Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Криптовалути
И аз мисля, че до края на годината ще трябва да се разкешва и после ще е мъртвило. До 2024-та 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
grkv написа:b_u_b_o написа:тоя бул рън ще е поне още 3-4-5 месеца
Защо си мислиш така?
Не споря, питам.
Ами на база предните бул рънове, ето това е от 2017та бул ръна, от момента в който чупи предния ATH през март до момента в който умира през декември са ~270 дни.
Предния път през 2013та е бил същия период. Тогава е пъмпнал 3000%, през 2017 1500%, ако следва тоя тренд сега ще е 750%. А всичко до тук се случва абсолютно огледално с предните. Сега не ми се търсят графиките на сравненията, ама е много странно колко е еднакво всичко.
Има и друг вариант който ще е интересен - да няма повече такива беър маркети каквито познаваме до сега. Ще има, но няма да са 60-90% надолу ами в рамките на 10-20%. Според мен има някаква вероятност повече никога да не видим нива под 50к. Затова момента на излизане е супер трики, за да не се окаже че си продал на ниското и в последствие когато пак да влезеш да трябва да е на по-висока цена

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
b_u_b_o написа:grkv написа:b_u_b_o написа:тоя бул рън ще е поне още 3-4-5 месеца
Защо си мислиш така?
Не споря, питам.
Ами на база предните бул рънове, ето това е от 2017та бул ръна, от момента в който чупи предния ATH през март до момента в който умира през декември са ~270 дни.
Предния път през 2013та е бил същия период. Тогава е пъмпнал 3000%, през 2017 1500%, ако следва тоя тренд сега ще е 750%. А всичко до тук се случва абсолютно огледално с предните. Сега не ми се търсят графиките на сравненията, ама е много странно колко е еднакво всичко.
Има и друг вариант който ще е интересен - да няма повече такива беър маркети каквито познаваме до сега. Ще има, но няма да са 60-90% надолу ами в рамките на 10-20%. Според мен има някаква вероятност повече никога да не видим нива под 50к. Затова момента на излизане е супер трики, за да не се окаже че си продал на ниското и в последствие когато пак да влезеш да трябва да е на по-висока цена
То тези неща са логични следствия. Като причина бих заложил на всички положителни новини - като започнеш от Тесла, Виза, Мастъркард, Пейпал и лавинообразното наливане на пари от всички останали компании. Много голям е шансът сегашния пъмп да ни се стори смешен на фона на това, което предстои, преди системата да прегрее и да започне беър маркета.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
TNT написа:Еми то се говори за 100-300кАз преди 100к май няма да разтоварвам.
+1 (даже като минимум), но оставам с впечатлението, че в темата има изненадани колеги, че някой държи след 50к

+1
Даже и на $100к няма да продам. Ще държа до $500к миниму, но пък до тогава може вече и да не се налага да се продават биткойни, може верно пари да си станат
Даже и на $100к няма да продам. Ще държа до $500к миниму, но пък до тогава може вече и да не се налага да се продават биткойни, може верно пари да си станат

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Аз разкеших половината и ще чакам мечка. Не очаквам повече огромни спадове, но аз така или иначе не държа дълго, а продавам и купувам през малко, че да се множи койната.
vixx написа:не държа дълго, а продавам и купувам през малко, че да се множи койната.
На 95% от хората така им се намалят койните, но съм сигурен, че ти ще успееш

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
А в бинанс осен p2p, друг вариант за продажба намира ли се? 

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
520i написа:На 95% от хората така им се намалят койните, но съм сигурен, че ти ще успееш
Риск печели, риск губи

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
520i написа:Ще държа до $500к миниму
Може и да не е далече тоя момент като гледам. BlackRock обявиха че почват или са почнали да купуват. Тия пичове управляват близо 9 ТРИЛИОНА. Само 1% да вкарат(тва са 90 милиарда ако някой не може да ги сметне толко нули

Кво ще ги правим тия милиони не знам 
Сега сериозно, ясно, че е възможно да стигне 100 та даже и 500к. Но по-важния въпрос е къде е върха този път. Аз лично искам да продам и като падне пак ще купя.

Сега сериозно, ясно, че е възможно да стигне 100 та даже и 500к. Но по-важния въпрос е къде е върха този път. Аз лично искам да продам и като падне пак ще купя.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
bioz написа:Кво ще ги правим тия милиони не знам
Точно, много зависи къде е върхът, понеже от него зависи след това по време на беър маркета каква ще е най-ниската цена, на която да може пак да купиш. Има голям шанс да не видим цени под 50к вече. 2 варианта виждам аз:
- не продаваш сега (или продаваш колкото да извадиш първоначалната инвестиция), купуваш още по време на беър маркета и чакаш следващия връх 2024-5
- опитваш да продадеш сега максимално близо до върха, купуваш пак по време на беър маркета и чакаш следващия връх
Първото ми се струва по-сигурно и с по-голяма печалба, в случай че си купил под 30к, но трябва желязна психика

- TNT
- младши ентусиаст
-
Аз мисля, че сега прогнозите ще се сбъднат за 150к-300к, после ще паднем 40-60%. После 2024-2025 вече ще гони 1 милион
Но очаквам отново да има 2-3 години задържане на цената, в които ще трябва да се пазарува на DCA стратегия 

lol. а аз мисля, че всичко ще се срути в момента в които федс решат че криптото е заплаха за долара или за сигурноста на америка и го забранят (но не и преди да го шорт-нат както си трябва) ... не може така- значителни финансови ресурси да не се държат в долари 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила