За колите и кинтите....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кое ще предпочетете?

Анкетата свършва на 15 Фев 2007, 12:05

новото си е ново!
17
15%
старо,ма яко!
97
85%

Общо гласове : 114
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Яну 2007, 18:42

да бе разбрах ти в предната тема предпочиташе нов голф 5 от колкото старо е46, което е на светлинни години като технология от голфа... излишно е да говорим.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 26 Яну 2007, 18:46

[steeN] написа:да бе разбрах ти в предната тема предпочиташе нов голф 5 от колкото старо е46, което е на светлинни години като технология от голфа... излишно е да говорим.

:yes: :mhihi:
Изображение
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 26 Яну 2007, 19:05

SlipKnoT написа:
vld написа:
MaXimal написа::mhihi: :driving:

Извинявам се за офтопика, но "полу-спраля" X3 2.0d не върви ли точно толкова колкото и "полу-бързо" е39 520i :mhihi:

Точно тая конфигурация на Жипката ще я разминавам като спрела с 17 годишното ми комби :mhihi:

Виж ако е 3.0d e друга бира вече.
Абе шестака си е шестак ;)

Стги бе.. Х3ката ще те бие, ако ще и 25 чипа да и сложиш на твоита кола..

Аз съм готов веднага да се пробваме :idea:
Щом съм го написал как мислиш :mhihi:
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 26 Яну 2007, 19:29

SKISABMW написа:
SlipKnoT написа:
SKISABMW написа:
SlipKnoT написа:
vld написа:
MaXimal написа::mhihi: :driving:

Извинявам се за офтопика, но "полу-спраля" X3 2.0d не върви ли точно толкова колкото и "полу-бързо" е39 520i :mhihi:

Точно тая конфигурация на Жипката ще я разминавам като спрела с 17 годишното ми комби :mhihi:

Виж ако е 3.0d e друга бира вече.
Абе шестака си е шестак ;)

Стги бе.. Х3ката ще те бие, ако ще и 25 чипа да и сложиш на твоита кола..

Имах възможност да пробвам!
Х3 на 2км VS Е39 на 211Ккм !

2литра дизел - 2литра бензин!
150 коня-150коня!
изяждам я с 5цата.....!
тва джипа е 4х4,не знам си кви диференциали,екстри=кг!
не може да отлепи!

Чети бе човек.. "17 годишно комби".. мислиш ли че става дума за Е39.. говорим за Е30 324тд с чип..

Чети ти! най-отгоре в постта пише : "полу-бърза Е39"!!! ;)

Ейййй.. не ме нервирай бе.. виж най в началото кои съм цитирал аз vld, а не MaXimal.. така, че тихо. :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niko_first » 26 Яну 2007, 19:48

Nightmare написа:No:2СТАРО ма яко.E30 forever :D

:yes:
Изображение.
само гасссс на ИС-ката

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 26 Яну 2007, 21:22

Аз гласувах за новото , ама да е БМВ. Иначе пред каквато и да е друга чисто нова кола бих взел старо БМВ.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 26 Яну 2007, 21:39

///sasho написа:Аз гласувах за новото , ама да е БМВ. Иначе пред каквато и да е друга чисто нова кола бих взел старо БМВ.

Колега откраднахте ми мисълта :)
Аз гласувах за старо ама яко,защото съм сигурна че бих избрала старо бмв,пред някой чистак-бърсак нова кола ама от друга марка!
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 26 Яну 2007, 22:25

Единственото по-хубаво от старо БМВ е ново БМВ :mhihi:
И аз гласувам за по-стара но по-яка машина, но има и някои уловки. Когато си купуваме БМВ за 20000 лв примерно което ново е струвало 80000 автоматично попадаме в групата на хората които имат средства да поддържат 80000 левова луксозна кола, и трябва да си направим много ясна преценка дали наистина имаме тоя стандарт. В противен случай рискуваме да изпитаме само огорчение и разочарование.
Другото е че анкетата не е за това дали предпочитаме старо БМВ пред нова Дачия - виждам че много колеги се въртят около тая формулировка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Яну 2007, 0:36

vitamincpp написа:Единственото по-хубаво от старо БМВ е ново БМВ :mhihi:
И аз гласувам за по-стара но по-яка машина, но има и някои уловки. Когато си купуваме БМВ за 20000 лв примерно което ново е струвало 80000 автоматично попадаме в групата на хората които имат средства да поддържат 80000 левова луксозна кола, и трябва да си направим много ясна преценка дали наистина имаме тоя стандарт. В противен случай рискуваме да изпитаме само огорчение и разочарование.
Другото е че анкетата не е за това дали предпочитаме старо БМВ пред нова Дачия - виждам че много колеги се въртят около тая формулировка.

хареса ми само първото ти изречение и до там :)
новото си е ново
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 27 Яну 2007, 0:52

:) Така е в голяма степен съм съгласен, за жалост нямам такива финансови възможности да си позволя ново БМВ ( Дачия не искам :mhihi: ) Гласувах за втората опция след доста вътрешни борби и при много специални условия, които се опитах да формулирам, но явно не съм се справил много добре. Техниката се развива и като гледам тия новите 1ки дето излизат март на пазара и направо се изкушавам да се заробя за следващите 5 години :) Естествено няма да го направя - обичам да съм свободен, не напразно съм и ерген :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 27 Яну 2007, 1:07

все пак малкото електроника дава по-малко ядове, тъй че старо ма яко :mhihi:
Изображение

Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 27 Яну 2007, 2:02

в интерес на истината - верният отговор е някъде по средата! Зависи човек какво може да си позволи... Ако искашда има фън, може и да го има и при една е30-ка и при една е90ка, обаче зависи колко ти стиска и колко си подготвен да загубиш ;) Изявления от типа "С новите коли няма фън" са ала бала, кефа можеш да си го направиш и с нова и със стара кола ;) Аз си признавам, че с кола за която съм дал 60-70к се притеснявам като тръгна да правя циганий (не че много се въздържам ама...) и затова за да не ме е яд толкова на пролет живот и здраве ще напазарувам едно Е30....пък тогава да видим ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Яну 2007, 2:22

Взимайте това, което ви е на сърце. Демек Дачията :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ново, старо :mhihi: :mhihi: Ами ако вземеш вместо Е90 за 60000лв. едно Е38 728i за 30000лв. колко пари ще ти останат бе умник. Едни 30000лв. дето това Е38 колкото и да е скапано пак няма да ги прибере. И ще имаш екстри, не е като да нямаш. Навигации, ксенони и т.н. Ще караш страхотна лимузина и ще имаш 30000лв. да я поддържаш. И ще поддържаш 6-так и много яко купе и окачване :twisted: Ама нали сте за новото всички :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дачия Логан рулира :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 27 Яну 2007, 3:02

Какво му трябва да на човек - климатроник, ел. пакет и гаранция 2 години 8) 8) 8)
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 27 Яну 2007, 10:47

Предпочитам Е38 с AC Schnitzer пакет или Е39 с М пакет, отколкото някво мижаво Х3 със спартанско оборудване, в което ръчките за стъклата и брони в цвета на купето са екстри :mhihi: :twisted:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата