Избори 2021
Модератор: Общи модератори
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: Избори 2021
Top Gun Maverick написа:Няма страшно, тая година бая вода му пускаме от Копринка и уж ще е доста пълен, особено ако си вали все така през пролетта. Макар хората да казват, че не е нормално да вали...през пролетта.![]()
![]()
И до Копринка ходихме,че имаше някаква импровизирана ретро-сбирка.
Ами да ме прощаваш,ама беше локва,не язовир.....
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
camino79 написа:Тоя цитат повече говори за Ляпчев(виден чифликчия нали и работяга), отколкото за Българина.
Абсолютно неадекватно мнение.Прочети поне кой е Анрей Ляпчев.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20

Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
първо ти викат - "иди да гласуваш"
после - "ти си много тъп, че си гласувал за тия"
после - "ти си много тъп, че си гласувал за тия"
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Мда, забелязвам го това и аз сред едни сърдити фенове на кето хляба и соевото лате
Сигурно заради гласовете от чужбина, явно много разчитаха на тях.
Сигурно заради гласовете от чужбина, явно много разчитаха на тях.The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
И аз тъкмо се бях зарадвал, че ДБ са изпреварили турците, пък то какво стана...
Чужбинските гласове са объркали рабоата, явно.
Чужбинските гласове са объркали рабоата, явно.
Excellent! Steven is my name!
- camino79
- Потребител
-
- Кара: Квото може
- Мечтае да кара: Katheryn Winnick
- Детайли за колата: Талига
Кажи де, как Ляпчев си е печелил хляба в България - с работа, търговия и чифликчийство може би или с политиканстване и министерстване?немо написа:camino79 написа:Тоя цитат повече говори за Ляпчев(виден чифликчия нали и работяга), отколкото за Българина.
Абсолютно неадекватно мнение.Прочети поне кой е Анрей Ляпчев.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- camino79
- Потребител
-
Не ги знам кои са тия чичаци ченгета, за които говориш. Лошо ако е така, но на тях това им е навик да се навират и наместват навсякъде.E34 написа:Некой случайно да е забелязъл в партията на Плешивия колко много чичаци ченгета има и то на баси и постовете? Откъде па баш у неговата партия се навъдиха бе, как ги сбра толкова бързо? И въобще цялата тази организация, тарикатската кампания и плащането на медиите и агенциите да се бута непрекъснато напред, много ама страшно много ми напомня на ГЕРБ в началото. Както винаги съм твърдял Слафчу е новия Бочку. Понеже Боце вече се износи и дотегна с простотиите на народа, решиха да си го сменят. И понеже народа наистина е минимум 80% олигофрени, нема проблеми. Един и същ филм вече 30 години. Царя, Бочку, Слафчу....И докато Боце си е късметлия по принцип и му се падна да управлява в хубавите икономически времена, та и Ганьо да захлеби при всичките му кражби, сега идва големия четвъртит. Ама кой ги мисли теа работи.
Слави не организира ли някакъв референдум преди няколко години, за промяна в избирателната система, държавните партийни субсидии и броя депутати?
Как се връзва това с твърдението, че е същия като Бойко? Не беше ли Бойко тоя дето донесе от 25 кладенеца вода, за да не въведе решенията на референдума?
- camino79
- Потребител
-
peshehodetz написа:Та от нашата секция в Хюстън където има общо 172 гласували (от близо 5000 ) онези които на президентските в щатите гласуваха за демократите, сега масово са за чалгаря, та не знам дали е някакво случайно съвпадение
Не виждам логиката в тая работа. Демократите са интернационал(разбирай безродни) социалисти, Слави се самолансира като твърдо десен националист айде не, ама патриот някъв.
Логично е тия дето гласуват тук за Демократите, в БГ да гласуват за ДС партиите.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е каква стана сега ..избираш слафчо , получаваш корнела и маяма .
Нямаше ли подобен каламбур с бацю и доган преди ?
Хммм ясно , нищо ново под слънцето ..
Нямаше ли подобен каламбур с бацю и доган преди ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ама на тия трите колкото и да го смяташ стигат до 40%-та. Откъде другите 10 като десните с левите не става?
Всъщност нямат и толкова понеже в крайна сметка герб скочиха с 2%-та накрая...
https://m.24chasa.bg/novini/article/9684158
Всъщност нямат и толкова понеже в крайна сметка герб скочиха с 2%-та накрая...
https://m.24chasa.bg/novini/article/9684158
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Аритметиката е така обаче политическия гешефт върви с пълна сила . Ако се отиде на извънредни избори не се знае дали формата ще е същия . Тези които не прескочиха сега може да се преконфигурират и да минат летвата . Вместо да си изпишат вежди ще си извадят очите , или лакомо дупе кръв сере както казва народа . Така че предполагам ще си налягат парцалите в тоя парламент 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Има ли нови избори със сигурност ако са тези месеци ще има коалиция между Марешки, Валери Симеонов, Боленчо, Каракачанов, а защо не и Божков вътре. Така всичките ще влезнат защото видяха, че иначе не става. Тия възраждане ли там какви бяха пък ще се коалират вероятно и те я с Мая Манолова, я с ДБ и готово.
Да сядат и да се разбират тия, които са вътре сега, длъжни са освен собствения си интерес, който и така ще бъде налице. Като трябва да няма коалиционно правителство, просто да слагат там някакви и да работят, току виж не могат да се разберат как да крадат по много и да скуби всеки по малко от страх да не го хване другия.
Мая Манолова обаче тръгва с рогата напред, ще създава някакви комисии да разследвали герб, което ще е повод да не се разбират още от влизането или поредния прах в очите на хората, вероятно второто за да си трупа само пи ар. Тая квачка съм убеден, че ролята и в Парламента ще бъде само да кудкудяка с цел нови избори и повече гласове.
Вижте тука малко смях, но и другите карикатури отдолу:
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9680368
На тая умрях да се смея:
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9658055

Да сядат и да се разбират тия, които са вътре сега, длъжни са освен собствения си интерес, който и така ще бъде налице. Като трябва да няма коалиционно правителство, просто да слагат там някакви и да работят, току виж не могат да се разберат как да крадат по много и да скуби всеки по малко от страх да не го хване другия.
Мая Манолова обаче тръгва с рогата напред, ще създава някакви комисии да разследвали герб, което ще е повод да не се разбират още от влизането или поредния прах в очите на хората, вероятно второто за да си трупа само пи ар. Тая квачка съм убеден, че ролята и в Парламента ще бъде само да кудкудяка с цел нови избори и повече гласове.
Вижте тука малко смях, но и другите карикатури отдолу:
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9680368
На тая умрях да се смея:
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9658055
In God we trust, all others we track.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Бацю със сигурност си прегриза кестените от яд че не направи изборите есента . Спечели един кор от инатлъка си 
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Е как няма да иска да съставя комисии - депутатската заплата се влияе доста силно от това, в колко комисии участва депутата
Според мен предстоят невероятни гимнастики само и само да се разберат за някакъв кабинет с единствената цел да не дадат мандата на Радев да състави служебно правителство
Лично аз съм много доволен, че Каракачамбо, Валери и Марешки останаха отвън. Ако допълнително Слави и ДБ бяха с разменени места в крайното класиране бих ги определил като успешни избори
Според мен предстоят невероятни гимнастики само и само да се разберат за някакъв кабинет с единствената цел да не дадат мандата на Радев да състави служебно правителство
Лично аз съм много доволен, че Каракачамбо, Валери и Марешки останаха отвън. Ако допълнително Слави и ДБ бяха с разменени места в крайното класиране бих ги определил като успешни избори