Киномания
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Киномания
Едва ли има много хора, които знаят защо другите харесват филмите на Тарантино. 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
TNT написа:TheDriver написа:
Че при нас филмите са ни най-голямата конфликтна точка и винаги единият от двамата е "измъчван" да гледа нещо което не му допада.
Само като се чуе по Auto Motor und Sport "6 леви и 3 десни завоя" и лошо й става![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моята вече е алергична към Менцел

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Предстои интересна филмова година , холивуд ще ни залее с филми за социалните неволи на черните . Тоя лайт мотив във американската филмова индустрия не е нов но предстои да удари нови висоти .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Superexstatic написа:Я раздуйте защо не харесвате филмите на Тарантино, че ми стана интересно
https://fb.watch/44Kft0-ssB/

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
acho.rs написа:TNT написа:TheDriver написа:
Че при нас филмите са ни най-голямата конфликтна точка и винаги единият от двамата е "измъчван" да гледа нещо което не му допада.
Само като се чуе по Auto Motor und Sport "6 леви и 3 десни завоя" и лошо й става![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моята вече е алергична към МенцелЛошото е че аз полудявам още повече, когато слушам НАЙ ГАДНИЯТ ПРЕВОДАЧ ЕВЪР да чете не Менцел, като бонус получаваме пълно заглушаване на звука на автомобилите и в комбинация с болезнено еднообразние на репликите по немски...
Ти си ок, спираш с дистанционното и си свиркаш. Ами аз знаеш ли какъв го ям? Имам един клиент, който постоянно ми цитира Менцел като ако нещо не съм съгласен по вкус с това предаване, директно ми разправя как човека е състезател и ги разбира нещата. Скоро къде му казах, че Кайена за мен е пълен кошник(като всеки джиП, ама Кайена е топ)то се почнаха каква икона била Порше и му казах, че освен 911 друго Порше не признавам(и то Турбо ЕС, понеже тия другите ГТ-та там ми идват прекалени за вкуса за спортна кола), та чак ми звънна вечерта да съм гледал някакъв Кайман и не знам си какво и като ми добави "човека каза, че доставяло удоволствие от шофирането"

Някой гледа ли новото Заразно зло по кината, че не съм ходил на кино от времето на Египетските пирамиди имам усещането и все на нещо ще се ходи. Гледах в Арена запазването става през две седалки, дори не е през една. А техните по принцип са по-широки от тези в Синема Сити, смятай какво нещо ще е по 5 човека на ред.

Top Gun Maverick написа:...и му казах, че освен 911 друго Порше не признавам(и то Турбо ЕС, понеже тия другите ГТ-та там ми идват прекалени за вкуса за спортна кола), та чак ми звънна вечерта да съм гледал някакъв Кайман и не знам си какво и като ми добави "човека каза, че доставяло удоволствие от шофирането" :banghead
недей така- каймана е повече порше от 911 платформата... и е може би една от най- хубавите като усещане кола за каране за простосмъртни...
за гт3 съм съгласен, че от него има смисъл само на пистата ама гт2 е сериозен автомобил за всекидневието. не съм им фен, но факт.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Superexstatic написа:Я раздуйте защо не харесвате филмите на Тарантино, че ми стана интересно
Тежко преиграване, почти през целите филми, адски досадни лиричеки отклонения (в гадни копилета, пиене на мляко от злодея е гига банално), бавно и мудно действие, което избухва накрая на филмите с някоя и друга масовка. Това с комбинация с хайп по всеки негов филм и всеки с претенции за кино критик, припада по Криминале, което си е един доволно калпав филм. Най-гадния обаче си остава Natural Born Killers.
Единственият му филм който ми харесва е "Джаки Браун"

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
alx написа:Top Gun Maverick написа:...и му казах, че освен 911 друго Порше не признавам(и то Турбо ЕС, понеже тия другите ГТ-та там ми идват прекалени за вкуса за спортна кола), та чак ми звънна вечерта да съм гледал някакъв Кайман и не знам си какво и като ми добави "човека каза, че доставяло удоволствие от шофирането" :banghead
недей така- каймана е повече порше от 911 платформата... и е може би една от най- хубавите като усещане кола за каране за простосмъртни...
за гт3 съм съгласен, че от него има смисъл само на пистата ама гт2 е сериозен автомобил за всекидневието. не съм им фен, но факт.
Кайманът е ясен, че има своето приложение като усещане в карането, ама за мен си е прекалено малък на габарити. В смисъл имам си едни минимуми там и мразя да ми обясняват колко добре е за мен една кола, понеже е по-лека от друга. Кайманът със сигурност има фенове, ама аз няма как да стана от тях, а работата беше, че щом Менцел каже, значи всичко е за всеки.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
I Care a Lot
Мноо гнусен филм , изгледах го с отвращение . Разбирам че алчноста и лезбийството са лайтмотива на продукцията , обаче другото е малко пародия на американската мечта което е вече нещо трудно за разбиране
Още като видях в началото че джуджа е шефа на руската мафия разбрах че ще свърши зле за СССР историята и лошите ще бъдат победени . Лезбийската любов побеждава рускатата мафия , американската здравна система , американското правосъдие ....и изобщо тя е всесилна . Страотно , просто нямам думи .
Мноо гнусен филм , изгледах го с отвращение . Разбирам че алчноста и лезбийството са лайтмотива на продукцията , обаче другото е малко пародия на американската мечта което е вече нещо трудно за разбиране

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Докато не видя Хитлер като негър албинос гей в лесбийска сцена с индийци от азиатски прозоход никаква свободия няма да има в Холивуд. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
За феновете на "Sons of Anarchy" е излязло продължение. Поне аз чак сега видях. Към момента са три сезона.
Името на продължението е Mayans M. C.
Налазвайте.
Sent from my HD1913 using Tapatalk
Името на продължението е Mayans M. C.
Налазвайте.

Sent from my HD1913 using Tapatalk
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
https://www.imdb.com/title/tt8235236/
Paradise PD
Голяма простотия е това, много се смея на всеки епизод
Paradise PD

Голяма простотия е това, много се смея на всеки епизод
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Невидимия пазител
Наследството на костите
В очакване на бурята
https://www.imdb.com/title/tt4924942/?ref_=tt_urv
Много добра трилогия
Наследството на костите
В очакване на бурята
https://www.imdb.com/title/tt4924942/?ref_=tt_urv
Много добра трилогия