Що прайте така ве

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от rikelme » 29 Яну 2007, 20:49

Хора, не идвам на ЕКО, защото вече нямам книжка. Заради невероятната глупост от моя страна да карам пиян, резултата е 6 месеца книжка, талонче и 300лв. глоба. Иска ми се да дойда някой път без кола само заради запознанството, но ме е :uups: . На 19 години съм и няма къде да се вра между батковци на по 22+... плюс това не разбирам много много от коли и не вярвам да намерим тема, която да подхожда на моя умствен детски(все-още)багаж. Няма и как да се прибера после до Обеля, освен ако някой ме вземе в колата му и ме закара до Люлин, после оттам лесно(не ми се дават пари за такси от ЕКО-то). Еми разберете тоя лигльо под псевдонима rikelme.

Поздрави!

Едит: Най-после си казах истината, защото ми писна да измислям тъпи оправдания. Просто страшно съм притеснителен. Плюс това гаджето ми скоро ми проби дупка в сърцето и през 5 минути ме избива на рев ей така, без нищо. Само Ви моля, не ми се сърдете.
Последна промяна rikelme на 29 Яну 2007, 21:04, променена общо 1 път

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 29 Яну 2007, 20:59

rikelme написа:Хора, не идвам на ЕКО, защото вече нямам книжка. Заради невероятната глупост от моя страна да карам пиян, резултата е 6 месеца книжка, талонче и 300лв. глоба. Иска ми се да дойда някой път без кола само заради запознанството, но ме е :uups: . На 19 години съм и няма къде да се вра между батковци на по 22+... плюс това не разбирам много много от коли и не вярвам да намерим тема, която да подхожда на моя умствен детски(все-още)багаж. Няма и как да се прибера после до Обеля, освен ако някой ме вземе в колата му и ме закара до Люлин, после оттам лесно(не ми се дават пари за такси от ЕКО-то). Еми разберете тоя лигльо под псевдонима rikelme.

Поздрави!

Аз мога да те взема аз съм от Люлин.

п.с. Аз съм почти на 19 и не си мисли че вси4ки са батковци

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 29 Яну 2007, 21:41

аха :) човек който кара нова кола и то БМВ 645 кабрио, да не му се дават 10-тина кинта за такси ...

айде да си я кара като бутва по 20-30 кинта ако го спрат полицаи е рисковано - но това за таксито на мен ми звучи достатъчно карсноречиво кое не е наред :)

иначе ако колегата те вземе - да те черпиме една фанта на ЕКО да не седиш без пиене? :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от rikelme » 29 Яну 2007, 21:49

t0sh написа:аха :) човек който кара нова кола и то БМВ 645 кабрио, да не му се дават 10-тина кинта за такси ...

айде да си я кара като бутва по 20-30 кинта ако го спрат полицаи е рисковано - но това за таксито на мен ми звучи достатъчно карсноречиво кое не е наред :)

иначе ако колегата те вземе - да те черпиме една фанта на ЕКО да не седиш без пиене? :mhihi:

Точно това е проблема, че след тая моя изцепка с алкохолизма, наще не ми дават пари и цигари да си купя :(

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 29 Яну 2007, 21:59

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Абе аз на 14 не ги говорех такива нежни и здухани,чуствителни :mhihi: :mhihi: :mhihi: остави си адреса и телефона на лс като си оправя колата ще ти пиша да те взема и закарам на еко ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Яну 2007, 0:17

жените са в основата всичко :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Евала ти правя за геройството да си кажеш ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 30 Яну 2007, 0:55

:mhihi: :mhihi: :mhihi: х1000000

Нямам думи просто :help:

ПП: Това ако не е някое от старите кучета, тук от форума, те на! Сигурно умира от смях, че всеки път пие бира на Еко, ама те на... "що не идваш!" :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от petertyp44 » 04 Фев 2007, 23:13

absix написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: х1000000
ПП: Това ако не е някое от старите кучета, тук от форума, те на! Сигурно умира от смях, че всеки път пие бира на Еко, ама те на... "що не идваш!" :mhihi:

:mhihi: :mhihi:
[url="http://imageshack.us"]Изображение[/url]
[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]Изображение[/url]

Предишна

Назад към Страхотни истории