относно подръжката на бмв
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв 320 Е36
- Мечтае да кара: ново бмв
относно подръжката на бмв
интересува ме има ли разлика в цените на частите за 316 спрямо 318 и 320.какво ви е мнението за 316 чувам че този двигател 102 коня бил слаб и двигателя се издухвал по барзо с него така ли е.ще сам благодарен на всеки които сподели цени за части а интересува ме как се разбира кое бмв е 316 и кое е 318 примерно ако отзад не пише нищо и как да разбера кое е с верига.благодаря предварително на всички отзовали се
320 най-малкото е с 2 цилиндъра повече, така че поддръжката му със сигурност е по-скъпа. 318 и 316 преди '93 не взимай, наистина имат проблеми, за които е писано много, потърси М40 с търсачката и ще разбереш. Без значение какво пише отзад, трябва задължително да провериш вина на колата (има много сайтове, потърси), най-малкото за да не те излъжат с годината. Един познат наскоро си взе така една Е30 318, която е оказа 316
Само въпросният М40 е с ремък, така че потърси една тема, в която имаше снимки на двигатели, лесно се разпознават.

We love you Ronnie!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
да прочети по форума има доста митове и легенди и приказки от хиляда и една нощ и за лека нощ и т.н.
имал съм м40 и не ми създаваше никакви проблеми и си вървеше доста добре (да не се лъжеш че 6ка е мнооу бръз та като земат да те наказват голфове да псуваш
) даже и моя беше с ремък .. явно си е до кола и подръжка а не до двигател 
имал съм м40 и не ми създаваше никакви проблеми и си вървеше доста добре (да не се лъжеш че 6ка е мнооу бръз та като земат да те наказват голфове да псуваш

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ела някоя вечер на еко да видиш колко е спъната 316-ката
Междудругото имат 2 мотора (М40 и М43), вторият е с верига и е доста по надежден, за подробности ползвай търсачката
а ако не намериш своите отговори питай пак !

Междудругото имат 2 мотора (М40 и М43), вторият е с верига и е доста по надежден, за подробности ползвай търсачката

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Можеш да познаеш с какъв мотор е и по първите три цифри от номера на двигателя от талона.
Ако номера започва с 184 значи двигателя е 1.8 4 цилидъра или
164 - 1.6 4 цилиндъра или 206 - 2.0 6 цилиндъра и т.н.
И наистина гледай да не е с М40

Ако номера започва с 184 значи двигателя е 1.8 4 цилидъра или
164 - 1.6 4 цилиндъра или 206 - 2.0 6 цилиндъра и т.н.
И наистина гледай да не е с М40

5 мнения
• Страница 1 от 1