Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Израел счупи стрелката на брояча заразени през септември , втория локдаун . Протести срещу тая свинщина имаше и там , и навсякъде по света но не се показват по политически коректните медии . Държавите със брутален режим на затваряне и в момента са водещи в класациите на зарезени и починали възрастни хора . Което показва за пореден път колко са неадекватни тези затваряния на хората . Това което специалистите предлагаха още пролетта да се изолират възрастните хора и тези със придружаващи заболявания . Младите хора да не се затварят за да може вируса да премине през популацията възможно най бързо и така да се спасят уязвимите . С други думи по малкото зло , неизбежното няма как да се избегне може само да се отложи . Политиците избраха рестриктивен подход и заложиха на рестриктивни мерки за цялото общество . Това не работи и колкото да се опитва някой да го изкара много удачно не е добро решение . Абсолютно видно е че страни в които няма карантина и драконовски мерки имат същите и дори по малък брой заразени и починали от тези в които след 18 часа вечерта хората са затворници .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Моджо написа:Давай да чуем доброто решение кое е?
Ми той го каза ( написа в самия пост ) .
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Моджо написа:Какво е казал. Я?
"Това което специалистите предлагаха още пролетта да се изолират възрастните хора и тези със придружаващи заболявания . Младите хора да не се затварят за да може вируса да премине през популацията възможно най бързо и така да се спасят уязвимите ."
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Плеймейтките щяха да излязат на протест, че няма възрастни чичковци по заведенията.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Аха, Владо. Хубаво. Аз не че съм чул специалистите (кои ли са па тия много специалисти?) пролетта (пък от пролетта досега колко работи се промениха, ма това е друг въпрос пак) да го казват това (сещам се за двама само като единия го казвлал пролетта другия по-късно), ама да приемем, че е така. Продължаваме да разсъждаваме.
- Дефинирай "възрастни хора". И какво значи да ги излолираме ? Да ги сложим по хотели...в къщите си, къде ? За колко време ? 10 дена, месец, година ? Кой ще им следи излолацията, как ? Ами ако им се обостри заболяването (било то придружаващото или ковид) докато са в изолация какво да правим ? Ами ако треа да идат на лекар ?
- "младите" го оставяме. Обаче ако все пак се раболеят какво трябва да се прави? Нищо? Карантина ? И те при излолираните ? Какво ?
Като отговориш на тия въпроси задоволително продължаваме натам, че има още.
ПП ето ти малко статистика да ти е по-лесно
https://coronavirus.bg/bg/statistika
https://www.nsi.bg/sites/default/files/ ... 20_bul.png
https://yurukov.net/blog/2020/smartnost-2020/
- Дефинирай "възрастни хора". И какво значи да ги излолираме ? Да ги сложим по хотели...в къщите си, къде ? За колко време ? 10 дена, месец, година ? Кой ще им следи излолацията, как ? Ами ако им се обостри заболяването (било то придружаващото или ковид) докато са в изолация какво да правим ? Ами ако треа да идат на лекар ?
- "младите" го оставяме. Обаче ако все пак се раболеят какво трябва да се прави? Нищо? Карантина ? И те при излолираните ? Какво ?
Като отговориш на тия въпроси задоволително продължаваме натам, че има още.
ПП ето ти малко статистика да ти е по-лесно
https://coronavirus.bg/bg/statistika
https://www.nsi.bg/sites/default/files/ ... 20_bul.png
https://yurukov.net/blog/2020/smartnost-2020/
Хм,хм...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Просто се отлага това което ще се случи така или иначе, но фалираме света генерално, аз съм за пускане на всичко, който оцелее оцелее, ял си лайна, пиеш пуших и си 200 кила ми умирай и тва е.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Абсолютно съм за. Който го е страх да си стои у тях, да слага маски да прави каквото иска.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Викаш, закона на джунглата. И ти ли си чел Винету? Само.
Хм,хм...
Чиче заври се в мишата си дупка и не излизай като искаш все ми е тая
На нормалните хора им писна от тоя вирус. Ако направят един референдум гаранция 90+ процента ще е за отваряне на всичко.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Хау бледолики. Може па и Винету да не знаеш кой е, знам ли. Маугли?
https://btvnovinite.bg/bulgaria/trend-3 ... id-19.html
Забавлявай се. От ноември е ма нищо ще си екстраполираш резултатите към днешна дата.
Сложно ли говоря?
https://btvnovinite.bg/bulgaria/trend-3 ... id-19.html
Забавлявай се. От ноември е ма нищо ще си екстраполираш резултатите към днешна дата.
Сложно ли говоря?
Последна промяна Моджо на 21 Яну 2021, 22:44, променена общо 1 път
Хм,хм...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
N.Mihaylovski написа:Просто се отлага това което ще се случи така или иначе, но фалираме света генерално, аз съм за пускане на всичко, който оцелее оцелее, ял си лайна, пиеш пуших и си 200 кила ми умирай и тва е.
Ти можеш да си умреш и здрав, не се притеснявай. Не знам както какъв се изживяваш, но това е едно от най-тъпите заблуждения - като не си ял маргарин, значи си безсмъртен. Който е ял маргарин - ми умирай. Егати комплексарско-садистичното мислене... Казах ли че е тъпо, защото и здрави хора умряха от ковид?
Последна промяна acho.rs на 21 Яну 2021, 22:46, променена общо 1 път
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Моджо написа:Мисля, че го пише иронично. А дано
Дано... Ако не е, ще е по-тъжно и от ония лошите мончета дето си рисуват наци символи.