Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Политическа.

Мнение от ///M Power » 29 Юни 2021, 19:32

zAcK написа:
///M Power написа: Ама то е лесно да казваш отдолу как нещо не е направено като хората, друго е когато трябва да го направиш. :dummy:

Тая т.нар. система вероятно дори само един програмист в моя отдел може да я напише по-добре :idea:

Ама докато ей такива вземат решенията и IT-тата в Правосъдието са лелки на по 60 години, на заплатка, ама сигурна, няма как да стане :idea: :idea: :idea:

https://www.youtube.com/watch?v=4W9-d_5WHrg

Сигурно може, ама заплата за която трябва да я направи сигурно не е същата. А колкото до Барни Ръбъл, там положението ще е такова, няма как да бачкаш за една заплата и да няма облаги.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 29 Юни 2021, 21:16

///M Power написа:
zAcK написа:
///M Power написа: Ама то е лесно да казваш отдолу как нещо не е направено като хората, друго е когато трябва да го направиш. :dummy:

Тая т.нар. система вероятно дори само един програмист в моя отдел може да я напише по-добре :idea:

Ама докато ей такива вземат решенията и IT-тата в Правосъдието са лелки на по 60 години, на заплатка, ама сигурна, няма как да стане :idea: :idea: :idea:

https://www.youtube.com/watch?v=4W9-d_5WHrg

Сигурно може, ама заплата за която трябва да я направи сигурно не е същата. А колкото до Барни Ръбъл, там положението ще е такова, няма как да бачкаш за една заплата и да няма облаги.

Не ми се търси, но е много вероятно тая система да е писана от някое ЕТ на някой братовчед на братовчеда! Тая система, ако това може да се нарече система, ми звучи като ония уебсайт за 1 милион на някакво министерство, който децата в ТУЕС щяха да направят в междучасията, ей така, за кеф и упражнение :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Юни 2021, 21:35

https://www.youtube.com/watch?v=jhEuAbYo-Xs :mhihi:
Стига с тия заплати уляхте се . Това с въпросната система е труд , интелектуален труд . Човек винаги трбява да работи качествено ако ще да произвежда талашитени шкафчета . Това много хора не могат да разберат но това е абсолютно условие за да си успешен във всяка една професия.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 29 Юни 2021, 23:17

Jordana написа:https://www.youtube.com/watch?v=jhEuAbYo-Xs :mhihi:
Стига с тия заплати уляхте се . Това с въпросната система е труд , интелектуален труд . Човек винаги трбява да работи качествено ако ще да произвежда талашитени шкафчета . Това много хора не могат да разберат но това е абсолютно условие за да си успешен във всяка една професия.

То не е само до желание, трябва и възможности.

zAcK написа:
Не ми се търси, но е много вероятно тая система да е писана от някое ЕТ на някой братовчед на братовчеда! Тая система, ако това може да се нарече система, ми звучи като ония уебсайт за 1 милион на някакво министерство, който децата в ТУЕС щяха да направят в междучасията, ей така, за кеф и упражнение :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Много вероятно, но тук опираме пак до "тия толкова си могат". В БГ цялата система е кофти, тя е наследство от ония 50г. БКП.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Юни 2021, 4:29

То не е само до желание, трябва и възможности.

При либерастично джендърско общество не е допустимо да наричаш некадърниците некадърници . Наранява им се чувството за некадърност , една реплика за калпавия материал предизвика вълна от съпричастност . Напълно разбираемо :mhihi:
Така че да се оправдават некадърниците със "слабо платени " или "ниско платени " щото не могат на две магарета сламата да разделят е пълен нонсенс. Специално за управляващия елит на България ще повторя за пореден път - нищо елитарно няма в тая пасмина държавни чиновници сложени на хранилката от политическата сила на власт .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Юни 2021, 5:22

drago_pavlov написа:https://m.dnevnik.bg/sviat/2021/06/27/4224234_v_koia_vuzrastova_grupa_sa_nai-mnogoto_evroskeptici_i/
В коя възрастова група са най-многото евроскептици и русофили в България

Или с други думи - кое е най-тъпото поколение в България :mhihi:

Драго, толкова грешиш, че даже си нямаш и на идея. Това поколение има щастието да види и едното и другото. Не да пише глупости, както някои други тук, а да види и да изкара през задника си целия "демократичен" процес. Да не влизаме в безмислени спорове, ще ти дам пример. Тук имам много читаво приятелче. Младеж (86-ти набор), с когото можеш да говориш за всичко. Ето какво каза той днес:
"Американците се държат с бг-то както едно време с индианците. Евтин алкохол, унищожаване на младото поколение и тотална експлоатация на всички природни ресурси" ...
За 30 години от 9 на 5 милиона (постоянно живеещи, не ми брой сезонни работници, постоянно просещи и т.н. из ЕС), Американски централи, канадски инвеститори (Дънди бла бла) ... нищо ново.

И понеже сме (тия 50-60г) тъпи, едно време колите ги продаваха с ръководство за експлоатация и ремонт, а днес с упътване "Не пийте от течността в радиатора!".
Хайде да не обръщаме на "Млади - стари" и т.н. Никой няма да спечели. Ще намерите само работа на Светата администрация :OT:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Юни 2021, 6:43

Това поколение със сигурност е най-неадекватно от тези, които контролират нещата в Бг. Икономически и политически активно и т.н. То всяко обобщение е грешно, но всяко поколение си има характеристики. Формирало в един разпадащ се режим, който им е дал фалшиви обещания и до голяма степен безполезни умения. И една голяма част абсолютно нищо реално не е видяла от него щото единственото задължение им е било да си напишат домашната и да си вземат изпитите по история на БКП в университета през периода, който са хванали.

Предното поколение и назад, преди тях, поне са участвали реално в строенето на това и са си го изстрадали. Ако има нещо да се научи за това време е от тях.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 30 Юни 2021, 6:58

Айде цункайте Хемус за сбогом. Така де, асфалта не се яде. Дърпат 500 милки оттам, за "разходи свързани с пандемията".

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 30 Юни 2021, 7:05

drago_pavlov написа:https://m.dnevnik.bg/sviat/2021/06/27/4224234_v_koia_vuzrastova_grupa_sa_nai-mnogoto_evroskeptici_i/
В коя възрастова група са най-многото евроскептици и русофили в България

Или с други думи - кое е най-тъпото поколение в България :mhihi:

Леле - леле, точно в тая възрастова група (50 - 59) попадам, точно в средата й (54 направих тази пролет)...
По принцип съм русофоб, но по-скоро "технически" и "икономически" русофоб. По-скоро съм "съветофоб". Крайно скептичен съм към всичко "сделано" съветско и по-късно руско. В армията служих със съвестко оръжие и бойна техника - ами не бях впечатлен, и то при условие, че не сме имали база за сравнение (примерно първо да стреляме с ПК, а после при същите условия - с НАТО-вска картечница). А разни БТР-и, БРДМ-и, ГАЗ-ки и ЗИЛ-ове си бяха откровени боклуци. Иначе харесвам руската класическа живопис, донякъде руската литература, руската кухня (храни и напитки)... Както казах, имам проблем с СССР и Русия след него, не с Русия преди СССР.

Също така бях ентусиазиран евро-оптимист. Сега не съм. Но това не е заради годината ми на раждане, има други причини...

И да направиш обобщение, че евроскептик и русофил = глупак... малко елементарно ми се вижда... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Юни 2021, 7:21

Най-интересното от статията, щото съм сигурен, че никой дори не я е отворил :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 30 Юни 2021, 8:05

Borymeckata написа:И да направиш обобщение, че евроскептик и русофил = глупак... малко елементарно ми се вижда... :dunno: :dunno:

Не съм направил конкретно това заключение, а като цяло за вашето поколение - най-неориентираното и неподготвено, както каза Стинката...
Естествено винаги има изключения...
Но вашето поколение е научено да не мисли за нищо - партията му казва къде да живее, къде ще учи, после къде ще работи, каква заплата ще взима, къде ще отиде на почивка... И в един момент системата се разпада и вие оставате като в небрано лозе... Вече няма кой да ви казва какво да правите.
90% стават утайката на обществото - прости бачкатори, миячи на чинии зад граница, далавераджии на дребно и т.н...
8-9% са обвързани с партията и еб@ват майката на държавата, т.е. разграбват кой каквото може...
И остават 1-2% читави хора, дето са започнали да работят с главата си, да градят частен бизнес, демокрация и т.н.
Това са лични наблюдения, не прочетено в статията. За всчики тези групи мога да говоря с конкретни примери (дори сред потребителите на форума :mhihi: ), но не му е тук мястото...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Юни 2021, 8:36

drago_pavlov написа:Но вашето поколение е научено да не мисли за нищо - партията му казва къде да живее, къде ще учи, после къде ще работи, каква заплата ще взима, къде ще отиде на почивка... И в един момент системата се разпада и вие оставате като в небрано лозе... Вече няма кой да ви казва какво да правите.
90% стават утайката на обществото - прости бачкатори, миячи на чинии зад граница, далавераджии на дребно и т.н...

Тука малко се прекали, айде 40-50% да са :lol: С другото като цяло съм съгласен. Това е поколението научено да не мисли и да си трае. В това поколение обикновено гордостта в живота е казармата :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 30 Юни 2021, 9:03

TNT написа:В това поколение обикновено гордостта в живота е казармата :mhihi:

И това, че си сменил стартера на жигулата пред блока с комшията, после сте се напили и си набил жената и децата...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 30 Юни 2021, 9:23

Аз пък си мисля, че хората между 35-45 са едни от най-големите комплексари и обичат да плямпат глупости ей така за спорта. И за малко да забравя за онези, които са видели някой друг леФ се мислят за големи бизнесмени. Разбира се, има изключения.
:OT:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Юни 2021, 10:19

drago_pavlov написа:8-9% са обвързани с партията и еб@ват майката на държавата, т.е. разграбват кой каквото може...

Exclusive89 написа: най-големите комплексари

Тези ги разпознавам в тази групичка :yes: Вързан ли е с някоя партия, държавни поръчки или бизнес подкрепян от държавата - мамата си ебало :help:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата