Тема 4: Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Тема 4: Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Ми не ми дреме на мен особенно, затова и е91ца ми нямаше, но следващата която купих за щастие има, та ми спести 700лв за смяна на табло...vvasilev1 написа:Ами аз минавам годишно над 50.000 км и доста кафета пия в автомобила ама тука се обсъждат коли 5та употреба и затова го писах, че други неща са по - съществени от поставката.
Иначе е удобно...ама пусти капове:) Ако старата барака си заслужава, ко ти дреми за ....олдерити.
Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Това кола без поставки за чашки е УЖАС ако мислите да я карате на някакви дълги разстояния. Аз кафе не пия, вода си слагам в краката на пасажера обикновено или в мрежичка ако има, но да речем решаваме да тръгваме сутрин и жена ми влиза с кафе. Имам две деца, закон божи е най-вече малкото да поиска нещо и ако няма поставка за тая чаша, трябва аз да я държа или да спирам.
Айде няма нужда, който е пестил от тая екстра като си е поръчвал колата да си я продава. То от това като е спестено, кой знае още от колко неща е спестено. Продавам едно фейсово купе в момента и на снимките съм изкарал единия къп холдър. Ей така да си се вижда, че е там.
Да речем, че по някаква странна причина стисна някак зъби и си купя Е92(отдавна съм на вълна само купета в живота вече
) без къпове. Но това без което по никакъв, ама по никакъв повод не бих купил Е92 е навигацията. Като видя Е9Х вътре без навигация и все едно виждам бедно оборудвано Е46, че и по-зле, понеже от тях 90%-та са пълни кокошарници и не струват пари, а тука даваш пари за кола. Някой ще каже сложи, ами да, ама тоя филм пък въобще не бих си го набил.
Просто подминавам обява като отворя и видя, че няма навигация. Второто по важност за Е9Х идва фар на рефлектор.
Фар може да смениш, ама за какво да даваш пари при които винаги има риск нещо да му има на тоя фар, отнема време, подпомагаш обикновено някакви крадци така и все неща, които просто си спестяваш като дадеш малко повече пари отгоре.
Няма нищо по-хубаво от кола с фабричните екстри, която е в запазено състояние. Винаги ще държи цена нищо, че в БГ трудно ще се намери кой да я оцени, понеже винаги ще гледат кенефите от ДупниЦА, ВраЦа и все такива нов Фнос, който са милионници и винаги си остават занемарени кенефи, колкото и лачени да изглеждат в автокъщите.

Да речем, че по някаква странна причина стисна някак зъби и си купя Е92(отдавна съм на вълна само купета в живота вече

Няма нищо по-хубаво от кола с фабричните екстри, която е в запазено състояние. Винаги ще държи цена нищо, че в БГ трудно ще се намери кой да я оцени, понеже винаги ще гледат кенефите от ДупниЦА, ВраЦа и все такива нов Фнос, който са милионници и винаги си остават занемарени кенефи, колкото и лачени да изглеждат в автокъщите.
- vld
- Старши ентусиаст
-
Проблемен е мотора, на 99% маслояд!Batza написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11615199447689110&slink=jfw69b мнение?

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Гори масло в несвяст.Batza написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11615199447689110&slink=jfw69b мнение?
- GlavanizeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G20 330i xDrive F31 330d xDrive
- Мечтае да кара: Нещо нечупливо
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Мисля, че не познава парите.GlavanizeR написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11616067311437243&slink=jg6aok
Какво мислите за тази![]()
![]()
Виж тази обява и помисли

2010 година без измишльотини.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
kocko999 написа:Колеги, някой може ли да съдейства за един оглед на автомобил в салон до Пловдив. Предпочитам да си платя на някой в час и да провери колата с диагностика.
Здрасти, ако има номера я закарайте при колегата Ацалов, ако няма пак се чуй с него, наскоро ми даде не малко полезни съвети като си купувах космоса, които ми бяха убягнали

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- GlavanizeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G20 330i xDrive F31 330d xDrive
- Мечтае да кара: Нещо нечупливо
kocko999 написа:На салон е, няма как да я закарам.
Запазваш час за прегледа, организираш пътна помощ и си готов.
- vld
- Старши ентусиаст
-
Подминавай.Batza написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11607023806243872&slink=jgcshc мнение?

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Лед фарове.
Някаква мода е ако има лед айсове да лъжат за фаровете, а тия не са даже и на ксенон, ами рефлектори.

- vld
- Старши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Лед фарове.Някаква мода е ако има лед айсове да лъжат за фаровете, а тия не са даже и на ксенон, ами рефлектори.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
...и как така е с 'фейслифт'-визия, а е 2006г и със стария мотор
?

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!