Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от ivoo » 16 Мар 2021, 16:36

sub_eleven написа:А уж щабове, специалисти, динамична обстановка, анализират данни, мислят, кроят... за пред камерите...

.

Ка' й честно,верно ли им вярваш на тея циркаджии дето Ви 'спасяват'?
Никой никого не иска да ' спасява'. Има си сценарий и се играе по него. То и с ваксините се задава,ама ще е малко по нататък ,към август- септември.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 16 Мар 2021, 16:45

Плана на Бил Гейтс върви по мед и масло :mhihi: Добре че съм си ограничен по природа аз та не ми пука особено какви права и свободи ми отнемат, важното е да има пара и забавления :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Мар 2021, 16:58

Гледам от острова се е притеснил някой за НАС, а не се вижда там как ГИ спасяват :mhihi:

Аватар

Мнение от ivoo » 16 Мар 2021, 18:57

alekangg написа:Гледам от острова се е притеснил някой за НАС, а не се вижда там как ГИ спасяват :mhihi:

Само седи и гледай как ще ви сготвят съвсем скоро.. За острова ти не бери грижа,тук е много по спокойно отколкото си мислиш ( или гледаш по телевизията )

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Мар 2021, 19:34

ivoo написа:
alekangg написа:Гледам от острова се е притеснил някой за НАС, а не се вижда там как ГИ спасяват :mhihi:

Само седи и гледай как ще ви сготвят съвсем скоро.. За острова ти не бери грижа,тук е много по спокойно отколкото си мислиш ( или гледаш по телевизията )

Знам, знам, нали ти ни осведомяваш :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от steeN » 16 Мар 2021, 22:18

Тоз ми е любимия :) От година вече ни кълне как ще ни сготвят, и все там ядат дървото. Карма, явно.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 16 Мар 2021, 23:27

Колко да го ядат това дърво... имам няколко приятеля там и вече държавата 3 пъти им изплаща помощи по 1700паунда и сега подготвят 4 или 5 транш.. колко да го ядът тва дърво ми кажи :mhihi:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 16 Мар 2021, 23:43

Няма ли някой да направи едно клипче и от там, като долната класика.....Бойко виж..паунди :mhihi: :mhihi: :mhihi:
https://youtu.be/XmU__tuNcpM

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 17 Мар 2021, 0:32

M-coupe написа:Колко да го ядат това дърво... имам няколко приятеля там и вече държавата 3 пъти им изплаща помощи по 1700паунда и сега подготвят 4 или 5 транш.. колко да го ядът тва дърво ми кажи :mhihi:

Викаш ако ти плащат толкова ще седиш затворен у вас като каторжник и ще излизаш навън само до аптека и магазина, така ли? Толкова ли ти струва свободата :bowdown:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

Аватар

Мнение от ivoo » 17 Мар 2021, 1:23

steeN написа:
M-coupe написа:Колко да го ядат това дърво... имам няколко приятеля там и вече държавата 3 пъти им изплаща помощи по 1700паунда и сега подготвят 4 или 5 транш.. колко да го ядът тва дърво ми кажи :mhihi:

Викаш ако ти плащат толкова ще седиш затворен у вас като каторжник и ще излизаш навън само до аптека и магазина, така ли? Толкова ли ти струва свободата :bowdown:

Аве пич,стой мирен и не се форсирай толкова. Ти ми кажи от къде си толкова информиран как е тук? От БТВ ли? Или от НОВА ТВ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 17 Мар 2021, 1:33

Днес на обедната почивка се бях засилил към един магазин с парцалки, големи намаления щото го затварят (защо ли? :mhihi: ). Със маска FFP2, че тука само такива признават... Та на входа седи една от продавачките и ми подава една папка и ми вика: имена, адрес и телефон.... И аз така :conf: , после така :kuku: и накрая така :wave: Пробвах и в съседния магазин, едно огромно хале с колела- и там така. Пък миналата седмица като го отвориха си влизах свободно в тоя с колелата.. :dunno: За Германия става въпрос, току измислят нещо :dunno:
Добре поне, че засега в хранителните магазини не трябва да си оставям телефонния номер :mhihi:

В крайна сметка май ще се наложи да си измисля "пазарен" псевдоним, че ще изпусна намаленията :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 17 Мар 2021, 4:35

Отдавна спрях да ходя в големи вериги. Не понасям всевъзможните им глупави изисквания и претенции. Да го духат! В кварталния влизам даже без маска и тъкмо давам моя си дял за по-скромните и нуждаещи се
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 17 Мар 2021, 10:38

steeN написа:

Къде видя да съм написал, че някой е затворен у тях? До колкото разбрах всичко освен барове/ресторанти си работят, даже на някои и работата им е увеличена значително... Мисълта ми е друга! Там когато си под карантина ти плаща държавата за това, когато работиш по време на пандемията държавата пак те стимулира и ти плаща допълнителни бонуси над заплатата, когато не работиш заради пандемията държавата пак ти плаща за да не стоиш без доходи! Тука какво се случва? Имам приятел 3 месеца е давал + резултат на ПЦР =3 месеца у тях без работа с 0лв доходи без никакви помощи от държавата в същото време само за декември сме -5милиарда уж за справяне с пандемията WTF :banghead:

Сондьора написа:Няма ли някой да направи едно клипче и от там, като долната класика.....Бойко виж..паунди :mhihi: :mhihi: :mhihi:
https://youtu.be/XmU__tuNcpM

Не знам кое ти е толкова смешното. Не съм го гледал целия клип, но му разбрах идеята. Имам приятели в Гърция и мога да говоря пак от първо лице какво правят властите (поне има някакви действия а не само да повтарят локдаун локдаун). Значи на всеки които се е записал (или как точно става не знам) но на всеки човек се дават по 10кг кашкавал 10кг сирене там ориз макарони мляко и не знам си кво, но важното е, че всичко е тяхно производство... По този начин хем се стимулират производителите в време в които ресторанти не работят и няма къде да си продават стоката хем се помага на нуждаещите се!

ПП: Ако може някой да сподели в бг какви подобни на тези стимули има за народа, освен да се затварят заведения и да се смятата заразените...
Последна промяна M-coupe на 17 Мар 2021, 10:51, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 17 Мар 2021, 10:49

Защо ти трябва да ми го пишеш и да ми разправяш един приятел какво ти е казал за да знам какво е там? Аз си направих извод вече, има група хора дето ако ви платят ще си седите у вас колкото ви кажат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 17 Мар 2021, 10:56

Пак те питам.. къде видя, че съм написал, че си стоят в тях? Точно тези за които ти говоря работят, като куриери и в момента работата им е х2 и въпреки това държавата им плаща тези пари, като стимул, че работят в пандемията.. Пак да попитам.. тука какви са помощите от държавата ако си под карантина и работещ или безработен :clap:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата