Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Re: Криптовалути
Съосновател и инвеститор в хедж фонд... Предполагам не е заел дълга позиция
Според мен няма нужда да налива масло в огъня, биткойн ще направи корекция, но дори и на 30 к USD ще продължи да си затвърждава позицията на store of value. От него друго не се очаква (а и няма нужда).
Забрана и конфискация на биткойни... доста извратено звучи. Не вярвам да е повтори ситуацията от 30-те години на миналния век.
Но поне е много по-лесно да си "скриеш" койните от правителството на една държава, отколкото златото

Забрана и конфискация на биткойни... доста извратено звучи. Не вярвам да е повтори ситуацията от 30-те години на миналния век.
Но поне е много по-лесно да си "скриеш" койните от правителството на една държава, отколкото златото

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Виждаме, че забраната на златото е проработила чудесно 
Искам да видя как ще дойдат да ми изземат криптото
Изобщо доста ме забавляват мераците за забрани у някви хора, ако беше толкова лесно да сме забравили вече за биткойна...

Искам да видя как ще дойдат да ми изземат криптото

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Fidelity и GoldmanSachs са подали апликации за Биткойн ETF. Заедно с тях, това прави общо 8 апликации за ETF в/у Биткойн (SkyBridge, Morgan Stanley/NYDIG, VanEck, Valkyrie, WisdomTree, Bitwise).
Вече има одобрени ETF-и в Канада, Южна Америка и Европа.
Ако и в щатите пуснат ETF-и върху биткойна, реално ще легитимират криптото и аргумента със забраната ще стане невалиден. Да видим какво ще се случи. Но има ли ETF-и цената ще изригне, защото това ще позволи на пенсионни фондове да влезнат в играта. А те държат мноого пари и микроскопичен процент от парите им ще изпомпи цената в небето. Да видим, интересна година предстои
Ако и в щатите пуснат ETF-и върху биткойна, реално ще легитимират криптото и аргумента със забраната ще стане невалиден. Да видим какво ще се случи. Но има ли ETF-и цената ще изригне, защото това ще позволи на пенсионни фондове да влезнат в играта. А те държат мноого пари и микроскопичен процент от парите им ще изпомпи цената в небето. Да видим, интересна година предстои

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Айдееееее..... пропадна, припадна, сгромоляса се, умря.... КРАЙ!

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
b_u_b_o написа:Fidelity и GoldmanSachs са подали апликации за Биткойн ETF. Заедно с тях, това прави общо 8 апликации за ETF в/у Биткойн (SkyBridge, Morgan Stanley/NYDIG, VanEck, Valkyrie, WisdomTree, Bitwise).
Пенсионните фондове няма да влезнат в толкова волатилен пазар. Имат купища регулации, които няма да им го позволят. След следващия бул рън може би (ако се намали драстично волатилността).
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Mollov написа:Айдееееее..... пропадна, припадна, сгромоляса се, умря.... КРАЙ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някои хора в темата след всеки червен кендъл:

b_u_b_o написа:Виждаме, че забраната на златото е проработила чудесно
Искам да видя как ще дойдат да ми изземат криптотоИзобщо доста ме забавляват мераците за забрани у някви хора, ако беше толкова лесно да сме забравили вече за биткойна...
няма да ти го вземат разбира се. но ще предприемат други мерки които ще доведат до сриването му. заучени положения.
както написах преди- не са скроили шапка просто защото все още не е гласна в световната икономика и не застрашава долара. в момента в които федералния резерв реши, че крипотото подкопава под някаква схема долара- всичко свършва.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
TNT написа:Някои хора в темата след всеки червен кендъл:
Аз ще съм така като падне под 40К, защото тогава ще ми е големия pay off

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Както е тръгнало такъв момент в който ще застраши долара ще дойде в близките десетилетия. Хайде, ще поживеем ще видим...дали пък няма да изпуснат момента да го смачкат. В момента са празни приказки всички прогнози за смъртта му.alx написа:b_u_b_o написа:Виждаме, че забраната на златото е проработила чудесно
Искам да видя как ще дойдат да ми изземат криптотоИзобщо доста ме забавляват мераците за забрани у някви хора, ако беше толкова лесно да сме забравили вече за биткойна...
няма да ти го вземат разбира се. но ще предприемат други мерки които ще доведат до сриването му. заучени положения.
както написах преди- не са скроили шапка просто защото все още не е гласна в световната икономика и не застрашава долара. в момента в които федералния резерв реши, че крипотото подкопава под някаква схема долара- всичко свършва.
ПП докато някой чакат да се спука балона аз си акумулирам лонгове и си свиркам

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това че не обръщат внимание на криптото е много много елементарно като обяснение . Само тези които контролират финансовите пазари са наясно защо го оставят за момента свободно да се вихри .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
b_u_b_o написа:maxpower написа:Май ще тестваме 50700 за съпорт, а и не е потвърдена от както е подминато. Мисля, че това е ще е последна възможност за покупка и после отиваме към 70к.
Аз мисля, че съпорта ни е около 53...там пробие ли може и да видим цени в започващи с 4Много ме сърбят ръцете в момента, ама съм си казал че приключих с пазара и над 50 няма да купувам. За по-надолу сериозно ще се замисля
Издържа на 50700 за сега. Мисля, че не сме приключили още ако не се качи над 53к и да го признае за съпорт. Може да има още един тест на 50200-51000. От там може и да видим под 50к. Бях си казал,че над 40к няма да купувам повече , но може и да се изкуша

Забелязвам, че ETC BTC тихомълко излезе през големия си падащ тренд вчера . Да видим дали ще го призае сега за съпорт. Забелязвам и увеличение в обема. Може да има импулс нагоре скоро.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
maxpower написа:Бях си казал,че над 40к няма да купувам повече , но може и да се изкуша
Аз реших да си играя с фючърси, че тия дипове само да ги гледаш си е тегаво

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
То е ясно, че престъпния свят вкарва пари в крипто и не се знае колко от така наречените китов всъщност са такива като Божков, ама:
https://cryptodnes.bg/vasil-bojkov-krip ... ot-huntata
Реално тия банки ако почнат да подскачат, това няма да е добре за криптото, но може пък просто някак да го прекарат и него през тях(обявявайки свободната търговия за незаконна)и да печелят и те от него.
https://cryptodnes.bg/vasil-bojkov-krip ... ot-huntata
Реално тия банки ако почнат да подскачат, това няма да е добре за криптото, но може пък просто някак да го прекарат и него през тях(обявявайки свободната търговия за незаконна)и да печелят и те от него.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Абе какво говориш, какви са тия PayPal какви са тия Visa...Индия ще го забранява! Ама не сега де...по-натам