Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Криптовалути

Мнение от zAcK » 24 Фев 2021, 12:55

TNT написа:А търсил ли си да си купиш ? Вчера видях и апартамент да се продава. По едно време и Ауто Бавария приемаха крипто с посредник. Щом можеш да си купиш апартамент и кола, какво повече искаш ?

И опциите за обръщане във фиат стават все повече с годините, а не по-малко.

Пак не четеш :mhihi: Не съм писал, че нищо не може да се купи. Но си толкова ограничен, че практически е неизползваемо. Както и да е. Не ми се спори. Да не става мазалото от преди 6-7 години, че ще видим тогава какво ще се купува и какво няма :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само да повторя, че и в момента има банки, които забраняват трансферите. Ако решат, точно за 1 ден всичко е приключило и може да се оплачем на арменския поп! Буквално.
Ако някой като САЩ, ЕС и т.н. реши, че това е незаконно, точно за 2 секунди всичко, дето може да се купува с крипто, няма да може да се купува с крипто :roll: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Фев 2021, 13:07

Колко па да си ограничен с покупките. Имам карта директно към борсата и всичко, което мога да си купя с картата от Уникредит, мога и с тази от Бинанс. Даже на Уникредит за ПОС май ми е по-нисък лимита. Т.е. остават само покупките за големи 5 цифрени суми. Които както казаха по-горе, не можеш да си ги и вземеш с диаманти, злато и сребро. Това прави ли диамантите, златото и среброто лоша инвестиция ? За мен не. И от тях имам :lol:

За банките, които не приемат крипто... еми дори български компании си има, които ти вършат тази работа :dunno: Как ще се забранява и как ще приключва за 2 сек всичко го слушам, откакто знам, че има крипто :lol: Както казах възможностите да обърнеш във фиатни пари стават повече, а не по-малко. Както и в стока/имущество. По едно време и grabo.bg приемаха. А дали е ограничено.... отиди при бабата с доматите на пазара и си плати с VISA-та :lol:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Фев 2021, 13:18

TNT написа: Имам карта директно към борсата и всичко, което мога да си купя с картата от Уникредит, мога и с тази от Бинанс.

Продължаваш да говориш за общия случай, когато всичко е нормално. Пак да попитам, а ако с Binance се случи същото като с Mt. Gox, тогава как ще плащаш точно? :mhihi:
Щото и нещо да се случи с някоя банка, имаш поне едни 100 000 евро, дето ще ги получиш в накакъв момент, а от криптоборсата просто изчезват завинаги :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 24 Фев 2021, 16:04

Постове, които нямат пряка връзка с Криптовалутите ще бъдат изтривани директно. Триенето отнема далеч по-малко време от писането за "всякакви други неща".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Фев 2021, 16:23

Ей тея тъпаци 2 млрд набиха вече :mhihi: https://www.microstrategy.com/en/invest ... 02-24-2021 Как беше, пука се балона, ама нагоре :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 24 Фев 2021, 16:43

TNT написа:Ей тея тъпаци 2 млрд набиха вече :mhihi: https://www.microstrategy.com/en/invest ... 02-24-2021 Как беше, пука се балона, ама нагоре :mhihi:
Не се усети

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Фев 2021, 16:53

Те купуват тепърва на 52к, щото отиваме към 0$ :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 24 Фев 2021, 19:25

https://money.bg/finance/analiz-golemit ... ruari.html

Имало и гърбати китове с по над 10к биткойна и никой не ги знае кои са тия гърбавите :dunno:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 24 Фев 2021, 20:23

Нещо положителните новини не успяват да напомпат пазара качествено последните 2 дни. Поне така изглежда. Струва ми се, че ще е много трудно да отиде нагоре цената вече.

След няколко дена (нямам идея колко) смятам, че ще е време за пазар, като за себе си вярам че ще видим най-малко спад до 45-43, но все си мисля че дори и тогава няма да е правилно да се купува, защото под 41 и дори под 40 е напълно реалистично.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 24 Фев 2021, 20:32

vixx написа:Нещо положителните новини не успяват да напомпат пазара качествено последните 2 дни. Поне така изглежда. Струва ми се, че ще е много трудно да отиде нагоре цената вече.

След няколко дена (нямам идея колко) смятам, че ще е време за пазар, като за себе си вярам че ще видим най-малко спад до 45-43, но все си мисля че дори и тогава няма да е правилно да се купува, защото под 41 и дори под 40 е напълно реалистично.

След 4 неуспешни опита за пробив на 45к, бих казал доста оптимистично :)

Наливането на милиарди в крипто не се прави на куп, затова не се вижда промяна в цената за момента. Купува се на равни итервали по малко.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 24 Фев 2021, 20:59

И аз да имам 10 000 биткойна и аз щях да разкеша малко. Тия яхти и ламбота трябва някой да ги купува все пак :mhihi: Иначе цената се движи супер, трябва да поохлади преди да качи пак. Поразнежихме се последните месеци постоянно да лети нагоре ама не става само зелени кендъли. Иначе ще прегреем и ще спускаме балона :mhihi:

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Фев 2021, 14:33

Мъск обаче си е хитър играч. Тая инвестиция хич не е от сега, просто е обявена сега. Тя е от Q4 на 20г, реално купува когато беше не повече от $30k, после туйтчета, постчета за биткойна и хоп обявява се публично, тръгват и Master Card и още други да набиват пари след това, биткойнчето прехвърля $50ки човека е напред с 1 млрд доларес от цялата работа :)
Те така се прави :clap:
https://www.cnbc.com/2021/02/22/tesla-h ... alyst.html

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 25 Фев 2021, 14:52

Еми той не беше временно най-богатият човек в света, щото е много прост :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Фев 2021, 15:12

b00st написа:Мъск обаче си е хитър играч. Тая инвестиция хич не е от сега, просто е обявена сега. Тя е от Q4 на 20г, реално купува когато беше не повече от $30k, после туйтчета, постчета за биткойна и хоп обявява се публично, тръгват и Master Card и още други да набиват пари след това, биткойнчето прехвърля $50ки човека е напред с 1 млрд доларес от цялата работа :)

Инвестицията на Tesla не е само от Q4.. купувано е и преди това.... а тоя профит от 1 милиард е малко като "имаме акции на такава стойност" - ако тръгнат да продават, профита от 1 милиард ще се стопи до много по-ниска стойност...

Но е доста неправилно да се казва, че MasterCard и прочие други са тръгнали да влизат само заради Tesla... това не отговаря на истината.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Фев 2021, 15:32

Mollov написа:
b00st написа:Мъск обаче си е хитър играч. Тая инвестиция хич не е от сега, просто е обявена сега. Тя е от Q4 на 20г, реално купува когато беше не повече от $30k, после туйтчета, постчета за биткойна и хоп обявява се публично, тръгват и Master Card и още други да набиват пари след това, биткойнчето прехвърля $50ки човека е напред с 1 млрд доларес от цялата работа :)

Инвестицията на Tesla не е само от Q4.. купувано е и преди това.... а тоя профит от 1 милиард е малко като "имаме акции на такава стойност" - ако тръгнат да продават, профита от 1 милиард ще се стопи до много по-ниска стойност...

Но е доста неправилно да се казва, че MasterCard и прочие други са тръгнали да влизат само заради Tesla... това не отговаря на истината.

Не смятам, че само заради това, но зарадй целия тоя хайп около Тесла, доста инвестиции се направиха. Разбира се и доста хора инвестирали преди години продадоха :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата