Мултимедия Андроид, БМВ е46, 330и
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Мултимедия Андроид, БМВ е46, 330и
Здравейте! Омръзна ми от тези мк4 навигации и се реших да търся Андроид. Предлагат ми най-скъпо 10-та версия, 8-ядрена, 64 ром. До колкото разбрах, трябват и кабели, от багажника (усилвателя) до отпред. Всичко излиза около 680-700 лв. с кабелите. Отделно си намерих и ibus, с цел да чете всички данни от компютъра на колата.
Въпросът ми е коя мултимедия да избера. Да търся ли най-скъпата, или да взема по-лек вариант? Някой не продава ли тук?
Въпросът ми е коя мултимедия да избера. Да търся ли най-скъпата, или да взема по-лек вариант? Някой не продава ли тук?
AcoTo®
Re: Мултимедия Андроид, БМВ е46, 330и
Такава ли искаш да инсталираш колега ?
Изпратено от моят Redmi Note 8T с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят Redmi Note 8T с помощта на Tapatalk
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Гледай да е с 4Гб РАМ, че гледам продават Андроид 10 с 1Гб
На Ерисин са с някой лев по-скъпи, но мисля имат поддръжка, предлагат и кабел, и ibus адаптера.
Размера на дисплея по вкус.

На Ерисин са с някой лев по-скъпи, но мисля имат поддръжка, предлагат и кабел, и ibus адаптера.
Размера на дисплея по вкус.
идеята ми е да бъде нещо, което върши работа. Предлагат ми с 4 ядра, Андроид 10. Отделно намерих ай бъс за 56 лв.
AcoTo®
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Това ползвам
https://erisin.bg/bmw/E46/erisin-ES8162B-android10
Купена е от другаде за 590лв и за две години е забила само веднъж, за разлика от предната, която беше с 1 Гб РАМ и често се налагаше да рестартирам.
https://erisin.bg/bmw/E46/erisin-ES8162B-android10
Купена е от другаде за 590лв и за две години е забила само веднъж, за разлика от предната, която беше с 1 Гб РАМ и често се налагаше да рестартирам.
Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
AcoTo®
Acoto® написа:Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
И аз поръчах вчера Ерсин но от офицялната им страница от алиекспрес от Германия и вече пътува и ми илезна 430 лв с 8 ядресен процесор, 4 гБ рам и 64 ром. Сега я чакам да видим какво ще дойде тука същата е 650 лв.

- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
kolov написа:Acoto® написа:Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
И аз поръчах вчера Ерсин но от офицялната им страница от алиекспрес от Германия и вече пътува и ми илезна 430 лв с 8 ядресен процесор, 4 гБ рам и 64 ром. Сега я чакам да видим какво ще дойде тука същата е 650 лв.
дай линк да видя
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
dxd написа:kolov написа:Acoto® написа:Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
дай линк да видя
BGN 437.25 | Erisin ES6996B 9" Android 10.0 Car Stereo 64G TPMS DAB+ CarPlay+ for BMW E46 M3 Rover 75 Multimedia GPS
https://a.aliexpress.com/_mMcrv4N

- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
kolov написа:dxd написа:kolov написа:Acoto® написа:Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
дай линк да видя
BGN 437.25 | Erisin ES6996B 9" Android 10.0 Car Stereo 64G TPMS DAB+ CarPlay+ for BMW E46 M3 Rover 75 Multimedia GPS
Супер,мерси.
dxd написа:kolov написа:dxd написа:kolov написа:Acoto® написа:Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
дай линк да видя
Предполагам че до петък ще дойде и ще кача снимки
Супер,мерси.

- h0r4ex
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
И аз направих същото и си поръчах от ерисин от алиекспрес и мина митница даже без мито
Не виждам смисъл да взимаш от БГ представител, понеже има доста надценка.

Bayerische Motoren Werke AG
Е46 M47DO1 TOPAS-BLAU
E61 M57/T2 NEPTUN-BLAU
Е46 M47DO1 TOPAS-BLAU
E61 M57/T2 NEPTUN-BLAU
Днес успях да я монтирам, лично на мен ми хареса, много е удобна, тъча е супер, единствено имах малко затруднения при монтажа със декоративната лайсна заради по-голямия дисплей. И се наложи малко със макетен нож да отнема отстрани, защото не можеше да влезне, но незнам дали е така,
Намерих едно момче в олх, който на 3Д принтер е направил лайсната за захващане на климатроника единствения дедостатък е че малко настъча напред самото управление, ако ми остане време по на там като се стопли ще се опитам да го преправя, за да влезне малко по-навътре и да застане на равно в пепелника.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно избутване kolov от 17 Яну 2021, 22:36

14 мнения
• Страница 1 от 1