Ето откаде BMW са откраднали дизайна на E30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Уфф, темата стана по сериозна от колкото ми се искаше...Първата кола е аскона б а втората е аскона а, аз между другото съм супер голям сектант на БМВ и моля да ме извините ако мислите че съм обидил марката по някакъв начин.Аз не смятам така защото опелите особено старите опели от преди 80г са супер добри коли и са били доста напред за времето си.
Както и да е, просто видях въпросната снимка и си помислих "Мамка му, колко ми прилича на Е30/Е21 купе" и така реших благородно да ви подразня
П.П Откога БМВ монтират главини на 5х120?
Както и да е, просто видях въпросната снимка и си помислих "Мамка му, колко ми прилича на Е30/Е21 купе" и така реших благородно да ви подразня

П.П Откога БМВ монтират главини на 5х120?
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Stranger написа:П.П Откога БМВ монтират главини на 5х120?
Е9ката е с такива май.. значи доста отдавна.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- ВАНКАТА е21
- Потребител
-
От кога чакам ниакой да разбули мистериата около е30 и е21! Сега вече ша спя спокойно като знам че БМВ копират ОПЕЛ. Благодаря ти Stanger ! 

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
ВАНКАТА е21 написа:От кога чакам ниакой да разбули мистериата около е30 и е21! Сега вече ша спя спокойно като знам че БМВ копират ОПЕЛ. Благодаря ти Stanger !
Много съм щастлив че успях да излекувам инсомнията ти

Е9 гледам че се произвежда от 68 година, и ако наистина това е първото БМВ с 5х120, бмв и главините са откраднали от опел...ай наздраве

@turbo-lag...нямам никакви комплекси, а ти си опериран от чувство за хумор явно!Ако искаш да получиш комплекси от бавния хлопел, довечера съм на ОМВ...
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
Бате, предлагам да спрем с нападките на лична и автомобилна основа и да земем да измислим аджеба що така тва Е30 не е толкова БМВ колкото е лада и опел
П.П. Каня те да откриеш ръжда по веждите на астрата ми...Ако успееш ще те черпя теб или жена ти ( по избор и нужда ) една боза
А ако не успееш може ще ти дам втори шанс да се пробваш на другият ми опел ( 78-ма година ), ако и там не успееш, ще си продадеш БМВ-то и ще си купиш "Идейният баща и майка на Е30"
PEACE

П.П. Каня те да откриеш ръжда по веждите на астрата ми...Ако успееш ще те черпя теб или жена ти ( по избор и нужда ) една боза

PEACE

- ВАНКАТА е21
- Потребител
-
Приятелю Stanger пак искам да ти благодаря за този лъч светлина, който ти внесе в живота ми! В знак на благодарност ще ти съобщя една голяма новина, която сигурен съм ще ти е от полза! А тя е, че във всички големи сервизи на Опел са демонтирали подемниците и монтират големи магнити със специални наметала (черги), за да не ви драскат таваните на колите!
От мен успех и наслука!
От мен успех и наслука!
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
Аз никой не нападам
просто е малко тъпо тва дет го казваш ама нищо де
то на хлопелите моторите са големи точно колкото парното на е30 

Ванка, благодаря ти за любезният и учтив тон , приятелю:) Оценявам хитроумното ти изказване за автосервизите на опел, но смятам че ти убягва факта ,колко повече ретро опели се движат по улиците от ретро БМВ-та:)
Аз немога да разбера защо толкова се палите?Това си е чист базик, както казах по горе, аз не влагам в него нито капка заядливост ,лоши мисли или чувства.Пък и мисля че е грехота да не признаете че ОПЕЛ са били много велика компания и автомобили до към 80-та година...И са имали кола с V8, когато никой друг европейски пройзводител на коли не е и помирисвал такова нещо ( е тука малко преувеличих признавам си:) ) А за тва колко са големи моторите на опел ще го оставя без коментар, щото всяка кола е силна в класа си и в своят клас виждаме че опел ( "малките" им мотори ) са достатъчно силни за да си заслужат уважение...НО!!! НЕ ИСКАМ ДА ПРЕВРЪЩАМЕ ТЕМАТА В ОПЕЛ ВС БМВ!!!! става въпрос за дизайна на е30 и е21 и на тази кола, и досега никой от вас не си е признал че са сходни... и за главинките нищо не казахте

Аз немога да разбера защо толкова се палите?Това си е чист базик, както казах по горе, аз не влагам в него нито капка заядливост ,лоши мисли или чувства.Пък и мисля че е грехота да не признаете че ОПЕЛ са били много велика компания и автомобили до към 80-та година...И са имали кола с V8, когато никой друг европейски пройзводител на коли не е и помирисвал такова нещо ( е тука малко преувеличих признавам си:) ) А за тва колко са големи моторите на опел ще го оставя без коментар, щото всяка кола е силна в класа си и в своят клас виждаме че опел ( "малките" им мотори ) са достатъчно силни за да си заслужат уважение...НО!!! НЕ ИСКАМ ДА ПРЕВРЪЩАМЕ ТЕМАТА В ОПЕЛ ВС БМВ!!!! става въпрос за дизайна на е30 и е21 и на тази кола, и досега никой от вас не си е признал че са сходни... и за главинките нищо не казахте

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
така...
опел аскона А
опел аскона Б
не виждам никаква прилика в дизайна, няма нищо общо... въобще как ги приказваш тези неща и си вярваш
ето няколко неща, които ми хрумват като за начало.
ламарините на тва нещо са тънки като станиол... като се намачкаш някъде ще стане на хармоника. след това, опелите ползват едносекционни фарове, а БМВ още преди доста години разделят късите от дългите. разликата е огромна
тези коли са с торсионна греда отзад (
) и така чак до предпоследната вектра. бмв от 60те слагат независимо окачване и отзад. ако познавах опел достатъчно може би и други фрапиращи разлики щях да изброя.
и я да чуем за този V8 на опел, кои години е слаган?
п.с. всички тук сме автомобилни фенове, не съм привърженик на войните между марките, но с такива изказвания, най-малкото излагаш себе си пред много хора...
опел аскона А

опел аскона Б

не виждам никаква прилика в дизайна, няма нищо общо... въобще как ги приказваш тези неща и си вярваш

ето няколко неща, които ми хрумват като за начало.
ламарините на тва нещо са тънки като станиол... като се намачкаш някъде ще стане на хармоника. след това, опелите ползват едносекционни фарове, а БМВ още преди доста години разделят късите от дългите. разликата е огромна

тези коли са с торсионна греда отзад (

и я да чуем за този V8 на опел, кои години е слаган?
п.с. всички тук сме автомобилни фенове, не съм привърженик на войните между марките, но с такива изказвания, най-малкото излагаш себе си пред много хора...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4