въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос
значи когато искам да я запаля стартера ми не върти и се чува някаккъв звук.Все едно ми е паднал акумулатора.Някои път пали от раз,някой път 2-3 пъти че и повече.
Ходих в сервиз и от там ми казаха че е от превключвателя на стартера
смениха го.Днес я взех същата работа.
моля ако някой е имал същия проблем да сподели
Ходих в сервиз и от там ми казаха че е от превключвателя на стартера
смениха го.Днес я взех същата работа.
моля ако някой е имал същия проблем да сподели
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Здравей, не зная къде си ходил,
1. но аз съм ходил във официалния сервиз към Метро, но с мои части (оригинални) и плащам само за ремонт, че иначе режат глави
, но там ако не познаваш някого доста 7-ци ще минат преди теб
,
2. добри мнения чувам и за сервиза, намиращ се в уличката вдясно след борсите от бензиностанцията на Шел, уличката е с доста дупки, 3. друг вариант е и един човек от Яребична мисля че беше, който преди е работил в 1
Успех и пиши къде са ти помогнали
п.с.: а ти откъде си недоволен, че да ги избягваме
1. но аз съм ходил във официалния сервиз към Метро, но с мои части (оригинални) и плащам само за ремонт, че иначе режат глави

2. добри мнения чувам и за сервиза, намиращ се в уличката вдясно след борсите от бензиностанцията на Шел, уличката е с доста дупки, 3. друг вариант е и един човек от Яребична мисля че беше, който преди е работил в 1

Успех и пиши къде са ти помогнали

п.с.: а ти откъде си недоволен, че да ги избягваме

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Отиди на диагностика на сервиз MAXLIFE, който се намира над затвора околовръстното новия път между Възраждане и ДАПА, където спират тролеите отстрани ще го видиш нова зграда няма как да го пропуснеш 

- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
провери и клемите на стартера може да се е отвило там нещо .. за секи случаи ги стегни малко и виж силовите кабели към стартера не само от акумулатора
- asi_tulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 Turbo
Проблема може и да е механичен. Въсможностите са:
1. Бендикс - по-малко вероятно.
2. Втулките на ротора на стартера са разбити, и понякога заяжда и не може да завърти.
Второто ми се е случвало на старата кола (вартбург), но преди 2-3 месеца на един приятел с Е30 това му беше проблема. Той си смени първо бендикса и като се оказа че е от втулките смени целия стартер - не можа да намери такива да ги смени. Ако имаш някой да го свали и погледне ще е добре преди да продължиш да сменяш наред
П. С. А четките гледа ли?
1. Бендикс - по-малко вероятно.
2. Втулките на ротора на стартера са разбити, и понякога заяжда и не може да завърти.
Второто ми се е случвало на старата кола (вартбург), но преди 2-3 месеца на един приятел с Е30 това му беше проблема. Той си смени първо бендикса и като се оказа че е от втулките смени целия стартер - не можа да намери такива да ги смени. Ако имаш някой да го свали и погледне ще е добре преди да продължиш да сменяш наред

П. С. А четките гледа ли?
значи един мой познат ме прати при един майстор и се оправи работата
каза ми че е от контактния ключ и го оправи
зесега всичко е ок
ако някои има проблеми по ел.-а и е от варна да ходи при тоз пич много разбира и работи евтино
а защо не мога да качвам снимки?
и аз искам да се похваля с мойта колица понеже ми е нова
каза ми че е от контактния ключ и го оправи
зесега всичко е ок
ако някои има проблеми по ел.-а и е от варна да ходи при тоз пич много разбира и работи евтино
а защо не мога да качвам снимки?
и аз искам да се похваля с мойта колица понеже ми е нова

8 мнения
• Страница 1 от 1