Какво сте постигнали дотук в живота?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Какво сте постигнали дотук в живота?
Имаше един "виден" заралия, дето беше отредил местата за вечен покой на цялото семейство в двора на собствената си къщаНа 60 си купи гроб, ако не си го направил, че не се знае какво ще стане,

Иначе слава богу аз не съм се карал с рода за наследство, пази боже.. Баща ми почина преди 13 години, остави едно хапартаментче, преди да се предявят претенции, аз се отказах от моя дял ( така беше и справедливо).
Че не съм успял, не съм, ама това си е вече деградация.. Що пари сме хвърлили по кръчми и к.урви

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
[quote="Bogat-Beden"]Имаше един "виден" заралия, дето беше отредил местата за вечен покой на цялото семейство в двора на собствената си къща

Между другото, този уикенд ходихме на гроба на майка ми и точно това си мислех. Дори не само гроб, но и приличен ковчег бих си приготвил. Иначе... каква е алтернативата? Да ме закопаят като куче някъде на майната си, почти в циганската ма'ала, в картонена кутия, сред стари кокали парцали? Егати, аз на папагалчето уредих по-прилично погребение...

Между другото, този уикенд ходихме на гроба на майка ми и точно това си мислех. Дори не само гроб, но и приличен ковчег бих си приготвил. Иначе... каква е алтернативата? Да ме закопаят като куче някъде на майната си, почти в циганската ма'ала, в картонена кутия, сред стари кокали парцали? Егати, аз на папагалчето уредих по-прилично погребение...

Excellent! Steven is my name!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Темата отива настрани, ама ..
Защо ти пука какво ще стане с телесните ти останки?
В крайна сметка ние отглеждаме гръбначни животни само с цел да ги заколим и изядем, все едно са бездушна материя, а за хората специално третиране, това е пълна суета и лудост според мен, слугуване на егото..
Не говоря за неуважение, пази боже, но като цяло си е .. закъсняла работа...
В крайна сметка ние отглеждаме гръбначни животни само с цел да ги заколим и изядем, все едно са бездушна материя, а за хората специално третиране, това е пълна суета и лудост според мен, слугуване на егото..
Не говоря за неуважение, пази боже, но като цяло си е .. закъсняла работа...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Редно е да се погрижим и затова приживе. Не в най-голямата мъка да караме близките ни да се занимават. Треа си имаме место, да сме заделили пари и изобщо да не останат много формалности. Аз не виждам нищо странно в това.
Хм,хм...
Моджо написа:Редно е да се погрижим и затова приживе. Не в най-голямата мъка да караме близките ни да се занимават. Треа си имаме место, да сме заделили пари и изобщо да не останат много формалности. Аз не виждам нищо странно в това.
Извинявай, ама се сетих за долното. Пуснете го на 2:30
https://www.youtube.com/watch?v=LULKKR3FYN0
Кратко, точно и ясно. Иначе си имаме и траурна тема
viewtopic.php?f=4&t=428517
Получих много точна и изчерпателна информация на ЛС. Ако искат да я отключат, ако искат не. Това са неща, до които рано или късно опираме и е много важно в такъв момент да ти ударят едно рамо. Икономисва време, нерви и пари.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Bogat-Beden написа:Темата отива настрани, ама ..
Защото съм го изпитал с баща си. Да заровиш тялото на близък човек, на когото дължиш всичко... в кутия от фазер сред някакви кокали и боклуци... някак неуважително изглежда. Сякаш е отпадък, от когото бързаш да се отървеш... което си така, на практика...

alekangg написа:sub_eleven написа:Айде мир предлагам, кой каквото казал - казал.
Така да е!
Ето, Колегите постигнаха примирие. Това не е малко, дори е много сериозно постижение. Респект и на двамата...

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
sub_eleven написа:Иначе и аз не отдавам никакво значение какво ще се случи с тялото ми някой ден. Даже ако може да оползотворят някой мой орган - най-добре.
Я като умрем какво ще ме правят ми е все тая

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
На тебе не ти пука, умрел си.
Ма на живите им пука. И да знаеш, че не е толко просто да организираш погребение. Свързано е и с некви пари. И никак, ама никак не е приятно опечалените да се занимават с това. А е толкова просто да се уреди предварително и да им го спестиш.
Ма на живите им пука. И да знаеш, че не е толко просто да организираш погребение. Свързано е и с некви пари. И никак, ама никак не е приятно опечалените да се занимават с това. А е толкова просто да се уреди предварително и да им го спестиш.
Хм,хм...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Добра идея (за донорството), но от мен май няма какво да вземат. Черният ми дроб и бъбреците са съсипани от пиене, белият - от цигарите, сърцето ми е разбивано няколко пъти...
Майтап бе, никога не съм пушил.

Майтап бе, никога не съм пушил.
немо написа:sub_eleven написа:Иначе и аз не отдавам никакво значение какво ще се случи с тялото ми някой ден. Даже ако може да оползотворят някой мой орган - най-добре.
Я като умрем какво ще ме правят ми е все таяако може остатъците да свършат на някого работа.....да вземат.....
![]()
![]()
Затова и хората са казали:
Живейте така, че за патоанатомите да не остане нищо

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
drifty написа:Чудя се дали има родове, в които не стават панаири за имоти като дойде време за наследства.
В нашия род вече започнаха и тия неща. Ако паднеш до там да си цакаш най-близките за имоти, то не може да се каже, че си успял. По-лошото е, че често не е и от нужда, а от алчност.
В нашият.
Никой не го боли за наследствени ниви и прочие.
Да не говоря пък като наследник/ци на един известен човек, хич даже не сме приритали за одържавените имоти.
Та така с няколко думи, някой го наричат мързел

п/п
сега да не помислите, че съм някакъв мундар. Обичам да ми е луксозно и спокойно. Дори на къмпинг или палатки не ходя, заради удобствата, които искам да има задължително.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Да, ще се хвърлят малко нерви ама в крайна сметка е за добро

- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Borymeckata написа:.. Между другото, осиновяването на дете брои ли се за "постижение" в живота?![]()
Още в началото на темата се сетих за теб и за детето.
Седим си и си говорим за постижения за какви ли не глупости. Чак ме беше яд, че 8 страници никой не се сети, че да дадеш шанс в живота на поне един, на пръв поглед обречен човек, е велико постижение!
Шапка ти свалям пич!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Само да добавя за децата, не че нещо разбирам от деца де.
Постъпвайте като на запад, когато станат на 18-21 им биете шута и да се оправят в живота, пък вие си живейте вашият пълноценно.
Постъпвайте като на запад, когато станат на 18-21 им биете шута и да се оправят в живота, пък вие си живейте вашият пълноценно.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ако си известен политик посветен на партийната кариера , не пиеш , не пушиш , вегетарианец , обичаш спорта , обичаш животните , обичаш децата но нямаш свои - дали си успял в живота човек ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...