Носачи 535д
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Носачи 535д
Здравейте,
Какви носачи бихте препоръчали като марка?
Преди година и половина (или може би вече станах 2г) купих Лемфордер, сменени са както трява - болтовете са стегнати при нормално положение на колата, не докато всичко е във въздуха.. изкараха 2г и тампоните им са много меки, дори на ръка се усукват почти без усилие, тропа по неравности, най-вече по павета. Шарнирите мисля, че са здрави, но още не съм ги свалял.
И ако шарнирите са здрави, може би бих се насочил към смяна само на тампоните, вместо на целите носачи.
Въпросът е, че за втори път се случва Лемфордер да не издържа много и си мисля да пробвам тампоните на Meyle, но HD варианта, уж са усилени.
П.П. "Оригинални" предполагам, че пак са Лемфордер, та и те отпадат.
Чудих се за полиуретанови на Powerflex, но се притеснявам да не стане още по-твърда возията.
Какви носачи бихте препоръчали като марка?
Преди година и половина (или може би вече станах 2г) купих Лемфордер, сменени са както трява - болтовете са стегнати при нормално положение на колата, не докато всичко е във въздуха.. изкараха 2г и тампоните им са много меки, дори на ръка се усукват почти без усилие, тропа по неравности, най-вече по павета. Шарнирите мисля, че са здрави, но още не съм ги свалял.
И ако шарнирите са здрави, може би бих се насочил към смяна само на тампоните, вместо на целите носачи.
Въпросът е, че за втори път се случва Лемфордер да не издържа много и си мисля да пробвам тампоните на Meyle, но HD варианта, уж са усилени.
П.П. "Оригинални" предполагам, че пак са Лемфордер, та и те отпадат.
Чудих се за полиуретанови на Powerflex, но се притеснявам да не стане още по-твърда возията.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Re: Носачи 535д
Зависи какъв Лемфьордер си купил и откъде. Пълно е с турски ментаци на "добра" цена. Моите съм ги поръчвал от avtochastionline24 и нямам никакви проблеми с тях.

- datchko
- ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Зависи какъв Лемфьордер си купил и откъде. Пълно е с турски ментаци на "добра" цена. Моите съм ги поръчвал от avtochastionline24 и нямам никакви проблеми с тях.
От колега във форума ги купих, едва ли са менте.
Цената беше подобна на тези в аутодок или авточастионлайн24.
Ще посъбера мнения и ще купя.
Не, че е кой знае каква тема де, няма нещо кой знае какво под слънцето, но все пак..
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
аз съм с носачи ТРВ, "предните" тампони са кашкавалени, и на 15к км се сменят, последно поръчах полиуретанови от полша, засега всичко е ок, а минаха заветните 15к км.
Окачването на е65 и е60 е еднакво, тампоните също, затова си позволявам да пиша в темата
Окачването на е65 и е60 е еднакво, тампоните също, затова си позволявам да пиша в темата
- datchko
- ентусиаст
-
racing_team_vidin написа:аз съм с носачи ТРВ, "предните" тампони са кашкавалени, и на 15к км се сменят, последно поръчах полиуретанови от полша, засега всичко е ок, а минаха заветните 15к км.
А от полиуретана усещаш ли разлика в твърдостта на возията, имаш ли някакви скърцания и тн?
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
datchko написа:racing_team_vidin написа:аз съм с носачи ТРВ, "предните" тампони са кашкавалени, и на 15к км се сменят, последно поръчах полиуретанови от полша, засега всичко е ок, а минаха заветните 15к км.
А от полиуретана усещаш ли разлика в твърдостта на возията, имаш ли някакви скърцания и тн?
как скърцания, нали ги мажеш със смазка?
иначе на е65 разликата е минимална, аз карам с 20" и съм с големи спирачки, и целото натоварване е в тези тампони и аз затова заложих на полиуретана, че с нормалните усещах как гумата "мърда"
6 мнения
• Страница 1 от 1