Смях на ОМВ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Смях на ОМВ

Мнение от Alexbmw » 27 Яну 2007, 12:23

Значи това се случи преди около две години (още бях с Е30ката)
Та бях обещал на един приятел да отидеме до морето за няколко дни да си свърши той някъква работа. Тръгваме ние петък вечерта след работа заредихме на някъква бензиностанция и след това спираме на ОМВ на ботевградско шосе да си вземем нещо за изпът, влизаме вътре напазарувахме това онова и тръгваме към колата, излизаме от ОМВ и ужас!!!! :shock: колата я няма (бях я паркирал отстрани на паркинга пред колонките) шашкам се аз къде ми колата започва се една паника
и след малко гледам колата до колонката за зареждане :shock: и не мога да проумея какво прави там. Отивам бързо при колата и кво гледам забравил съм да я включа на скорост :uups: и тя леко по наклона се е върнала на зад :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
От тогава виняги проверявам дали е на скорост преди да слезна :mhihi: :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 27 Яну 2007, 13:31

:mhihi: Разбирам ви колега,и аз съм си правила тоя номер. ама при мен имаше свидетели :uups: Спирам си аз на едно малко баирче и аз така забравям да я включя на скорост ( викам си аз само за 2 мин. и то баирчето малко нищо няма да стане пък и бързам)Добре че в момента на слизане ми звънна gsmA ,че да не хукна веднага........та говоря си аз и се облягам на колата,да бе ама тя започва да се мести :mhihi: Мен като ме напуши един смях,как малко по малко си пълзи,като почнах да се превивам мани мани :mhihi: ( а двама дядовци отстрани седят и гледат как колата си пъпли бавно-бавно а аз седя и се хиля отстрани) Викам на гаджето по телефона "абе мило ай да затваряме че колата тръгна да си ходи без мен ":mhihi: Затварям gsmA и се провиква "Аве златооооооо гъде без мене Ма?" -а дядовците отсреща що не си изплюха ченетата от смях!
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 27 Яну 2007, 13:36

е тва не бях го чувал да си оставиш колата на свободна И ТО НА БАИРЧЕ, за малко :shock:
има едно неписано правило, че винаги като оставяш колата трябва да е на скорост, а на баир е препоръчително и ръчната да се използва.
преди години така една госпожа си остави колата на баир на свободна и се спря в нашата кола :evil: интересното беше, че джама и беше отворен и като тръгна колата надоолу тя почна да опъва волана, като си мислела, че ще я спре :shock: аз по някаква случайност бях на терасата и видях всичко :shock: имаше 25 метра да отвори вратата и да натисне спирачката, ама женска му работа :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 27 Яну 2007, 15:09

Ако беше уцелил някоя колонка на бензиностанцията с Е30-ската , нямаше да ти е много смешно. Как може да не си подсигурявате колите като спирате?!

има едно неписано правило, че винаги като оставяш колата трябва да е на скорост, а на баир е препоръчително и ръчната да се използва.
За ощо повече сигурност може и да навиеш леко волана, така че ако тръгне, да кривне и да спре, а не да се засили по байра надолу ;)
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 27 Яну 2007, 15:19

Колеги аз бях дръпнала ръчната сигурна съм,ма тя най-вероято е отказала!

П.С- е па чак и ръчната да забравя ееее не съм толкова куку :mhihi:
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

Потребител
Аватар

Мнение от ssdd » 27 Яну 2007, 16:05

[quote="Loewe"]Ако беше уцелил някоя колонка на бензиностанцията с Е30-ската , нямаше да ти е много смешно. Как може да не си подсигурявате колите като спирате?!

Е да де, но гъба като мен, която за първи път се качва на автоматик :uups: , отидох преди 2 седмици на ОМВ да заредя, голям ентусиазъм, дръпнах ръчната и се опитах да извадя ключа ...... да ама не. Започнах внимателно да го въртя, не става, не излиза. Побеснях, обадих се на приятеля от който я купих. САМО го попитах къде е и тръгнах ( младежа на бензиностанцията ме изгледа въпросително ). Бяха се събрали с други приятели в едно кафе, аз паркирах, но не мога да оставя колата с ключа на таблото и да вляза при тях ( бях побеснял, а и го гледах през стъклото как си седи и си пие бирата, а отгоре на всичко имаше и наглостта да се смееее, МАЛИИИ ). Не става да правя скандал пред всички и му се обадих да ДОЙДЕ ЗА МАЛКО ПРИ МЕН. .......... Е и той дойде ..... отвори вратата, преди да си отворя голямата уста и ме пита какво става, като ми каза, че на спрял двигател е хубаво да си изключвам фаровете и да превключвам на "ПАРКИНГ - Р". Хора толкова засрамен не съм се чувствал. :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 27 Яну 2007, 16:10

ее случва се :) аз по едно време се подвизавах с един орел кадет от тея наи първите,горкия беше толко издухан че даже и на скорост като го оставя на някои по стръмен баир и хукваше.ръчната не бачкаше и за това винаги спирах до бордура със завит волан,а ако нямаше бордур си вадех тухлата от багажника и така...ама веселба беше де :lol:
Изображение

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 27 Яну 2007, 16:17

Loewe написа:Ако беше уцелил някоя колонка на бензиностанцията с Е30-ската , нямаше да ти е много смешно. Как може да не си подсигурявате колите като спирате?!

Е не съм го направил нарочно де :uups:
Все още не мога да си обясня как съм забравил да я включа на скорост.
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 27 Яну 2007, 18:28

Веднъж при силвър центара в люлин отстрани на паркинга той е с лек наколн бях забравил да включа на скорост и да заключа колата и тя се беше подпряла в една лада отпред обаче наи интересното беше че аз се въртях около нея някаде 3-4 мин и колата не помръдна :shock: влязох в един магазин и колата си беше "тръгнала"

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Яну 2007, 0:16

Има го тоя момент с изчакването...! :mhihi:
И аз брах яд така ... чак в Будапеща. Минавам покрай един магазин и един зелен пасат лееекичко дава назад и понеже бях в колона и нямаше как д аму направя път му свирнах,обаче оня си продължава! Викам си-тоя нещо не ме вижда и опитах да дръпна напред ,обаче ми отнесе задния калник и бронята и от там в една зад мене. и слизам да се разправям с кьоравия унгарец.... даааа ама нема с кой да се разправям! колата беше празна и заключена! отвисех се един час докат дойде пича и полиция да направиме протокола!
За сметка на тва пък с едно чисто ново Тико/служебно-да не си помислите нещо/ го взимам от магазина на Синит едно време и като изкарах-гледам резервоара пълен! даа ама като минах десетина километра и нещо почна да придърпва и гледам един Шел - и айде вътре! сипах бензин/оказа се че стрелката не показва верно/ и като опитах да запаля-нъцки! ръгах,,бутах - заключи му се волана и нема мърдане!то не че не може да го изнесеме двама човека,ма новичко-викам ше го изчанчиме нещо-поне да го издам в офиса!
и се оказа ,че му е клеясала ключалката на волана и с един шут отдолу/ма при изваден ключ/ се оправа работата! ма за половин час задръстих колонката!!! :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 28 Яну 2007, 1:46

Най-яката част-отиваш бесен да се разправая,ама слепия шофер липсва. :mhihi: :mhihi: :lol: :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Harvester » 30 Яну 2007, 0:39

Миналата седмица се бях залостил в колата и си сменях крушки по таблото. И както съм се улисал в работа, по едно време усещам лек удар и чувствам как адреналина ми започва да се покачва. Какво се оказва обаче- без да се усетя съм изключил от скорост и колата полекичка се е придвижила до едно пежо, паркирано отпред :uups: Леко се поогледах да не се развика някой, запалих и дадох назад. Щети нямаше, но станах за срам.

Гост
Аватар

и така

Мнение от Гост » 07 Фев 2007, 14:37

аз да ви се оплача от едно такова забравяне на колата.Събуждам се аз тая нощ към 3 от силен трясък и алармата на колата.И кво да видя :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: джипа на съседката върху мойта кола.щото точно срещу моя вход има малко нанагорно и тая патка моля ви ми вика аз нищо не съм правила.тя сама е тръгнала.еми логично.като не е на скорост.УЖАС.сега трябва да ми плаща предницата.заради нея хода само с таксита.внимавайте колеги

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 10 Мар 2007, 2:25

Добре че не си отнесъл някоя колонка или гъбките пред колонките защото пластмасовите гъбки на които пише номера на колонката са по 2000лв ако няма застраховка :D (нищо че им струват 500лв)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 10 Мар 2007, 9:29

Аз така един път се прибирам от бачкане и спрях при нас да си взема нещо за ядене ...в тоя момент спира един голф и искача един дядка от колата и отива да си отвари гаража,само дето си беше оствил вратата отворена....като тръгна тая кола назад и му обърна вратата наобратно и от там като се почна един смях направо едвам се спрях :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории