичките милиарди от Европа вече всичко цъфти, и бдж.. и све..
И кво като купиха 50 влакчета от сименс...тва "модернизира" ли бдж?

И не нищо не цъфти в момента, ама няма и да цъфне с хари потър отпреде, със старите к**ви нов бардак трудна работа

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Съществената част където трябва да има промяна е прокуратурата и съдебната система. Това, е което засяга пряко отделния човек най-много в момента.
Неща като с БДЖ... на 95% от хората им е през шмайзера дали изобщо го има... останалите 5%, на които им пука просто работят там
И т.н.
Неща като с БДЖ... на 95% от хората им е през шмайзера дали изобщо го има... останалите 5%, на които им пука просто работят там

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Bogat-Beden
-
-
Точно, най-страшното е, че замирисва на зависимост...(дано греша..) Съвсем преднамерено не си представи кандидатурата за премиер(най-важна!) преди изборите...b_u_b_o написа:със старите к**ви нов бардак трудна работа
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- FaceOff
- ентусиаст
-
Парите по фар испа и сапард са смешни преди 2007 година и с голямо частно или държавно/общинско самоучастие. Иначе получаваме европари от далечната 92b_u_b_o написа:FaceOff написа:Много избирателно извадени цитати.. а колко нови мотриси са купени що не виждам? Че са съкратени 17 хиляди щата от администрацията?
И кво като купиха 50 влакчета от сименс...тва "модернизира" ли бдж?И пари от ЕС имаше и тогава доволно, за предприсъединителни фондове да си чувал?
![]()
И не нищо не цъфти в момента, ама няма и да цъфне с хари потър отпреде, със старите к**ви нов бардак трудна работа
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Kurtov написа:ildivvy написа:Ако служебното правителство се справя добре, то най-лесно е да продължим неговата работа... Утре вадим поредния х-иксов резултат и готово!
Как да стане това ?
Това става, като отново няма изявен победител и общия сбор на 'партиите на протеста' нямат достатъчен брой места... Не, че могат да постигнат някакво съгласие помежду си де...
Аз лично съм против гласуването на хора, не живеещи в БГ! 18% от вота в чужбина е за ДПС...Освен това нека живеещите тук да си 'определят' нещата... Както и да е! Две неща са добре за сега - герп се изместват малко по малко, а дпс отиват все по-назад! И патреотите са си на заслужена позиция

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- Bogat-Beden
-
-
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
ildivvy, хората, които гласуват извън страната не са само от Турция... Аз живея в Белгия почти през цялата година, плащам си всички данъци и тук и в България, я кажи защо да не гласувам? Кое те притеснява?
Колеги, 10+г. ни управляваха малоумници и нямаше такова ревАне, както днес
П.П. По-логично е да не гласуват тези, които не могат да пишат и четат... или без средно образование..
Колеги, 10+г. ни управляваха малоумници и нямаше такова ревАне, както днес

П.П. По-логично е да не гласуват тези, които не могат да пишат и четат... или без средно образование..
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Да, сега реват, че тъчскрийна много сложен. Еми аз не искам някой, който не може да се оправи с тъчскрийн, да ми определя бъдещето. Не ме интересува на колко години е. Тези, които не могат да четат също не желая да определят кой ще управлява. Колко е демократично да им се отнема избора - също не ме интересува