кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
И аз ползвам същия аромат, но взех направо литър от Maxolen 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Литър е доста. А къде може да се пазарува Максолен на дребно ?

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
На няколко коли ползвам и при миене всяка седмица пръскам, та най-изгодно ми беше да взема литър.
Уж тукашния вносител продава и на дребно ама въпреки това аз си го поръчах от Австрия
Уж тукашния вносител продава и на дребно ама въпреки това аз си го поръчах от Австрия
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Машинка за газирана вода. Много арна ралта. Сега остава да разбера как да си зареждам патроните сам 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Машинка за газирана вода. Много арна ралта. Сега остава да разбера как да си зареждам патроните сам 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Язе имам сифонь от време оно. Обаче патрончета с цо2 като за него нема от години. Каква си взе?
Хм,хм...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
bum_bum написа:Машинка за газирана вода. Много арна ралта. Сега остава да разбера как да си зареждам патроните сам
Аз ги нося в офиса на тия от които си купих машината в овча купел празните бутилки и срещу 20 кинта ми дават пълни. Те мисля ги пращат в италия за пълнене. Сам тоя въглероден диоксид освен да бучнеш един маркуч в ауспуха на колата не знам от де ще го вземеш...е, може леко да опушено да бие водата после

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Содастрийм със стъклените бутилки.
СО- то е за хранителни цели (същото като онова за заваряване, но с по-малко примеси на др газове). Има го навсякъде.
Патронът е 425гр и идеята е да си намеря от някъде малка бутилка 10-Тина кг, която ще си заредя с газ и от там вече преходници за зареждане на патрона или от алито или от тук някъде ако намеря.
Нямам нерви да се разправям всеки месец с куриери.
СО- то е за хранителни цели (същото като онова за заваряване, но с по-малко примеси на др газове). Има го навсякъде.
Патронът е 425гр и идеята е да си намеря от някъде малка бутилка 10-Тина кг, която ще си заредя с газ и от там вече преходници за зареждане на патрона или от алито или от тук някъде ако намеря.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Мии не знам колко газирана вода пиеш, ама мене един патрон ме кара поне по 2-3 месеца. Имам 3 броя, така че ходя за нови 1-2 пъти в годината. 

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
За нещо такова ли става въпрос:
https://www.amazon.com/iSi-Classic-Stainless-Sodamaker-Chargers/dp/B08MQNX21T/ref=sr_1_6?dchild=1&keywords=soda+siphon&qid=1615844722&sr=8-6
https://www.amazon.com/iSi-Classic-Stainless-Sodamaker-Chargers/dp/B08MQNX21T/ref=sr_1_6?dchild=1&keywords=soda+siphon&qid=1615844722&sr=8-6
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
bum_bum написа:Содастрийм със стъклените бутилки.
Аз имам ето такава

Взех нея пред Sodastream-a защото беше малко по евтина,а разлика не намерих.Бутилки всичко е същото.
Купил съм си един преходник от Али който се навива на бутилката и тя става стандартна и може да се пълни навсякъде кадето пълнят CO.
Но нещо и се нарадвах...Прави много хубава вода,но прокапва от някъде ,а и не се научих да си правя нещо хем плодово хем газирано (не от тези химии готовите за такива машини).
Дори в Алито бях намерил преходник за външна бутилка с маркуч адаптери всичко,но нямам място за такава бутилка.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Сега ме накарахте да се разтърся и намерих фирма която ги пълни за 12лв и се намира в Банкя и ми е супер удобна няма да се разкарвам до Овча купел специално за това.
Иначе наистина толкова дълго ми карат бутилките, че не ми се занимава да си ги пълня сам. Ако толкова много вода правя та ме кара по месец бих си купил още бутилки и просто да ги пълня на веднъж. В edigital са 37 кинта в момента бутилките с ддс.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това нещо става с най обикновена со бутилка като за телоподаващо . Трябва редуцира да е на 1 бар , бутилка от кока кола на капачката се слага щуцер и с маркуча към редуцира . Разтръскваш малко и изчакваш 5 минути под налягане и е готова . Изпил съм поне 1 тон газирана вода така правена .
Относно СО то дето зареждат , по спомен тоя за хранителни нужди е по скапан от техническия . Техническия трябва да няма примеси влага други газове и т.н докато този за хранителни нужди е малко ала бала .

Относно СО то дето зареждат , по спомен тоя за хранителни нужди е по скапан от техническия . Техническия трябва да няма примеси влага други газове и т.н докато този за хранителни нужди е малко ала бала .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Кажи от къде да си взема 10кг бутилче де 
Вероятно и хранителните бутилки да се с друго покритие вътре.
Имам само 1 патрон, а газирана вида се пие тука на умиране. А и аз я обичам много газирана, Та един патрон няма да кара толкова много при мен.
Мойта също капе по някаква причина. Не ги знам дали са си така или е дефект.

Вероятно и хранителните бутилки да се с друго покритие вътре.
Имам само 1 патрон, а газирана вида се пие тука на умиране. А и аз я обичам много газирана, Та един патрон няма да кара толкова много при мен.
Мойта също капе по някаква причина. Не ги знам дали са си така или е дефект.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
10 литра не съм виждал, 12 има и 8 знам сигурност че има щото имам 2 такива . Вероятно тия от месер, цикония или подобни . Другия вариант за компактна бутилка 1.5 или 3 литра за медицински кислород , обаче не знам къде продават . Аз имах една един шофьор на линейка ми я даде за 20 лв обаче някъде я затрих
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !