отново за 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
благодарение на puhonder отново
http://www.odometer-correction.com/forum/ptopic9.html
номера е да отключиш в началото 19.0 и да се научиш как да действаш с бутона за нулиране на километрите. Все още не съм разгледал всичко, защото имах само 30мин. за тестове
http://www.odometer-correction.com/forum/ptopic9.html
номера е да отключиш в началото 19.0 и да се научиш как да действаш с бутона за нулиране на километрите. Все още не съм разгледал всичко, защото имах само 30мин. за тестове
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Слави,аз си мисля,че ти трябва само лостче с бутон и малко работа със
софта и ще тръгне борда.Явно тези функции са заложени в софта на колата.
софта и ще тръгне борда.Явно тези функции са заложени в софта на колата.
буквално съм затрупан от идеи за колата
днес получих нови каталози и се чудя от къде да започна
това с лостчето звучи много примамливо, готов съм да си го поръчам като оригинална част, обаче въпреки всичко не е ясно дали ще стане и какво още трябва да се направи
Научих и друга интересна подробност за ключа на светлините. На автоматичен режим фаровете през деня не светят т.е. полицаите спокойно може да ме глобят.
Щом влезеш в затъмнено място или се стъмни светват сами
днес получих нови каталози и се чудя от къде да започна

това с лостчето звучи много примамливо, готов съм да си го поръчам като оригинална част, обаче въпреки всичко не е ясно дали ще стане и какво още трябва да се направи

Научих и друга интересна подробност за ключа на светлините. На автоматичен режим фаровете през деня не светят т.е. полицаите спокойно може да ме глобят.

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
© написа:Научих и друга интересна подробност за ключа на светлините. На автоматичен режим фаровете през деня не светят т.е. полицаите спокойно може да ме глобят.Щом влезеш в затъмнено място или се стъмни светват сами
кое е автоматичен режим или това е на модели след '00
© написа:Научих и друга интересна подробност за ключа на светлините. На автоматичен режим фаровете през деня не светят т.е. полицаите спокойно може да ме глобят.Щом влезеш в затъмнено място или се стъмни светват сами
а как се задават тези режими??
мога ли да направя така че като пусна двигателя да се светват фаровете??
- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
© написа:успях да нулирам и ойл сървиса)
Как ?!? извинявам се ако има писано,но не мога да намеря...
а тва с минуса ме дразни

автоматичният режим аз така си го нарекох
) завърташ копчето за фаровете на ляво от средното положение - знак за светлини с А - това приех за автоматичен. Като се стъмни и си на този режим фаровете светват, като загасиш въпреки че е тъмно - угасват и не остават на габарити. Ако е светло си без фарове и си готов за глоба от КАТ
нулирането на ойл сървиса е като задържиш бутона за нулиране на километри, завърташ ключа на първото положение и държиш бутона докато се появи reset ... тук нямам спомен дали се натискаше още веднъж леко или продължава да се държи докато започне reset да мига. Отпускаш бутона за нулиране на километрите и го натискаш за 1/4 от секундата и ойл сървиса се нулира и започва да показва 22000км
Елементарно е
Днес като регистрирах полицаят в КАТ влизаше в теста с таблото да ми гледа VIN-a
Доста се замислих дали да не му препоръчам този форум, явно е фен 

нулирането на ойл сървиса е като задържиш бутона за нулиране на километри, завърташ ключа на първото положение и държиш бутона докато се появи reset ... тук нямам спомен дали се натискаше още веднъж леко или продължава да се държи докато започне reset да мига. Отпускаш бутона за нулиране на километрите и го натискаш за 1/4 от секундата и ойл сървиса се нулира и започва да показва 22000км
Елементарно е

Днес като регистрирах полицаят в КАТ влизаше в теста с таблото да ми гледа VIN-a

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911