Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от alx » 06 Яну 2021, 20:18

ivoo написа:трябва ясно и точно да се произнесе по въпроса за възмездието. И хората да знаят, че когато гласуват, гласуват за някой, който ще се бори за възмездие, наказание, съд и затвор

със тези изречения обезсмисли всичко останало което така добре беше написал...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Яну 2021, 20:54

То историята се пише (преиначава) от "победителите"
Гледам, че честваха някаква годишнина от възродителният процес , ама за мен остава загадка, как така от нищото решиха да започне тоя процес?
Защо имаше такъв процес?
Спомням си, че имаше и някакъв атентат на една гара , преди да почнат тези събития.
Но май никой вече не говори за тази гара и атентата на нея, както и от кого е извършен.

Иначе, харесвам така наречените "български турци".
Изключително точни, честни и много работливи (поне тези, които познавам).
Мисля, че някой просто ги "подкокороса" преди години, и сега още яхат вълната на псевдо омразата към тях.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Яну 2021, 21:35

Е.Димитров написа:Иначе, харесвам така наречените "български турци".
Изключително точни, честни и много работливи (поне тези, които познавам).
Мисля, че някой просто ги "подкокороса" преди години, и сега още яхат вълната на псевдо омразата към тях.

И аз така. В повечето случаи, да не кажа във всички, са по-точни и честни от българи, гърци, цигани и всякакви подобни :!: :bchug:
А колко са работливи да не казвам :!: :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Яну 2021, 21:44

Подкрепям. На сегашната ми работа половината екип е с турски имена и всички са честни и приятни хора. Но си е до човека. Сърбите и те не се славят за много честни и готини, но съм работил с доста и повечето са супер пичове :yes:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Яну 2021, 22:57

Не знам в каква среда ги срещате, но по моя край се усеща разделение и взаимна неприязън.
Има си чисто "турски" заведения, където българи не сядат, и обратно.. Ако седнеш в такова заведение, ще ти покажат с отношение, че не си желан... Проблемът не знам откъде идва, сигурно е от двете страни, имам много приятели, които говорят с пренебрежение и снизхождение към нашите "турци", та не се знае.
Иначе са работливи, чисти и тихи. Но и честолюбиви, не обичат помиярско отношение, което при Ганьо и Ганьовица е ОК... Както и се държат, общност са, за разлика от големия българин, с татАлировки на Ботев и Левски, който.. абе знаете...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 07 Яну 2021, 0:41

"Петимата от РМС са сред ръководителите на младежкото крило на комунистическата партия по времето на Втората световна война. „Героите“ всъщност са организатори на антидържавни терористични акции, участници в партизански отряди, обучавани в СССР и работещи за подмяна на законната власт в страната с диктатура на пролетариата."

"Непосредствено след преврата политическите партии и профсъюзите в страната са забранени, някои техни активисти са интернирани в провинцията и са взети специални мерки за ликвидирането на Българската комунистическа партия"
Който харесва комунистите е тъп, миризлив педал :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Яну 2021, 9:40

sssssl написа:"Петимата от РМС са сред ръководителите на младежкото крило на комунистическата партия по времето на Втората световна война. „Героите“ всъщност са организатори на антидържавни терористични акции, участници в партизански отряди, обучавани в СССР и работещи за подмяна на законната власт в страната с диктатура на пролетариата."

"Непосредствено след преврата политическите партии и профсъюзите в страната са забранени, някои техни активисти са интернирани в провинцията и са взети специални мерки за ликвидирането на Българската комунистическа партия"
Който харесва комунистите е тъп, миризлив педал :mhihi:

Вероятно сте прав.
По принцип, така се говори и за Васил Левски, Христо Ботев и други герои, които са виждали нещата по друг начин и не са възприемали тогавашната власт за легитимна.
За "комунизъма" мисля, че трябва да прочетете малко повече , за да разберете каква всъщност е оригиналната идея, която разбира се е силно опорочена, когато са вмъкнали в идеологията "диктатура на пролетариата"
Има една интересна мисъл на Чърчил, и тя е следната:
"Ако до 30 години не си социалист, нямаш сърце, ако след 30 години си социалист, нямаш акъл"
Аз по същество не обичам комунизъма, заради частната собственост и още доста неща, които не ми харесват, които за съжаление в момента са намерили място в съвременното общество.
Ето в момента ЕС по един своеобразен начин са с управление на принципа на комунизъма с регулациите, върховна власт и до някъде "диктатура"
От друга страна, поради изключителната разнородна маса от хора с различни мнения, възгледи и да кажем без традиции в демокрацията, личната отговорност и дисциплина се налага да има "диктатура" за да върви по някакъв път цялото общество.
Свободата на мислене и демокрацията са изключително сериозно нещо и носи огромна отговорност, каквато ние не разбираме.
Разбират го само общества с дълъг опит с лична отговорност и демокрация.
С две думи искам да кажа, че ако на нас българите позволят да носим свободно оръжие, за година ще се избием по между си.
Ние нямаме такива традиции!

Потребител
Аватар
Кара: CBR 900RR

Мнение от nCuXoHeBpo3eH » 07 Яну 2021, 11:38

При краварите големи драми с демократическото предаване на властта, разни знайковци и незнайковци тръбят за огромна цензура... Някой тамошен може ли да даде информация от първа ръка :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 07 Яну 2021, 13:30

Всички медии в САЩ, с изключение на Фокс нюз, са "либерални" - кампанията срещу Тръмп не е спирала от предните избори. Включи се и целият Холивуд, какво и всякакви знаменитости. И пак изгуби изборите с малко и с манипулации. Това е доста показателно. Хората, с които общувам по работа (медии и кино) са твърдо против него. Повечето ми познати, които живеят там са твърдо за него, твърдят, че Америка е в икономически подем. Все ми е тая кой управлява Америка, защото малките сателити като България винаги са прецакани, но сега пак ще започнат да се правят на световен страж и да насаждат демокрация, където няма почва за такава. И други "либерастки" простотии, които вече сме виждали.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 07 Яну 2021, 13:45

Leon написа: Все ми е тая кой управлява Америка, защото малките сателити като България винаги са прецакани,

То за нас има по-голямо значение кой управлява в Америка и Германия отколкото в България...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 08 Яну 2021, 0:00

Положението в САЩ стана такова, че правителството в Мексико обсъжда дали да не си довършат оградата сами... :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Яну 2021, 3:18

Ето кой определя бъдещото ръководство :dunno:

https://www.facebook.com/chapai.rakovsk ... 8075219039
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Яну 2021, 14:41

drago_pavlov написа:
Leon написа: Все ми е тая кой управлява Америка, защото малките сателити като България винаги са прецакани,

То за нас има по-голямо значение кой управлява в Америка и Германия отколкото в България...

Прави сте и двамата, Росен Миленов го обяснява прекрасно
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 15 Яну 2021, 13:17

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Яну 2021, 16:38

Лилана не я направи тая тол система вече ? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата